Allah sabır versin ceken bilir yani ben. Bi ara hatta konu acmistim ben hayatimda böyle anlayissiz insanlar gormedim artık takinti oldu bende biliyor musunuz onlardan gelen her seste kalbim carpiyor. Üst kat komsumuz, kac kere uyardim anlamadi en sonunda yonetime şikayet ettim uuu sen misin eden yapmadigi laf sokma yarışı kalmadi yani gelmisim diyari gurbete zaten üzülüyorum bir kış da bunlari cektim hayir nasıl bir site ise apartmanda bagira bagira konusmalar birbirlerine seslenip kapiya cikmalar sanki müstakil ev. Bir de aidat oduyorum ki sormayin.
Hadi eski şikayetler azaldi biraz derken simdi de sandalye masa cekme sesleri ama gecesi gunduzu yok arkadaşlar oyle bir surtme ki yerimden hopluyorum kocasini sabahlari uyaninca geniz temizleme seslerini duymaktan ilk bir iki saat kahvalti yapamiyorum. Allah islah etsin haa sanmıyorum ki islah olsun akillansin o yüzden de tasiniyorum elimden gelse hemen tasincam ama malesef esimin is mevzularinin gidisatina gore zamani belirleyecegiz
Cok yazdım ama cok doluyum ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor dilerim benden sonra gelen komsudan ceker eli masaliya düşer. Kisacasi konussan bir dert şikayet etsen ayri dert. Bak kocasi kadina şiddet gosteriyordu birgun polis geldi kapilarina kadin benden bilmis kocasi asagi inecekmis kim oluyor onlar diye kapima dayanacakmis da zaptetmisler. Hakkimi helal eetmiyorum gerçekten. Sonra ben olmadigim anlasildi haa utandimi asla:)