her yerden duyuluyor, kadın üçüncü katta oturuyor apartman girişinde tv sesi duyuluyor. Siz oda diyorsunuz?
Bunda 20 yıl önce, benim üst katında bir yaşlı kadın vardı, onun televizyon programını, biz aşağıdan dinliyorduk. Çok sesli açıktı hep televizyonu, gündüzleyin de radyosu. Kadıncağız sağır mış. Ben şikayet için yukarı çıkınca anladım. Oturduk, beraber konuştuk, sesin aşağıya geldiğinden haberi yokmuş zavallının. Ama televizyonun sesini kıssa, busefer birşey anlamıyor. Ben gittim ona kulaklık aldım. Televizyona bağladık kulaklığı ve problem öyle çözüldü. Bazi insanlar, yaslaninca yalnız kalıyorlar ve sosyal yasamdan cekiliyorlar. Biz o yaşlı kadını arada sırada davet ederdik, yada ben ona merdivenleri temizlik sırası gelince, gidip temizledim, o da bana güzel bir pasta yaptı, hepimiz beraber oturduk kahve içtik, pasta yedik.
Benim aklıma da geldi, ya işitme cihazı ya kulaklık alsın. Ve lakın kapıyı açmıyor ve içerden tehdit ediyor insanı gitmesi için.Bunda 20 yıl önce, benim üst katında bir yaşlı kadın vardı, onun televizyon programını, biz aşağıdan dinliyorduk. Çok sesli açıktı hep televizyonu, gündüzleyin de radyosu. Kadıncağız sağır mış. Ben şikayet için yukarı çıkınca anladım. Oturduk, beraber konuştuk, sesin aşağıya geldiğinden haberi yokmuş zavallının. Ama televizyonun sesini kıssa, busefer birşey anlamıyor. Ben gittim ona kulaklık aldım. Televizyona bağladık kulaklığı ve problem öyle çözüldü. Bazi insanlar, yaslaninca yalnız kalıyorlar ve sosyal yasamdan cekiliyorlar. Biz o yaşlı kadını arada sırada davet ederdik, yada ben ona merdivenleri temizlik sırası gelince, gidip temizledim, o da bana güzel bir pasta yaptı, hepimiz beraber oturduk kahve içtik, pasta yedik.
Onun altında oturan tek başına yaşıyor akşama kadar evde değil, onun altındaki suriyeli, rahatsız olmuyor demekki. Ben rahatsızım ne yapayım,O nasıl tv
Benim evdekinin son sesi bizim yan odadan duyulmaz da
Kadının alt komşusu ile konuşun o sizin ev sahibiniz değilse o nasıl bir çözüm bulmuş ya da yan komşu vs
Bana siz ders çalıştığınız için hassassınız gibi geldi
Bugün yan komşumun alt tarafındaki komşunun evindeki sohbeti dinledim odada otururken özetle ev sessiz olunca duyuluyor
Kapıyı açsa konuşacağım, yok tehdit ediyor bizi içerden.Aaa bu bizim altaki teyzeama eşim onunla konuştu çok güzel kırıcı olmadan ogündür bugun dur yapmıyor :)
Benim aklıma da geldi, ya işitme cihazı ya kulaklık alsın. Ve lakın kapıyı açmıyor ve içerden tehdit ediyor insanı gitmesi için.
Yönetici yok. Aile apartmanıymış herkes gitmiş kiraya vermiş vs. Bekleyeceğim elbet pazara falan gidecek, yakalar kibarca konuşurum diyorum.Yönetici varmı bilmiyorum söyleyebilşrsiniz yada yasal desibeli aşıyorsa polis uyarıyor bizimde yan komşu tam bir şere.... evi disko olarak kullanıyor du polisi aradık uyarcaz dediler sonra kesildi adam gece yarısı hiltili tadilat yapıyor Allah belasıno versin evimize kurşunlar bile geldi oğlu ile kavga etti her yerde var bu sorunlu tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?