- 10 Ekim 2014
- 32.907
- 148.392
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yok daha neler biraz daha abart
Bizde çocuk yok ama Instagram var oradan yazacağım galibaHmmbenim Komşum oğlunu göndermişti mesaiyseniz annem tanışmak için çaya gelmek istiyor diye
Huc cafede restoranda yemek yemiyormusunuz? Ya da corona zamanini mi kastettiniz?Ne gerek var? :) Her şey normale dönünce karşılaştığınızda duruma göre komşuluk ilişkiniz ilerler :) Bana yemek getirenlerin yemeğini yemiyorum, ya hastaysave bilmeden içine öksürdüyse konuşurken tükürük kaçtıysa?
Yeni nesil sosyal medya zatenBizde çocuk yok ama Instagram var oradan yazacağım galiba
Gerçekten abartıyorsun.Genel olarak insanlar böyle tanışmak için gittiklerinde eli boş gitmezler ne bileyim bizim hep komşuluk ilişkilerimiz böyle hiç garipseyende olmadı...Abartmiyor. Tanismak icin yemek goturulmesi uygun birşey degil. Korona olmasa dahi tanimadigim insandan gelen yemeği kabul etmek durumunda kalsam bile yemem ben, boyle yapan bir cok kişi var.
Ekleme durumuna her turlu farkli bakabilir.Ben kabul etmezdim mesela yani herkesin farkli farkli huyu var, ihtimalleri soyluyoruz.
Yiyorum tabiki :) Corona zamanını kastettimHuc cafede restoranda yemek yemiyormusunuz? Ya da corona zamanini mi kastettiniz?
Gerçekten abartıyorsun.Genel olarak insanlar böyle tanışmak için gittiklerinde eli boş gitmezler ne bileyim bizim hep komşuluk ilişkilerimiz böyle hiç garipseyende olmadı...
Yorumlardan anlaşılacağı üzere sizin gibi düşünen insanlar pek azınlıkta neyse tabi herkesin kendi seçimi.Sizin oyle olabilir yeni gelen kişiyi tanimiyorsunuz sonuçta ve abarti degil boyle insanlar var. Ben yemiyorum mesela o sekilde gelen yemeği, daha tanismadigin insana yemekle gitmek uygun gelmiyor bana, boyle insanlar da var diyoruz. Siz bilirsiniz.
Restoranlardaki hijyen koşullarıyla evdeki hijyen koşulları aynı mı sizce? Ben mesela her restoranda da yemek yemem herkesin getirdiği yemeği de yemem. Hele şu süreçte fırından ekmek almıyor insanlar komşunun getirdiği yemeği mi yiyecekler?Huc cafede restoranda yemek yemiyormusunuz? Ya da corona zamanini mi kastettiniz?
Neden tanışmak istiyosunuz ki ? Ben hiç bi komsumla tanışmam tanışmakta iştemem merhaba merhabaAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
İlk adımı eski komşular atmaz mı ama bana öyle oldu dışarda görüp konuştular bende mevlüte davet ettim olay böyle gelişti.Daha evleneli 1 ay olmadan oturmaya gelmek isteyen komşularım geldi aklıma.. tabi sizin durum farklı ama bence tanışmak isteyen bi yolunu bulurdu diye düşünüyorum
Biz karşı komşuyla 1 gün arayla taşındık. Düğünler 1 gün arayla oldu. Kadını bir kere bile görmedim. Görme gibi gayretim olmadı. Alt komşu bir kere sana hayırlı olsuna gelicez dedi yarim ağız tabi dedim gülümsedim. Sonra zaten karşılaşmadık onlarında girişimi olmadı. Arada ayak sesi duyuyorum karşı komşu birilerine gidiyor birileri onlara geliyor. Bana uygun değil, beni çağırsalar çok hoşnut olmam. Veya gelmek isteseler. Evet herkes komsuculugu sevmiyor olabili4Daha evleneli 1 ay olmadan oturmaya gelmek isteyen komşularım geldi aklıma.. tabi sizin durum farklı ama bence tanışmak isteyen bi yolunu bulurdu diye düşünüyorum
Çünkü komşuluk ilişkilerimiz hep vardı olmaması garip geliyor bana...Neden tanışmak istiyosunuz ki ? Ben hiç bi komsumla tanışmam tanışmakta iştemem merhaba merhaba
Sonra yakanı kurtaramıyosun çünkü o komsucuklardan
Haklısın ama eskisi gibi komşuculuk kalmadı bence ki beni bıktırdıkları icin yeni bi eve tasınsam kimseyle muhattap olmak istememİlk adımı eski komşular atmaz mı ama bana öyle oldu dışarda görüp konuştular bende mevlüte davet ettim olay böyle gelişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?