• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alsam mı almasam mı

karamel022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
41
17
3
38
Merhaba arkadaşlar..2.5yildir evliyim.esimle öğretmeniz memleketten uzagiz.küçük bi ilcedeyiz.eşyalarımızı da buradan almıştık.nasıl olsa tayin isteriz diye de biraz ucuza kaçtık.ama daha iki yıl gitmeme kararı aldık.sorun su ki ben koltukttakimlarimi hiç begenmiyorum ve yeniden içime sinen bi takım almak istiyorum.iki defa ev taşıdık çizildi felan.eşim gereksiz goruyor. Sizce alsam israf mi olur yoksa almalı miyim

Sadece begeniyse, degistirme bence. Ama cokme yaptı, kirildi etti koltuk koltukluktan cikti dersen degistirme.

Bak ben de kac senedir yatak odasi takimimdan nefret ediyorum. Maddiyat olmadigi icin dandik bi sey almistik,ama kiraciyim, o yuzden kendi evime cikana kadar degistirmeyi dusunmuyorum. Ama bazam kirildi, yere çöktü resmen, kipirdadikca ses yapiyor onu degistirmeyi düşünüyorum gerekli oldugu icin. Sen de oyle yap bence nacizane fikrim.

Ben olsam almazdım. 2 yıl sonra tekrar taşınma olacaksa bu eşyaların bir daha yıpranması demek.
Tayinim çıktığında koltuk takımını götürmez gittiğim yerden alırdım.
Güzel kırlentlerle sevimli hale getirebilirsiniz koltuklarınızı.

İki tıl daha dayanılır bence yaa Yeni evine yeni eşya alması daha güzel olur Taşıma derdi de çıkmaz hem

Zaman öyle çabuk geçiyor ki... Kullanabileceğiniz durumdaysa bence boşuna masraf etmeyin. Tayininiz çıkınca gönlünüzce dizersiniz evinizi

Bence de almayın. Yeni aldiklarinizinda taşınırken eskime ihtimali yüksek. Biraz sabredin renkli şirin kirlentler le ve ya guzel pastel renkte kanepe ortuleriyle hoş kombinler yapın sevimli hale getirin. Tayininiz çıkınca istediğiniz modeli alin..

Ben olsam asla almam iki yila kadar su anki alacagin koltuklarin bile modasi kalmaz tayininiz olduktan sonra gõnlüne gore en guzelini alirsin iki yil goz acip kapayana kadar gecer canim

2 sene sonra taşınacağımı bilsem eve çöp alırken bile düşünürüm.

Su gibi akıp gidiyor zaman.

Ortulerle kirlentlerle susle idare et. Ben de kiraciyim ve 2 yillik evliyim. Aceleye geldi aldim esya. Kendi evime cikarken bastan asagi yenileyecegim.

Merhaba arkadaşlar..2.5yildir evliyim.esimle öğretmeniz memleketten uzagiz.küçük bi ilcedeyiz.eşyalarımızı da buradan almıştık.nasıl olsa tayin isteriz diye de biraz ucuza kaçtık.ama daha iki yıl gitmeme kararı aldık.sorun su ki ben koltukttakimlarimi hiç begenmiyorum ve yeniden içime sinen bi takım almak istiyorum.iki defa ev taşıdık çizildi felan.eşim gereksiz goruyor. Sizce alsam israf mi olur yoksa almalı miyim

Koltukların şeklini modelini bilmiyoruz ama, tayin isteyecekseniz o zaman içinize sinen yeni koltuk alırsınız.. Şİmdi de değişiklik olsun diye koltukların üzerine güzel renkli örtüler serebilirsin..

Alma bence de biz de aşağı yukarı aynı durumdayız giderken eşyalarımizi goturmeyecegiz. Bi koltuk takımı nerden baksan en az 5 bin tl. Üstelik iki yıl sonra gideceğin eve uyacak mi ayrıca moda kesinlikle değişecek. Renginden sikildiysan istediğin renkte örtü al üzerine de güzel kirlentler alıp evinin havasını degistirebilirsin

Sagolun kızlar.siz öyle diyorsanız:)benimkileri yastıkları var.arkalar yastikli yanı.yüzlerini çıkarıp yıkamaya ugrasiyim. Birisi biraz yaslanip oturunca cökuyor felan.sınır oluyorum.yine de sizin dedigniz gibi alsam taşınırken kesin pişman olurum.bi tarafimda al beğendiğini diyor ama kendimi tutmaliyim.

Benimseyemediğim bir evde 5 dk yaşayamam.

Ben yerinizde olsam alırdım.

2 sene sevdiğim kanepelerde oturmanın zevki herhangi bir şeyle değişilir mi yahu

2 sene sonra başka yere taşınırken eşyalarınızı bırakıp gitmeyeceksiniz ki.

Taşınırken benim de eşyalarım çizildi, ama ben onları çizik halleriyle de seviyorum, hatta çizikler, ezikler bana yaşanmışlığı, anılarımı işaret ediyor, daha da çok seviyorum.

Koltuk dediğin ne kadar ki?
Maddi sıkışıklığınız yoktur ikinizde öğretmenmişsiniz .
Ben olsam alırdım, daha önce yaptımda :KK50:
çift maaş olmanında avantajı olmalı değil mi :KK49:

Ben olsam iki yıl sabrederim. Şimdilik şal kırlent falan dikip daha hoşuma gidecek şekle getirir idare ederim.

Back
X