Alt komşu..

Konu hakkında bilgim yok polisle görüşülebilir konu sahibi.

Asıl söylemek istediğim bazen insanlar geniş görünme işini abartıyo şaşırıyorum..
Kimsenin ne yaptığı kimle ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor ama o seslerden rahatsiz oluyorum ki kaldiki bu toplum ahlakını bozan cinsten

Bakis acisi tabii ama kendini pazarladigini nerden biliyorsunuz pazarlik yaparken sahit olduysaniz sikayet hakkiniz saklidir.fahiselik bir meslektir cunku.kanunlarda bu sekilde
Giren çıkan insan belli değil ve hep ses ilişkiye girerken küfürler vs bir duysanız bana hak verirsiniz ki tek ben değil apartman biliyor

Kimsenin ne yaptığı kimle ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor ama o seslerden rahatsiz oluyorum ki kaldiki bu toplum ahlakını bozan cinsten
Yani kadın o işi yapıyosa o eve sapık da girer tecavüzcü de girer. Girer de girer. Tabi ki ilgilendirir sizi bu boyutu.

Yapsın yapmasın o konu ilgilendirmez. Yorumlara şaşırıyorum bazen sırf terslemek için yazıldığını düşünüyorum.

Yani kadın o işi yapıyosa o eve sapık da girer tecavüzcü de girer. Girer de girer. Tabi ki ilgilendirir sizi bu boyutu.

Yapsın yapmasın o konu ilgilendirmez. Yorumlara şaşırıyorum bazen sırf terslemek için yazıldığını düşünüyorum.
Insanları anlamak güç

Ahlâk polisi böyle şeylere bakıyor ama bir araştırmak lazım tabiki ciddi ve tehlikeli insanlar buna nasıl normal birşey gibi bakıyor anlam veremedim
Tabikide bende olsam rahatsız olursun insallah bicaresini bulursunuz ama dikkatli olun

..... yaptığını nerden biliyorsunuz? yanında mısınız parayı alırken.

her gece eve başka birini alıyo olması da kendini ilgilendirir. ha giren çıkan kişiler rahatsız eden tiplerse, bakıp duruyolarsa mesela girip çıkarken, komşunuza söylersiniz. belki arkadaşıdır belki abisi. bilemezsiniz.

bilemezsiniz. günaha giriyosunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
orospuluk yaptığını nerden biliyorsunuz? yanında mısınız parayı alırken.

her gece eve başka birini alıyo olması da kendini ilgilendirir. ha giren çıkan kişiler rahatsız eden tiplerse, bakıp duruyolarsa mesela girip çıkarken, komşunuza söylersiniz. belki arkadaşıdır belki abisi. bilemezsiniz.

bilemezsiniz. günaha giriyosunuz.
Şaka mısın sen ya arkadaşım kimse salak değil herkes ne olduğunun farkında

Şaka mısın sen ya arkadaşım kimse salak değil herkes ne olduğunun farkında

şaka mısın sen ya derken? arkadaş olduğumuzu da sanmıyorum.
insanların günahına girmeyin diye söylüyoeum. ki kadının para alıp almadığını hala bilmiyosunuz :) herneyse sonrada yazdığınızı okudum ona da cevap yazdım. umarım işinize yarar

şaka mısın sen ya derken? arkadaş olduğumuzu da sanmıyorum.
insanların günahına girmeyin diye söylüyoeum. ki kadının para alıp almadığını hala bilmiyosunuz :) herneyse sonrada yazdığınızı okudum ona da cevap yazdım. umarım işinize yarar
Tek sorun para alıp almaması mi ? O zaman otobana çıkanları neden ahlak polisi alıp götürüyor? Çünkü toplumun ahlakını bozuyor aynı şey burda olsanız belkide daha net anlardınız veya empati teşekkür ederim fikriniz içinde...

Tek sorun para alıp almaması mi ? O zaman otobana çıkanları neden ahlak polisi alıp götürüyor? Çünkü toplumun ahlakını bozuyor aynı şey burda olsanız belkide daha net anlardınız veya empati teşekkür ederim fikriniz içinde...

Otobana çıkanlar fuhuş yaptığı için polis tarafından götürülüyor. Fuhuş yapmak suçtur çünkü. Ama kadının para alıp almadığını bilmiyorsunuz. Belki de tek gecelik ilişkilerden hoşlanan biri ya da gelen hep aynı kişi. Gece vakti adamların tipini incelemiyorsunuzdur sonuçta balkona tüneyip.

O yüzden eğer para almıyorsa fuhuş sayılmaz ve toplum ahlakı tırı vırısıyla kadını alıp götürmezler. Para almadığı ve misafirleri sizi rahatsız etmediği sürece toplumu ilgilendiren bir durum oluşmaz çünkü. Eğer fuhuş yapmıyorsa kadını rezil ettiğinizle kalırsınız ve siz daha çok rezil olursunuz tabii. Yukarıda bir yorumda yazdığı gibi ses nedeniyle şikayet edebilirsiniz.

cok cıddı bır sorun bu kesınlıkle
ıyıce emın olmanız lazım apartman sakınlerı herkes ımza toplarsa daıreyı bosaltmak zorunda
ve emın olunca polıs de aranabılır

ama kesınlıkle emın olmanız gerek bır yanlıs anlasılmayla kadının hayatını mahvedebılırsınız cunku

Back
X