- 16 Ağustos 2016
- 3.689
- 9.313
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Normal zaman içinde yemek götürün isterseniz fakat şuan yemek götürmek doğru bi fikir değil. İzolasyon diyoruz, evden çıkmayın deniliyor. Yemeği yaparken dikkat edeceğim demek ile dışarıya çıkacağım ama dikkat edeceğim benzer mantıkta olan şeyler. Taşıyıcı olabilir farkında olmayabilirsiniz. Şu süreç bittikten sonra isterseniz bir kek vb bir şey yapıp giderseniz daha iyi olur.Yorumlardan anlaşılacağı üzere sizin gibi düşünen insanlar pek azınlıkta neyse tabi herkesin kendi seçimi.
Bende çok hayırlı komşu sayılmamNe guzel komşusunuz valla 20 daireli bir apartmana gelin gittim gelinligimle girdim bir allah'ın kulu hayırlı olsun dememişti. Hatta selamsizlar vardi bir dolu. 5 sene oturdum bir karşı komşumu bir de alt dairemi tanırdım. Şimdi taşindigim apartmanda da karsilastikca konuşup tanıştık birkaç daireyle. 8 ay oluyor. Komşuluk diye bsy kalmamış. Düşünceniz guzel ama bu zamanda yemek götürmek de komşuluk ziyaretleri de iyi fikir değil. Instagramdan yazmak da cok anlamsız bence. Tanışmaniz salgin sonrasına kalsa daha hayırlı olur sanki
Tabi tercih meselesi birşey diyemem.Haklısın ama eskisi gibi komşuculuk kalmadı bence ki beni bıktırdıkları icin yeni bi eve tasınsam kimseyle muhattap olmak istemem
Bebeğinizin doğmasına da çok az kalmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla doğsun. Görünce çok etkilendim darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime olur inşallahtabi ama doğru söylüyor yani ben fırından bile ekmek almayıp evde ekmek yapıyorum komşu geçen ekmek yollamış içime sinmedi insan durum böyle olunca korkuyor.
Senin tavrın en iyisi. Ben maalesef fazla icli dıslı oldum suan yakamı kurtaramıyorum neyse ki korona girdi araya duruldular. Sürekli gelip gitme görüsme istiyolar bana kattıkları artı bise yokBiz karşı komşuyla 1 gün arayla taşındık. Düğünler 1 gün arayla oldu. Kadını bir kere bile görmedim. Görme gibi gayretim olmadı. Alt komşu bir kere sana hayırlı olsuna gelicez dedi yarim ağız tabi dedim gülümsedim. Sonra zaten karşılaşmadık onlarında girişimi olmadı. Arada ayak sesi duyuyorum karşı komşu birilerine gidiyor birileri onlara geliyor. Bana uygun değil, beni çağırsalar çok hoşnut olmam. Veya gelmek isteseler. Evet herkes komsuculugu sevmiyor olabili4
rüyandada görmüşsün bence kendi yaşıtın olunca komşuluk filanda hoşuna gidiyorsa tanışma isteğin artmış ve piskolojik olarak rüyanada girmişBende çok hayırlı komşu sayılmamEvleneli 8-9 ay oluyor ben hep tanışmak istedim ama bekledim birde bu dönem oldu işte kısmet...Birde rüyamda gördüm kızı ondanda bu istek neyse hayırlısı bakalım yorumlara göre Instagramdan birşeyler olur yada olmaz.
Bende çok hayırlı komşu sayılmamEvleneli 8-9 ay oluyor ben hep tanışmak istedim ama bekledim birde bu dönem oldu işte kısmet...Birde rüyamda gördüm kızı ondanda bu istek neyse hayırlısı bakalım yorumlara göre Instagramdan birşeyler olur yada olmaz.
Amin teşekkür ederim inşaallah ben de hep dualarımda bütün çocuk isteyen müslüman kardeşlerimizede anneliği hayırlısıyla nasip etmesini istiyorum rabbimden inşaallah seninde olur canım en yakın zamandaBebeğinizin doğmasına da çok az kalmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla doğsun. Görünce çok etkilendim darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime olur inşallah
Sapık olmaktansa meraklı Melahat olmak şükürlükValla kimsenin benle tanışmayı kafasına taktiğini sanmıyorum eski apartmanimda onun icin guzel komşusunuz dedim :) bunu düşünmeniz bile güzel. Elbet karşılaşırsınız o zaman hayırlı olsun hep aklımdaydı gelmek vs ins bu süreçler bittikten sonra gorusuru z filan dersiniz. Instagram ı unutun bence. Bana garip gelirdi şahsen üşenmemiş beni aramış bulmuş meraklı melahat derdim sanirim
Aaa 39ncu haftaymış benimde çok sevdiğim bir ablam var lütfen onada dua edin doğumdaAmin teşekkür ederim inşaallah ben de hep dualarımda bütün çocuk isteyen müslüman kardeşlerimizede anneliği hayırlısıyla nasip etmesini istiyorum rabbimden inşaallah seninde olur canım en yakın zamandavirüste biter inşaallah benim ki riskli duruma denk geldi hayırlısıyla inşaallah virüs kapmadan kucağıma alıp eve gelirim umarım
Amin inşallahAmin teşekkür ederim inşaallah ben de hep dualarımda bütün çocuk isteyen müslüman kardeşlerimizede anneliği hayırlısıyla nasip etmesini istiyorum rabbimden inşaallah seninde olur canım en yakın zamandavirüste biter inşaallah benim ki riskli duruma denk geldi hayırlısıyla inşaallah virüs kapmadan kucağıma alıp eve gelirim umarım
inşaallah canım rabbim ona da anneliği nasip etsinAaa 39ncu haftaymış benimde çok sevdiğim bir ablam var lütfen onada dua edin doğumda 10 senelik evli olmamış
İnşallahinşaallah canım rabbim ona da anneliği nasip etsin
Arkadas pisirirken getirirken yemege tükürük gelmis olabilir dedi, o yüzden dedim hic mi disarda yemiyosunuz diye. Corona sürecini kastetmisRestoranlardaki hijyen koşullarıyla evdeki hijyen koşulları aynı mı sizce? Ben mesela her restoranda da yemek yemem herkesin getirdiği yemeği de yemem. Hele şu süreçte fırından ekmek almıyor insanlar komşunun getirdiği yemeği mi yiyecekler?
Eşime sordum virüs bitince tanışırsın dedi birşey yapmayacağım şimdilikKek yap götür ayaküstü tanis,sonra instadan ekle. Corona bitince gelsin kısıtlar,gitsin kubiyeler.
Niye bu kadar tanismak istiyorsunuz?:) Alt komsumu yaklasik bir yarim senedir görmemisimdirEşime sordum virüs bitince tanışırsın dedi birşey yapmayacağım şimdilik
Çünkü hep komşuluk ilişkisine alışmış biriyim...Niye bu kadar tanismak istiyorsunuz?:) Alt komsumu yaklasik bir yarim senedir görmemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?