Alt kattaki komşu şikayetçiymiş

O zaman siz de direk onlardan önce davranıp yöneticiye gidin ve alt kattan çok ses geliyor uyuyamıyoruz deyin. Olmaz mı ki?

Elimizden geleni yapıyoruz valla
Kızıma hoplama derim, bağırma derim sürekli uyarırım zaten 2 yaşında çocuk değil ki sürekli ses çıkarsın, 8 yaşında çocuk bu
Bizim de sesimiz çıkıyormuş eşimle İkimizin, keşke en üst kattan ev tutsalarmış

Bizim yuksrdakilerin takırtıları hiç bitmiyor ben erken saatte olmadığı sürece birşey demiyorum ama aşağımızda oturanlar hem bize ses yapıyorlar diyor hem de adam kah kah gülüyor kızım uyuyamıyacak şekilde
Önce kendine baksın herkes

Bizimde üstümüzde yaşlı var, inan çocuklu olsa bu kadar ses olmaz, sabah ezanında bir başlıyor takırtıya ne yapıyor bütün gün bilmem takır takır
Ben de aynısını aşağıya yapmamak için elimden geleni yapıyorum ama işte illa ses gidiyor, birisi hapşursa o ses bile geliyor

sabah 10 aksam 10 dur gurultu saati...ama en fazla ne kadar ses cikarabilirki tek cocuk?

diger komsuya soylediyse bence duymamazliktan gelin..cocuklunun halinden cocuksuz anlamaz genelde. bu evde ucakta otobuste her yerde boyledir.

takma bence
İyice sinirlerim bozuldu kendi evimde rahat değilim, buraya taşınmadan önceki apartmanda hiç böyle değildi, kimse şikayet etmezdi biz de kimseye birşey demezdik
Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye

Sürekli olan rahatsızlık verici hersey gürültüdür bence
Bunun saati olmaz
O zaman benim yukardakilerle sürekli kavga yapmam lazım, devamlı takırtı ve ses geliyor, ee napalım o zaman
Normal bir zamanda ben yukarıdan gelen sese takılmıyorum bile sonuçta apartman burası, ama erken yada geç saatte olur o zaman çıkar uyarırım
Ben çok dikkat ediyorum, kızımı sürekli uyarırım sonuçta küçük bir çocuk değil ki bir o yana bir bu yana koştursun 8 yaşında
Üstünde ses istemeyen o zaman en üst kattan ev tutucak. Evde sessiz sessiz mi konuşucaz
Kendi evimde rahat değilim

Ben de yan dairemin normal saatlerde ses yapıyoruz demesinden dolayı
Kendi evimde rahat değilim

Sizin komşular o kadar sese polis çağırmayı düşünüyorlarsa benim özel harekatı apartmana dökmem lazım.

İyice sinirlerim bozuldu kendi evimde rahat değilim, buraya taşınmadan önceki apartmanda hiç böyle değildi, kimse şikayet etmezdi biz de kimseye birşey demezdik
Dogru bi soz. Benim cocuklarim aglar, komsumun kopegi havlar. Ben kopegi sikayet etcek olsam o da cocuklari soylerdi muhtemelen.. ama kopegi olmasada cocukkara birsey demesi dogru degil.. cocugun hayvanin akli ermiyorki

saatlere dikkat ediyorsanız abartı bi gürültü olmuyorsa bence sıkıntı yok dediğiniz saatler bana normal geldi.

yatak odasında sessiz olmaya çalışın gün içinde gerisi normal ev hali yani.

Siz ne diyorsunuz ? Kapatmiyorsunuz heralde

Hayır öyle oyuncakları yok zaten küçük bir çocuk değil ki sürekli hoplasın zıplasın,
Buraya taşınmadan önceki apartman da herkesin sesi olurdu kimse kimseyi şikayet etmezdi ama bu apartmanda komşuluk bile yok, eşimde ileride satarız evi başka yerden alırız ev diyor

Siz de şikayet edin o zaman. Ayrıca niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz anlamadım ederse etsin siz geç ve erken saatler dışında normal hayatınızı yaşıyorsanız boşverin.

