• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşudaki şiddet

Son durum söyle
Sabah esimin amiri bizzat geldi kapilarina kadini polis merkezine götürdü. Mahalledekiler kadını gördü hep polisle gittigini tam rezil oldu .
Merkezde bayagi sıkıştırmislar esim anlatti aglamis falan korkudan.
Amir her hafta bir ekip göndericem eve ve bayan polis tamamen cocuklari kontrol edicek demis eger dusme izi bile gorsem senden bilirim demis.

Bence ise yarayacak bu durum

inşallahh,
Allah razı olsun sizden de.

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Sanki ülkemizde muazzam bir sosyal himzet varmış gibi ''soyal hizmetleri arayın '' denmiş. Ailelerinden alınan çocuklarının çoğunun başına neler geldiğini biliyoruz. Daha iyi dayak yiyorlar mesela, tacize uğruyorlar, birer suçlu oluyorlar bazen de. İlk çözüm ailesinin gözünü korkutmak ki siz de öyle yapmışsınız zaten.
Sosyal devlet gibi gözükebiliriz fakat değiliz. Öyle devletin sıcak kolları yok, kanatları altına alıyor hayaline kapılmayalım. En yakın arkadaşı oralarda büyümüş biri olarak yazıyorum. Hala da der ''keşke ailemde kalsaydım da eziyeti yabancıdan çekmemiş olsaydım'' diye...
Laflari agzimdam aldin arkadasim. Herkes öyle yazmis Ama hergün cücuklara tecavüz eden sapiklari herkes hemen unutuyor.

Laflari agzimdam aldin arkadasim. Herkes öyle yazmis Ama hergün cücuklara tecavüz eden sapiklari herkes hemen unutuyor.
Devletin kurumuna bu şekilde ithamda bulunamazsınuz bir olay yaşandı diye hepsini suçlayamazsınız
Gayet iyi bakıkıyor ev ortamı olsun diye koruyucu aile durumu var ayrıca kamuya yerleştirilşyorlar teyzemin kızı orda çalışıyor

Cocuklarin babasinin gaberi yok mu bu durumdan? Bencede bi kac polis gidip goz dagi versinler

Lütfen şikayet edin ecrin bebek gibi mi olsun onların da sonu, küçücükler bu korkuyu yaşamasınlar. Çok fena bişey şimdi de sesi size gelmesin diye neler neler yapar yavrulara Allah korusun

Son durum söyle
Sabah esimin amiri bizzat geldi kapilarina kadini polis merkezine götürdü. Mahalledekiler kadını gördü hep polisle gittigini tam rezil oldu .
Amir her hafta bir ekip göndericem eve ve bayan polis tamamen cocuklari kontrol edicek demis eger dusme izi bile gorsem senden bilirim demis.

Helal olsun size.. nasıl mutlu oldum çocuklar adına anlatamam Allah bin kere razı olsun sizde. :KK9::KK9::KK200:

Son durum söyle

Allah razi olsun sizden , duyarli olup banane demediginiz icin , cozum urettiginiz icin ne dileginiz vqrsa tez zamanda gerceklessin insallah

Merhaba herkese
Konuya gireyim hemen alt komşumuzdaki aile kayinvalide ile birlikte kalıyorlar adamın annesi oluyor bu aynı zamanda x ablanın halası. Akraba evliliği yani. 3 çocukları var en büyüğü kiz 4 yaşinda bir küçüğü kiz 2 ,bi de 3 aylık erkek.

Evdeki hala kız cocuklarini pek sevmezmis.
Kapının onunden geçerken bugun nolur yapma nene diye ses duydum kapiyi caldim acan olmadi ve hâla bagirma sesleri geliyordu 4 yasindaki cocugun bagirma sesleri , kapıyı tekmeledim actilar kapiyi gelin ağlıyor bir yerde iceride noluyor teyze dedim nolacak x si kalorifere bağlıyorum durmuyor dedi bir baktım ki kızı bağlamış gerçekten hemen girip çözdüm.
Annesi bana tesekkur ederim dedi sessizce . nasil müsaade ediyorsun dedim kadina aramiz iyidi bu kisiyle napayim ablam baş edemiyorum dedi. Bi baktim banyo kapisindan tekme yumruk sesi geliyor diger kucuk kiz da oraya kilitlemis karanlikken icerisi.

Gecen bize gelmişlerdi 4 yaşındaki kizin kolunda sargi vardi noldu diye sordum mutfakta cay koyuyordum bana sessizce nenem yapti kesti bıçakla dedi ama saka yapiyo sandim o kadar yapamaz diye düşündüm. Ama bugun gördüğüm manzaradan sonra inanmaya basladim galiba.

Çocuğu ben çözdüm diye annesine seni sevmiyorum artik aceranne annem olsa keske o beni kurtardi dedi bacagima sarildi beni gotur size diye 2 yaşindaki çocukta geldi . hala aldi onları yanimdan bende ciktim evden.

Yarim saat sonra anneleri geldi esin polis bizi sikayet etmeyin çocuklarımi almasinlar diye yalvardı. Orda ona o kadar cok sey soylemek istedim ki anne dedigin kendini atmaz mi onune bas edemiyorum diye bi sey olabilit mi ya dedim sadece. Ben cahilim ablam dedi bende sen annesin unutma bunu diyebildim.
Saatlerdir ağlıyorum ne yapacagim bilmiyorum..
O çocuklar orda iskence goruyormus resmen ve ben bunu bilmiyordum bu kisiyi evimde agirliyordum..

Fikir istiyorum.

Kadını şikayet edin çocuklarla bir arada yaşamasın

Allah
Son durum söyle

Razı olsun sizden, eşinizden ve duyarlı amirinden. Polislere olan saygım bi kat daha arttı. Sağolsun polislerimiz bana da hep yardımcı olurlar.

Devletin kurumuna bu şekilde ithamda bulunamazsınuz bir olay yaşandı diye hepsini suçlayamazsınız
Gayet iyi bakıkıyor ev ortamı olsun diye koruyucu aile durumu var ayrıca kamuya yerleştirilşyorlar teyzemin kızı orda çalışıyor
Hepsine demiyorum tabiikide. Ama devlet yüzde yüz güven vermiyor. Bir olay degil ayrica biraz arastirirsan göreceksin neler olmus ve bunlar sadece bildiklerimiz. Devletten bahsederken sanki tek kisiden bahsediyorsunuz. Iyiler kadar kötüler de var bu devletle ilgili degil insanlikla ilgili bu durum. Kusura bakmayin ama özellikle bi kiz annesi olarak kimseye güvenemiyorum, devlette dahil...( elbette o kizlarin orda da güvenilir bi ortamda oldugu söylenemz)

Back
X