Merhaba arkadaşlar. Gece uyumadan önce bu siteyi okumayı bir süredir adet edindim genelde de sanırım bu konu altındaki gönderileri okuyorum dedim bir de ben yazayım acaba son zamanlarda birden başımıza açılan bu sıkıntıya siz ne diyeceksiniz. Bir yıllık evliyim oturduğum ev kayınvalidemin bize verdiler yani kendi evimiz. (Belirtiyorum taşınma şansım yok)
Yaklaşık iki ay önce asili alt katımızdaki konfeksiyonda çok yüksek ses gelmeye başladı önceleri yoktu bu sesler sanırım yeni makine aldılar ama bir görün ev gümbür gümbür gece uyunmuyor saat 12 ya da 2 gibi başlıyorlar sabah 6 ya kadar sonra vardiya değişiyor 8 gibi başlayıp akşam 8e kadar devam ediyor bizde uyku yok yerimizden fırlıyoruz. Tam yatak odasının altındalar salona geçtik birkaç kere sonra oraya da ses gelmeye başladı gittikçe yükseldi bu sırada apartman yöneticiyle sürekli haber gönderiyoruz muhatap olmak istemedik ama eşim gecenin bir vakti sinirlendi indi kapıyı yumrukladı neyseki sesten duymadılar o da içeri giremedi ertesi gün yöneticiyle birlikte gittiler adam hakkınızı helal edin falan demiş eşim de yumuşaktır tamam abi helal olsun qmq ben de işe gidiyorum falan durumu konuşmuşlar nirkaç gün sonra tekrar başladı. Eşim adamı aradı Gece 1 gibi adamı eve çağırdı gel kulağınla duy diye. Adam geldi haklısın çok ses var falan dedi gitti makinenin yerini değiştirdiler ses çok azaldı duyulmadı birkaç gün sonra tekrar başladı bu seg polis çağırdık iş orada koptu. Nasıl çağırır mışız bu yaptığımız neymiş yakıştıramamış. Yönetici de eşime onlara bulaşma kardeşleri kalabalık kapı önüne araba park etse kavga ediyorlar demiş. Adam da bizi mahkemeye veircekmiş sebebi gece 2 de aramışız korkmuşlar o saatte bir şey olabilirmiş hastası varmış bilmem ne. Arama sebebimiz de abi ses geliyor sen gelince söyle demiştin demek için zaten açmayınca polisi aradık. Şimdi bir süredir gece kesildi ama sabah 9 gibi başlıyorlar güm güm artık o sese uyanmaktan sinir krizleri geçiriyorum bedduayla gözümü açar oldum. Bilmiyorum bu insanlarla uğraşmak doğru mu ama bu nereye kadar gidecek tüm gün ev güm güm ses dolu hastaylen kafamı koyup uyuyamıyorum ne yapacağımızı şaşırdık . Ne kadar da uzun yazdım qcaba üşenmeden okuyan olur mu ki