Valla ben evimde yüksek sesle konuşmam mesela.
Eşimle seslenme bile.
Ses yapan terlik giymem.
Sandalyelerin ayaklarına ses engelleyen keçelerden yapıştırırım.
Temizliği pazar günü 10 da yapar öğlene kadar bitiririm.
Televizyon sesi kısıktır. Sadece bi duyarız. Ki çoğu zaman kapalı izlenmiyor.

Alt katımdaki insanlardan hiç şikayet almadım ama üst komşum inanılmaz dikkat bir kadın. Hergün pat küt pat küt. Evde bebeğim var. Ben uyarıyorum. İnsan ol diye. Yapacak bir şey yok. Çocuk. Uyuyamıyor yoksa

Bizim de alt kattan sesler geliyordu hep çocuk sesleri ama benim öyle şikayet etme huyum yoktur bende ölçülü davranırım çok erken veya geç saatlerde elektrikli süpürge çalıştırmam misal. Neyse işte bizim çocukta ses yapmaya başladı alt kattaki komşunun kocası benim eşimle asansörde karşılaşmış demiş ki neyseki sizden de çocuk sesleri geliyor da içimiz biraz olsun rahat ediyor yoksa bizimkilerin sesinden sizin katta durulmaz çok ses yapıyorlar demiş

L Lefina Hanım hangi polisten ve ev sahibinden bahsediyorsunuz acaba? ben bütün yolları denedim, sinir hastası olmamak için tıkaç aldım. Ne yazık ki yasalar, medeniyetsizleri korumak, medeniyetlilere dünyayı dar etmek için yapılmış. Polis gelip tokalaşıp arkadaş olup gidiyor, insanlar daha çok yapmaz mı? ben tepemdeki öğretmene evde futbol oynamamaları gerektiğini öğretemedim. UYarınca apartmanda yaşama adabını bilmeyen siz oluyorsunuz.

Bu insanlar ne bekliyor ne yiyip içip nasıl kafadalar anlamıyorum bende komşu mağduruyum benimki evdeki uçan sineğin vızırtısını duyup ondan rahatsız oluyor telefonuma msj geliyor kadın onu duyuyor öksürmeye tıksırmaya gülmeye korkuyorum sürekli dinler haldelermi anlamıyorum bide çocuğum flnda yok binada top patlasa duymuyorum ben...yazık valla aciz insanlıktan bi hbr insanlar komşuluk hakkı denen bişey var evde kavgada olur patırtı iyi günde olur kötü günde olur...psikolojik sorunları olanlar bizemi denk geliyor..buda bi kul hakkı komşuluk hakkım da haram olsun ne deyim bi huzurla evimde gülüp konuşamıyor temizlik yapamıyorum ağzımın tadıyla yatamıyorum bile

Anladim ben esiniz oyun oynarken macmi yapiyor diye dusundum yanlis anlamayin yapiyorsunuz yapmayin demek degil oyle seyler yasansa bile alternatif aranmali

Ben evde sert terlik giymem gece makine acmam sac kurutmam gerekiyorsa kapilari kapatir en uzak noktada hizlica kuruturum 3 zamanli tarifeye cok karsiyim 3 kurus icin kimsenin hakkini istemem ust komsum tasindiginda gece 3 e kdr mobilya monte ettiler hic bisey demedim insani azdir vakti yoktur once hosgoru olmali guzelce kendimizi ifade etmeliyiz
Binalarda oyle kotuki insan gik dese duyuluyor

Saat kaç olursa olsun. Tadilat vb. Geçerli bir mazeret yoksa gürültü yapamazsınız. Müziğin sesini saat kaç olursa olsun açamazsınız çok fazla mesela. İnşaat işi saate tabidir. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değildir. Mahkemeye bile verebilir.

Duyuyorlar demek ki rahatsız olmuşlar.
Madem rahatsızsınız taşının, ya bina ya oturanlar sıkıntılı ki gürültü iletiliyor bir şekilde.
İnsanları çocukları yok diye belirtmek sonra çocuğum var rahatsız oluyor uyuyamıyor gürültüden diye belirtmek bana Çiğ geldi. Konunun bağlamıyla ters.(üstelik çocuk 8 yaşında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…