Alt kat komşumla nasıl tanışacağım?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Aslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?

Niye tanışmak istiyorsunuz ki? O da istese gelirdi belki. Veya o mevlutu duzenlerdi
Yaşlarımız yakın o sebeple ayrıca başka ülkeden biri yalnız kalmasın diye düşündüm bizim çevrede komşular hep yaşlı çoğu hasta yada hastanede doğru düzgün komşum yok yani...

Su dönemde biri heleki tanimadigim biri yemek getirse kabul etmem. Cok gerekirse alir ve dökerim.

Cok mu istiyorsunuz tanismak? Bir yer bir ortam olur mutlaka. Olmuyorsa bilin ki karsi taraf boyle bir munasebete gerek duymadigi icin yollari kapatiyordur. Zorlamasaniz mi ki?
Tanimadigim biri beni ekleyip ust komsunum dese sapik mi ki acaba derim

Kandiller de bisiler dagitiyorlar. O sekilde yapip goturebilirsin.
Aslinda normalde de yapip goturebilirsin, ama tabii yapamiyorsan en guzeli kandiller.

Suan korona var tanismayi ertele tabii ki :)
Çokta zaman geçti kız ne alaka şimdi diye düşünmesinde istiyorum tabi...

Yok daha neler biraz daha abart

Ne gerek var? :) Her şey normale dönünce karşılaştığınızda duruma göre komşuluk ilişkiniz ilerler :) Bana yemek getirenlerin yemeğini yemiyorum, ya hastaysave bilmeden içine öksürdüyse konuşurken tükürük kaçtıysa?

Getiren de dikkat edip getirir sanırım Karşılaşmıyoruz sorunda o ya onun girişi farklı yönde bahçede hiç görmedim kızı canlı

Yemeğin ne suçu var

Aşure yapın ve dağıtın ya da kek gibi birşey

Getiren de dikkat edip getirir sanırım Karşılaşmıyoruz sorunda o ya onun girişi farklı yönde bahçede hiç görmedim kızı canlı
Herkesin dikkat ettiğini sanmıyorum ya, valla risk alamam :) Maskenizi eldiveninizi takıp kapısına gidip ziline basın ozaman :) Merak ettim her şey yolunda mı diye

Coronadan sonra tanış bence.

Evet en mantıklısı bu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…