Alt komşu beni delirtiyor

feris12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
28
13
3
27
Selam KK üyeleri
Alt katta yaşlı bir kadın yalnız oturyor ve sürekli tv izliyor. Sana ne diyeceksiniz, izlesin. Ama tv sesini o kadar açıyor ki aynen bizim evde duyuluyor ses. Acay,p bir insan, üçüncü katta oturuyor apartmana girişte tv sesi dyyuluyor. Biz üst katına taşındık, evlerden ırak. Sınava hazırlanıyorum, ses yüzünden çalışamıyorum. Öldürecek beni, altta indim kapısını çalıp kibarca tv kısın lütfen diyeceğim, kapıyı açmadı, arkadan bir şeye kapıya vurup git buradan diye bağırdı. deli midir dedir? Kapıyı açmıyor, ev sahibinin bir akrabası, ev sahıbıde onun gibi tuhaf biri, kapı ziline isim yapıştırmadık diye kafayı yedi neredeyse. Yapıştırdık da rahatladı. Ne yapacağım yarabbi.

Kadının duymama ihtimalini düşündünüz mü hiç? Yaşlanınca insanların kulakları ağır işitmeye başlayabiliyor. Yalnız yaşıyorsa da yabancı birinden korkmuş olabilir.
Evet düşündüm ama yapacağım bir şey yok, o duymuyor diye akşama kadar tv dinlemek zorunda mıyım? Hem de en yüksek sesle. Kendinizi benim yerime bir koyun. Apartmanda yaşıyorsunuz sonuçta.

Sinir bozucu , sanırım kulakları duymuyor cihazı var mı acaba .
Apartman hayatında yaptığı şey yanlış duymuyorsa şayet bı caresine baksın, kimi kimsesi yok mu çocukları falan ,geldiklerinde söyleseniz ?

Yaşlı oldugundan dolayı televizyon sesini duyamadığı için açmak zorunda kalıyordur bağırarak konuşmasıda ondan ,isteyerek yaptığı birsey değildir bazı insanlar yaşlılıkta aksidir hele yalnız yaşıyorsa güvensizdir idare etmekten başka birsey kalmıyor geriye kavga etsende etmesende sonuç vereceğini sanmam.

Gözümün önüne yalnız ve yaşlı biri geldi üzüldüm zor gerçekten

Problemli komşu gerçekten çok zor bir olay. Bence kadınla güzelce konuşma yapmanın bir yolunu bulmaya çalışın 1-2 kez daha, sinirinizi de yıpratmadan. Sonrasında en doğru adım; ev sahibiyle muhatap olmak olmalı. Ev sahibinize de naiflikle sorununuzu anlatmaya çalışın ancak dik bir duruşla ve kiracı olarak sizin de haklarınız, haklı talepleriniz olduğunu yansıtarak. Akrabası olması, sizin kiracı olmanız karşı tarafa sınırsız haklar tanımıyor sonuçta, sosyal yaşamın kaideleri herkes için geçerli.

Arada bir gelen oluyor, pusuya yatıp bekleyeceğim, gelince söyleyeceğim.

Polise şikayette bulunabilirsiniz yada şarteli indirin kapıyı açmıyorsa mecbur açar

Evinizde tek oda yoktur değil mi

Sizin ev sessiz olunca daha fazla duyulur

Hatta onun evinden çok sizde yankı yapar

Lakin çözüm olarak teyze televizyonu kısmayacak gibi siz diğer odalarda çalışın

Başarılar

Daha dün bu durumdan konu açtım bende. ne yaparsanız yapın asla ses çıkardığına ikna olmaz. ben bir senedir uğraşıyorum gürültüyle

Kek yapıp Bluetooth kulaklık alıp götürebilirsin.

Ama kullanır mı bılmem yanı sanmıyorum ortadoğudayız çünkü.

Ben Stealler İn Çatı katı diye bir filmi var. Anlattığınız konu gibi.
Sanırım kadın neden geldiğinizi anladı o yüzden git buradan dedi. Yoksa açmaz gamsız gamsız devam ederdi. Dedem de öyle. Zilin sesini duyuramıyoruz. Pencereden biz geldik yapıyoruz.
Tabi o müstakilde oturuyor.

Kadının duymama ihtimalini düşündünüz mü hiç? Yaşlanınca insanların kulakları ağır işitmeye başlayabiliyor. Yalnız yaşıyorsa da yabancı birinden korkmuş olabilir.

Aslında en mantıklı açıklama bu gibi. Ben de bazen aile büyükleriyle konuşurken ses tonumu çok aşırı yükseltmek zorunda kalabiliyorum. Muhtemelen verdiği tepki de yabancı birine verdiği tepki olabilir. Kadın kendi açısından haklı tabi ki bu durumda. Ancak konu sahibi de kendi açısından zor durumda kalıyor işte sanırım...

her yerden duyuluyor, kadın üçüncü katta oturuyor apartman girişinde tv sesi duyuluyor. Siz oda diyorsunuz?

Bizim de yan komsu arada bıktırıyor gürültüden.. sanırım bi çaresi yok. Kötü komsu insanı ev sahibi yaparmış onu diyen ne iyi demiş..

Benim arkadaşlarımın ev sahibide böyleydi onların üst katında oturuyordu kulakları iyi duymadığı için son ses açardı tv’yi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…