Evet düşündüm ama yapacağım bir şey yok, o duymuyor diye akşama kadar tv dinlemek zorunda mıyım? Hem de en yüksek sesle. Kendinizi benim yerime bir koyun. Apartmanda yaşıyorsunuz sonuçta.Kadının duymama ihtimalini düşündünüz mü hiç? Yaşlanınca insanların kulakları ağır işitmeye başlayabiliyor. Yalnız yaşıyorsa da yabancı birinden korkmuş olabilir.
Arada bir gelen oluyor, pusuya yatıp bekleyeceğim, gelince söyleyeceğim.Sinir bozucu , sanırım kulakları duymuyor cihazı var mı acaba .
Apartman hayatında yaptığı şey yanlış duymuyorsa şayet bı caresine baksın, kimi kimsesi yok mu çocukları falan ,geldiklerinde söyleseniz ?
Kapiyi bir kere cal ner varr diyip bagirirsa " ahirette yok yaziliyosun hala brda tv izliyosunn"de yukari kac
Kadının duymama ihtimalini düşündünüz mü hiç? Yaşlanınca insanların kulakları ağır işitmeye başlayabiliyor. Yalnız yaşıyorsa da yabancı birinden korkmuş olabilir.
her yerden duyuluyor, kadın üçüncü katta oturuyor apartman girişinde tv sesi duyuluyor. Siz oda diyorsunuz?Evinizde tek oda yoktur değil mi
Sizin ev sessiz olunca daha fazla duyulur
Hatta onun evinden çok sizde yankı yapar
Lakin çözüm olarak teyze televizyonu kısmayacak gibi siz diğer odalarda çalışın
Başarılar
Bizim de yan komsu arada bıktırıyor gürültüden.. sanırım bi çaresi yok. Kötü komsu insanı ev sahibi yaparmış onu diyen ne iyi demiş..Selam KK üyeleri
Alt katta yaşlı bir kadın yalnız oturyor ve sürekli tv izliyor. Sana ne diyeceksiniz, izlesin. Ama tv sesini o kadar açıyor ki aynen bizim evde duyuluyor ses. Acay,p bir insan, üçüncü katta oturuyor apartmana girişte tv sesi dyyuluyor. Biz üst katına taşındık, evlerden ırak. Sınava hazırlanıyorum, ses yüzünden çalışamıyorum. Öldürecek beni, altta indim kapısını çalıp kibarca tv kısın lütfen diyeceğim, kapıyı açmadı, arkadan bir şeye kapıya vurup git buradan diye bağırdı. deli midir dedir? Kapıyı açmıyor, ev sahibinin bir akrabası, ev sahıbıde onun gibi tuhaf biri, kapı ziline isim yapıştırmadık diye kafayı yedi neredeyse. Yapıştırdık da rahatladı. Ne yapacağım yarabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?