• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt kattaki konfeksiyon

Valla avrupa olsa insan ugrasir ama Türkiye de Ben korkarim Abi kac komsu kavgasi kanli bitti daha hamile degilsin tasin ne geregi var hir gür olsun

Degmez tasin
Ben de istiyorum ama taşınırsam geçim çok zor olur kaldım iki arada bir derede. Çocuk istiyorum masrafı çok zaten sürekli doktora gidip geliyorum karttan yiyoruz bir de kiranın altına giremeyiz şu an çok zor. Hır gür olmasın diye de susmak gerekiyor insan onu da yediremiyor cimere yazacağım ama en mantıklı fikir o

Onlarda kiracıysa belki çıkarttırabilirsiniz ama bidaha asla muhattap olmayın polisle işinizi halledin Allah kolaylık versin çok zor
Evet kiracılar şimdi cimere yazacağım inşallah oradan sonuç alırız. Bina sahibi düşünmüyor ki zararı olur mu olmaz mı herkes parasına bakıyor bizim başımıza bela ettiler bunları

Ben de istiyorum ama taşınırsam geçim çok zor olur kaldım iki arada bir derede. Çocuk istiyorum masrafı çok zaten sürekli doktora gidip geliyorum karttan yiyoruz bir de kiranın altına giremeyiz şu an çok zor. Hır gür olmasın diye de susmak gerekiyor insan onu da yediremiyor cimere yazacağım ama en mantıklı fikir o
Allah yardimciniz olsun Ülkeyi bu Hale getirenler utansin diyecem de hülloogg diyip saldiriyorlar

Merhaba arkadaşlar. Gece uyumadan önce bu siteyi okumayı bir süredir adet edindim genelde de sanırım bu konu altındaki gönderileri okuyorum dedim bir de ben yazayım acaba son zamanlarda birden başımıza açılan bu sıkıntıya siz ne diyeceksiniz. Bir yıllık evliyim oturduğum ev kayınvalidemin bize verdiler yani kendi evimiz. (Belirtiyorum taşınma şansım yok)
Yaklaşık iki ay önce asili alt katımızdaki konfeksiyonda çok yüksek ses gelmeye başladı önceleri yoktu bu sesler sanırım yeni makine aldılar ama bir görün ev gümbür gümbür gece uyunmuyor saat 12 ya da 2 gibi başlıyorlar sabah 6 ya kadar sonra vardiya değişiyor 8 gibi başlayıp akşam 8e kadar devam ediyor bizde uyku yok yerimizden fırlıyoruz. Tam yatak odasının altındalar salona geçtik birkaç kere sonra oraya da ses gelmeye başladı gittikçe yükseldi bu sırada apartman yöneticiyle sürekli haber gönderiyoruz muhatap olmak istemedik ama eşim gecenin bir vakti sinirlendi indi kapıyı yumrukladı neyseki sesten duymadılar o da içeri giremedi ertesi gün yöneticiyle birlikte gittiler adam hakkınızı helal edin falan demiş eşim de yumuşaktır tamam abi helal olsun qmq ben de işe gidiyorum falan durumu konuşmuşlar nirkaç gün sonra tekrar başladı. Eşim adamı aradı Gece 1 gibi adamı eve çağırdı gel kulağınla duy diye. Adam geldi haklısın çok ses var falan dedi gitti makinenin yerini değiştirdiler ses çok azaldı duyulmadı birkaç gün sonra tekrar başladı bu seg polis çağırdık iş orada koptu. Nasıl çağırır mışız bu yaptığımız neymiş yakıştıramamış. Yönetici de eşime onlara bulaşma kardeşleri kalabalık kapı önüne araba park etse kavga ediyorlar demiş. Adam da bizi mahkemeye veircekmiş sebebi gece 2 de aramışız korkmuşlar o saatte bir şey olabilirmiş hastası varmış bilmem ne. Arama sebebimiz de abi ses geliyor sen gelince söyle demiştin demek için zaten açmayınca polisi aradık. Şimdi bir süredir gece kesildi ama sabah 9 gibi başlıyorlar güm güm artık o sese uyanmaktan sinir krizleri geçiriyorum bedduayla gözümü açar oldum. Bilmiyorum bu insanlarla uğraşmak doğru mu ama bu nereye kadar gidecek tüm gün ev güm güm ses dolu hastaylen kafamı koyup uyuyamıyorum ne yapacağımızı şaşırdık . Ne kadar da uzun yazdım qcaba üşenmeden okuyan olur mu ki
Maalesef var böyleleri.Bizim de benzer bir durumumuz var.Yanda ve karşımızda var tekstil.Ozellikle karşımızdaki çok ses yapıyordu.Mal indiriyorlar mesele yukarıdan kamyona fırlatiyorlar.Bagira bağıra konuşmalar.. Çok kez el değiştirdi .Eskisi gibi ses olmuyor.Ama yazın kapıları açık bırakıyorlar bütün mahalle müzik dinliyor son ses.Yani bir onlar değil herkes yapıyor çok sesli mahalle korosu burasi 😬Yandakiler de öyleydi onları uyarınca sustular.Allah sabır versin .

Bir katta 6 daire var karşımdakine sanırım gitmiyor yanımda olan daireye gidebilir ama tanımıyorum da çoğu kişiyi henüz bir senedir buradayım. Çaprazımda olana sordum onun alt katı otopark olduğu İçin bana gelmiyor dedi. Ben duymuyorum şikayet etsem olmaz dedi benim de bi tanıdığım o bir tane daha var o arada duymuş ama yatak odası üst katta olduğu İçin gece gelmedi ses dedi. Yine de şikayet edeirm yöneticiyle konuşurum tekrar duyarsak dedi ama kimse peşine düşmez büyük şehirlerde herkes kendine Müslüman. Yanlış bir söz olsa da konuyu özetlemek adına söyledim. Makineler duvara dayanıyor sanırım ve bu binada daireler geniş o yüzden benim tam altımda olduğu İçin en fazla yan daire duyar orada da yaşlı kadına bakan bit bakıcı var ev sahipleri oturmuyor yaşlı kadının kulağı durmuyormuş bakıcıyı da kimse dikkate almaz. Çok saçma bit sorunun içine düştük yani ve tek olduğumuz İçin de alttaki at koşturuyor Allah kahretsin onları
Böyle insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten sitelerde de kimsenin bir şeye el atmaması konusuna da katılıyorum kimsenin umrunda değil. Siz bireysel şikayette bulunun o zaman cimer'e. Tahmin ederler ama yine de sizden emin olamazlar. Apartman altında o şekilde üretim yapan bir yer açmak yasak. Kesinlikle cimer ile çözün bi durumu, bu insanlarla yüz yüze ne siz ne eşiniz muhatap olmayın

Back
X