- Konu Sahibi Findikkiran
Bimere yazın bide..Ne olur yazin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kalsinlar demiyorum zaten ben lütfen düzgün bir sekilde okuyun.Hanım efendi o çocuklar o evde ne kadar sağlıklı kalabilir yazık günah neresi olduğunu bilsem İnan'ın ben gider şikayet ederim fevri davranmak ile ne alakası var polis geldiğin de Zaten hersey ortaya çıkacak ifade vs alınacak öyle pasif bir anne ile hergün işkence çekerek yaşayacaklarına bırakın sosyal hizmetler baksın
Esim amirine açtı konuyu. Sabah evlerine ekip yollayip kadini polis merkezine alacaklarmis. Amiride demis korkmasi lazim en iyi yol o demisBazı sosyal hizmetlerin halini görseniz , neneye şükür edersiniz.
Önce tehdit edilip gözleri korkutulmali.
Sosyal hizmetler zaten öyle hemen almaz çocukları. Anne de şikayet olmaz zaten.
Şikayet çok işe yaramaz.
Ancak polis gelip korkutacak. Bu tipler bundan anlar.
Esim amirine açtı konuyu. Sabah evlerine ekip yollayip kadini polis merkezine alacaklarmis. Amiride demis korkmasi lazim en iyi yol o demis
PEki neyi bekliyor sunuz o zaman anlayamadım kusura bakmayın gerçekten cok sinirlerim bozuldu ben bu konuda mantıklı düşünemez ve direk polisi arardım Allah islah etsin böyle pislikleri bunlar anne baba olmayı haketmeyecek insanlarEvde kalsinlar demiyorum zaten ben lütfen düzgün bir sekilde okuyun.
Su an bulduğumuz cozum cok daha kisa ve net olacak . fevrilikle karar verseydim belki daha da uzayacakti. Resmi prosedürler cok süründuruyor . saatlerdir kafam orda benim de canim cok yandı siz okuyunca bu hale geldiniz ben gördüm ve kanim dondu o an gercekten. Yarin sabah erkenden sorun hallolacak Allahin izniylePEki neyi bekliyor sunuz o zaman anlayamadım kusura bakmayın gerçekten cok sinirlerim bozuldu ben bu konuda mantıklı düşünemez ve direk polisi arardım Allah islah etsin böyle pislikleri bunlar anne baba olmayı haketmeyecek insanlar
Merhaba herkese
Konuya gireyim hemen alt komşumuzdaki aile kayinvalide ile birlikte kalıyorlar adamın annesi oluyor bu aynı zamanda x ablanın halası. Akraba evliliği yani. 3 çocukları var en büyüğü kiz 4 yaşinda bir küçüğü kiz 2 ,bi de 3 aylık erkek.
Evdeki hala kız cocuklarini pek sevmezmis.
Kapının onunden geçerken bugun nolur yapma nene diye ses duydum kapiyi caldim acan olmadi ve hâla bagirma sesleri geliyordu 4 yasindaki cocugun bagirma sesleri , kapıyı tekmeledim actilar kapiyi gelin ağlıyor bir yerde iceride noluyor teyze dedim nolacak x si kalorifere bağlıyorum durmuyor dedi bir baktım ki kızı bağlamış gerçekten hemen girip çözdüm.
Annesi bana tesekkur ederim dedi sessizce . nasil müsaade ediyorsun dedim kadina aramiz iyidi bu kisiyle napayim ablam baş edemiyorum dedi. Bi baktim banyo kapisindan tekme yumruk sesi geliyor diger kucuk kiz da oraya kilitlemis karanlikken icerisi.
Gecen bize gelmişlerdi 4 yaşındaki kizin kolunda sargi vardi noldu diye sordum mutfakta cay koyuyordum bana sessizce nenem yapti kesti bıçakla dedi ama saka yapiyo sandim o kadar yapamaz diye düşündüm. Ama bugun gördüğüm manzaradan sonra inanmaya basladim galiba.
Çocuğu ben çözdüm diye annesine seni sevmiyorum artik aceranne annem olsa keske o beni kurtardi dedi bacagima sarildi beni gotur size diye 2 yaşindaki çocukta geldi . hala aldi onları yanimdan bende ciktim evden.
Yarim saat sonra anneleri geldi esin polis bizi sikayet etmeyin çocuklarımi almasinlar diye yalvardı. Orda ona o kadar cok sey soylemek istedim ki anne dedigin kendini atmaz mi onune bas edemiyorum diye bi sey olabilit mi ya dedim sadece. Ben cahilim ablam dedi bende sen annesin unutma bunu diyebildim.
Saatlerdir ağlıyorum ne yapacagim bilmiyorum..
O çocuklar orda iskence goruyormus resmen ve ben bunu bilmiyordum bu kisiyi evimde agirliyordum..
Fikir istiyorum.
Baba da biliyo bana kalırsa. 76 yasindaBu nene kaç yaşlarında ki onu söküp alsınlar evden versinler bir huzur evine de herkes huzura kavuşsa.yazık günah o çocuklara hadi anne cahil de babaları yok mu bunların![]()