Alt komşum beni delirtiyor.

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.282
3.579
773
Iyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.

Belki Böyle yapmasının başka nedeni vardır diye düşünüyorum. . Bir gün kapısına gidin güzelce konuşun neden böyle davrandigini sorun .istemiyorsan gorusmeyelim diyin dersiniz. Sonuçta komşusunuz .

Belki Böyle yapmasının başka nedeni vardır diye düşünüyorum. . Bir gün kapısına gidin güzelce konuşun neden böyle davrandigini sorun .istemiyorsan gorusmeyelim diyin dersiniz. Sonuçta komşusunuz .
İnan defalarca denedim kafasında senaryo kuruyor baş rolünde ben kendimi ona ispatlamaya calisirken buluyorum , misal bana diyor ki sabaha kadar evin icin de terlikle gezdin .Ben gezmedigimi biliyorum iftira atıyor resmen ,ayrica hic susmuyor inan bana hic susmuyor off dusundukce bile yoruluyorum.

Belki inatla arkadaş olmaya çalışıyordur.
Bazen oluyor öyle, uygun olmadığınız halde ısrar edenler falan.
Ben lisedeyken komşunun bir gelini vardı. 17 yaşında, yeni evli falan. Beni akranı bellemişti iyice fakat yaşlar yakın olsa da fersah fersah uzaktık bir kere. Ben trigonometri derdindeyken, o çarşamba günki oturmadaki sunacağı ikramları falan düşünüyordu en basiti.
Neyse işte o da böyleydi, ne zaman annemle gitsek beni köşeye çeker sohbet ederdi kendince. Bana evlen falan demeye başlayınca da ki 15 yaşlarındaydım o zaman, annem duyunca hoşlanmamıştı bu öğüdünden, görüşmemeye çalışmıştım. Ama tavır yaptı, küstü falan sonra. Bu kadın da arkadaş olmaya çalışıyordur. İlgi göremeyince de hırçınlaşıyor olabilir.

muhattap olma.... mecbur değilsin..
Canım olmuyorum sorun da bu zaten , muhattap olsam da iyi olamıyoruz , olmayımcada sen bana nasıl selam vermezsin diye kapıları sertce carpmalar kadın bildiginiz sevgilimmiste ilgilenmemisim gibi trip atiyor , o benden uzaktaydi pesinden kosup selam vermemi mi bekliyor anlamiyorum ki kafasini.

Canim dua etki akraban falan degil inan alt katla yasadiklarimizi yazsam destan olur valla artik en sonunda pes ettim konusmamanin daha digru oldugunu dusunerek oda ayri bir sorun oldu

Allah yardimcin olsun zor gercekten cok zor hele birde yapmadigin seyleri yapmis gibi itam edilmek

Ben de bunu anlamıyorum iste kocaman kadinsin ne bu dikkat cekme cabaları , kadin acik acik dedi ya selam vermiyormusum ben utanirim bunu demeye.Hadi sana bunu yapan on bes yaşinda veletmis.Bu koca kadin .

Aaa değişik bir tipmiş canım. O zaman hiç takmayın. Kapı vurma olayınada gelince o yaparsa siz yapmayın derim o kendi seviyesini belirler canım. Dediğin gibi insan okul okumakla veya okumamakla cahil olunmuyor .cahil insanlarla uğraşmak çok zor canım. ..

Komşunun kötüsü de çekilmez be canım :/
Kaç yaşında bu komşun? İhtiyar mıdır, akli melekeleri ne kadar yerindedir?

Korkuyorum ben bu kadından ya tuhaf takık bana obsesif mi ne anlamadim ki.

Ben de bunu anlamıyorum iste kocaman kadinsin ne bu dikkat cekme cabaları , kadin acik acik dedi ya selam vermiyormusum ben utanirim bunu demeye.Hadi sana bunu yapan on bes yaşinda veletmis.Bu koca kadin .
Kültür ve kafa yapısı uygun değilse zaten yapamazsınız. Görüldüğü gibi aynı frekansta değilsiniz. Sen ona uysan ancak o zaman anlaşırsınız aslında.

Amiiin canım ama benim durumumda konusmamakta cozum degil bu onu daha cok hircinlastiriyor gorunen .Tabi benim muhattap olmamamin gecmiside var yone ayni tavirlari yuzunden.

Kültür ve kafa yapısı uygun değilse zaten yapamazsınız. Görüldüğü gibi aynı frekansta değilsiniz. Sen ona uysan ancak o zaman anlaşırsınız aslında.
Ya ben ayak uydururum yemisim kültürü ama o beni gözünde cok büyütüyor onu anladım .İftira atmasa kafasinda kurmasa yeter.

dünya dengesiz insanlarla dolu cnm boşver görmezden gel
Canım görmezden gelince deliriyor , gecenlerde tatli goturdum kötu de degilim.Ve tatli goturdugum de kustuk aslinda yine yuzume kapi carpmisti ben dedim ki ona küslük sevmiyorum ben daha ne yapayim.

Amiiin canım ama benim durumumda konusmamakta cozum degil bu onu daha cok hircinlastiriyor gorunen .Tabi benim muhattap olmamamin gecmiside var yone ayni tavirlari yuzunden.

Biz 20 yıldır cekiyiruz konusmayida denedik ams olmayinca olmuyor ev mustakil ortak alanlari sahiplenmisler resmen ve ozet olarak soyle birsey diyeyim bırakın kapı onunu inanin kardesimin ev yola bakiyor evin hizasi icinde yolda dahi oynamasına izin veriyorlar zaten son yasadigimiz seyler bardagi tasiran damlalar oldu keske imkanimiz olsaydida gitme tasinma sansimiz olsaydi

Siz ev sahibimisiniz tasinma sansiniz yok mu

Malesef canim o da ben de ev sahibiyiz Ya ben bu insanlarin cocuklarinin ev odevlerini saatlerce yaptigimi bilirim insan da hic mi hatir olmaz.Her yer de boyle bi tane cikiyor iste bir de tartisirken iki de bir abdestliyim namazliyim diyor çildiriyorum , ben de abdestliyim namazliyim ne alakasi var bunun ya...

galiba seninle çok samimi olmak kanki olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…