- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yaşlarımız yakın o sebeple ayrıca başka ülkeden biri yalnız kalmasın diye düşündüm bizim çevrede komşular hep yaşlı çoğu hasta yada hastanede doğru düzgün komşum yok yani...Niye tanışmak istiyorsunuz ki? O da istese gelirdi belki. Veya o mevlutu duzenlerdi
Çokta zaman geçti kız ne alaka şimdi diye düşünmesinde istiyorum tabi...Kandiller de bisiler dagitiyorlar. O sekilde yapip goturebilirsin.
Aslinda normalde de yapip goturebilirsin, ama tabii yapamiyorsan en guzeli kandiller.
Suan korona var tanismayi ertele tabii ki :)
Yok daha neler biraz daha abartSu dönemde biri heleki tanimadigim biri yemek getirse kabul etmem. Cok gerekirse alir ve dökerim.
Cok mu istiyorsunuz tanismak? Bir yer bir ortam olur mutlaka. Olmuyorsa bilin ki karsi taraf boyle bir munasebete gerek duymadigi icin yollari kapatiyordur. Zorlamasaniz mi ki?
Tanimadigim biri beni ekleyip ust komsunum dese sapik mi ki acaba derim
Getiren de dikkat edip getirir sanırımNe gerek var? :) Her şey normale dönünce karşılaştığınızda duruma göre komşuluk ilişkiniz ilerler :) Bana yemek getirenlerin yemeğini yemiyorum, ya hastaysave bilmeden içine öksürdüyse konuşurken tükürük kaçtıysa?
Olsun. Herkes tasinir tasinmaz tanismiyor ki.. bunun bir kurali yok yani.Çokta zaman geçti kız ne alaka şimdi diye düşünmesinde istiyorum tabi...
Yemeğin ne suçu varSu dönemde biri heleki tanimadigim biri yemek getirse kabul etmem. Cok gerekirse alir ve dökerim.
Cok mu istiyorsunuz tanismak? Bir yer bir ortam olur mutlaka. Olmuyorsa bilin ki karsi taraf boyle bir munasebete gerek duymadigi icin yollari kapatiyordur. Zorlamasaniz mi ki?
Tanimadigim biri beni ekleyip ust komsunum dese sapik mi ki acaba derim
Aşure yapın ve dağıtın ya da kek gibi birşeyAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Herkesin dikkat ettiğini sanmıyorum ya, valla risk alamam :) Maskenizi eldiveninizi takıp kapısına gidip ziline basın ozaman :) Merak ettim her şey yolunda mı diyeGetiren de dikkat edip getirir sanırımKarşılaşmıyoruz sorunda o ya onun girişi farklı yönde bahçede hiç görmedim kızı canlı
DağıtınAşure yapın ve dağıtın ya da kek gibi birşey
Coronadan sonra tanış bence.Aslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
tabi ama doğru söylüyor yani ben fırından bile ekmek almayıp evde ekmek yapıyorum komşu geçen ekmek yollamış içime sinmedi insan durum böyle olunca korkuyor.Yok daha neler biraz daha abart
Evet en mantıklısı bu gibi...Bende yemek götürmek vs doğru uygun bilmiyorum hele ki şu süreçte . Instagramdan ekleyip mesaj atabilirsiniz . Koronadan dolayı çıkamıyorum hep aklımdaydı sonra da iş güç telaşı bir türlü gelemedim bitince tanışmak istiyorum gibi
HmmDağıtınkız komşular hep yaşlı azrail miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?