- 13 Haziran 2018
- 1.242
- 4.986
- 133
- Konu Sahibi damlacross
Allah başınıza versin :)Size ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah başınıza versin :)Size ne?
Kimsenin ne yaptığı kimle ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor ama o seslerden rahatsiz oluyorum ki kaldiki bu toplum ahlakını bozan cinstenKonu hakkında bilgim yok polisle görüşülebilir konu sahibi.
Asıl söylemek istediğim bazen insanlar geniş görünme işini abartıyo şaşırıyorum..
Giren çıkan insan belli değil ve hep ses ilişkiye girerken küfürler vs bir duysanız bana hak verirsiniz ki tek ben değil apartman biliyorBakis acisi tabii ama kendini pazarladigini nerden biliyorsunuz pazarlik yaparken sahit olduysaniz sikayet hakkiniz saklidir.fahiselik bir meslektir cunku.kanunlarda bu sekilde
Yani kadın o işi yapıyosa o eve sapık da girer tecavüzcü de girer. Girer de girer. Tabi ki ilgilendirir sizi bu boyutu.Kimsenin ne yaptığı kimle ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor ama o seslerden rahatsiz oluyorum ki kaldiki bu toplum ahlakını bozan cinsten
Insanları anlamak güçYani kadın o işi yapıyosa o eve sapık da girer tecavüzcü de girer. Girer de girer. Tabi ki ilgilendirir sizi bu boyutu.
Yapsın yapmasın o konu ilgilendirmez. Yorumlara şaşırıyorum bazen sırf terslemek için yazıldığını düşünüyorum.
Tabii yargilamiyorum sizi yasayan bilir.yasal haklariniz var kullaninGiren çıkan insan belli değil ve hep ses ilişkiye girerken küfürler vs bir duysanız bana hak verirsiniz ki tek ben değil apartman biliyor
Tabikide bende olsam rahatsız olursun insallah bicaresini bulursunuz ama dikkatli olunAhlâk polisi böyle şeylere bakıyor ama bir araştırmak lazım tabiki ciddi ve tehlikeli insanlar buna nasıl normal birşey gibi bakıyor anlam veremedim
Teşekkür ederim inşallahTabikide bende olsam rahatsız olursun insallah bicaresini bulursunuz ama dikkatli olun
Şaka mısın sen ya arkadaşım kimse salak değil herkes ne olduğunun farkındaorospuluk yaptığını nerden biliyorsunuz? yanında mısınız parayı alırken.
her gece eve başka birini alıyo olması da kendini ilgilendirir. ha giren çıkan kişiler rahatsız eden tiplerse, bakıp duruyolarsa mesela girip çıkarken, komşunuza söylersiniz. belki arkadaşıdır belki abisi. bilemezsiniz.
bilemezsiniz. günaha giriyosunuz.
Giren çıkan insan belli değil ve hep ses ilişkiye girerken küfürler vs bir duysanız bana hak verirsiniz ki tek ben değil apartman biliyor
Olabilir eveto halde polisi arayın mesela şey diyebilirsiniz ‘adam karısını dövüyo galiba çok tuhaf sesler geliyo’ fln.
Şaka mısın sen ya arkadaşım kimse salak değil herkes ne olduğunun farkında
Tek sorun para alıp almaması mi ? O zaman otobana çıkanları neden ahlak polisi alıp götürüyor? Çünkü toplumun ahlakını bozuyor aynı şey burda olsanız belkide daha net anlardınız veya empati teşekkür ederim fikriniz içinde...şaka mısın sen ya derken? arkadaş olduğumuzu da sanmıyorum.
insanların günahına girmeyin diye söylüyoeum. ki kadının para alıp almadığını hala bilmiyosunuz :) herneyse sonrada yazdığınızı okudum ona da cevap yazdım. umarım işinize yarar
Tek sorun para alıp almaması mi ? O zaman otobana çıkanları neden ahlak polisi alıp götürüyor? Çünkü toplumun ahlakını bozuyor aynı şey burda olsanız belkide daha net anlardınız veya empati teşekkür ederim fikriniz içinde...