- 15 Eylül 2015
- 3.241
- 5.173
- 73
Ayy sorma bi de trip atıyor mesajına kısa cevap yazmışım telefonunu geç açmışım sanki sevgilim!!! Büyük kızı gelir ödevimi anlamadım diye kendi gelir hiç tanımadığım insanların hayatlarını anlatır muhtemelen benimkileri de onlara anlatıyordur küçük kızı gelir ayrı dert... aslında iyi insan ona sözüm yok sadece ve sadece beni çok bunaltıyor açık açık söylüyorum da biri bana böyle şeyler diyecek bi daha yüzüne bakmam. Bi hafta sonra bi daha reset istiyor artık ben utanıyorum o utanmıyor. Dün araba evin önündeydi eşi eşimi arıyor niye ise gitmedin noldu dıyo? Arkasından da ikna olmamışlar ki kadın beni arıyo!!! Size ne ya naptıysam yaptım ister giderim ister kalırım ama yok malzeme lazım başka ne üretebilir ki beyni konuşmak için. Ne yaptıysam baş edemıyorum..Valla arkadaşim şimdiden önlemini al.Benim de zilime cok basardi devamli bir sey isterdi , bu beni rahatsız etmezdide bazi seylerin alameti oluyor iste.Fazla beklentili insanlar istediklerini alamadiklarinda böyle davranmaya basliyorlar.
Aynen aynen. Bende kiracı olduğum için seviniyorum ev alıp gidecem dıyeBeni de yan komşum deli ediyor. Evde arkadaşlarla sohbet ediyoruz, iki kahkahaya çat diye duvara geçiriyor. İstiyor ki evim rehabilitasyon merkezi gibi sessiz olsun sabah akşam. Burası aile apartmanı değil, emekli apartmanı değil tabii ki az çok ses olacak. Evimi değiştirmeyi bile düşünüyorum.
Ayşe bu ya...Ayy sorma bi de trip atıyor mesajına kısa cevap yazmışım telefonunu geç açmışım sanki sevgilim!!! Büyük kızı gelir ödevimi anlamadım diye kendi gelir hiç tanımadığım insanların hayatlarını anlatır muhtemelen benimkileri de onlara anlatıyordur küçük kızı gelir ayrı dert... aslında iyi insan ona sözüm yok sadece ve sadece beni çok bunaltıyor açık açık söylüyorum da biri bana böyle şeyler diyecek bi daha yüzüne bakmam. Bi hafta sonra bi daha reset istiyor artık ben utanıyorum o utanmıyor. Dün araba evin önündeydi eşi eşimi arıyor niye ise gitmedin noldu dıyo? Arkasından da ikna olmamışlar ki kadın beni arıyo!!! Size ne ya naptıysam yaptım ister giderim ister kalırım ama yok malzeme lazım başka ne üretebilir ki beyni konuşmak için. Ne yaptıysam baş edemıyorum..
Evet alıyordum ama gelip gitme yapmıyordum.Bilindik komsu münasebetleri ,selamımı da esirgemiyordum bundan sonra çok elzem bir sey olmadikca konusmayida dusunmuyorum...Sinirlendiğine göre arada muhattap alıyorsunuz demektir. Bundan sonra hiç almayın.
Ne tahammülsüz insanlar var ya.Genc insanlar insan dinledikce mutlu olur ya.Ben mi tuhafim anlamadim ki.Beni de yan komşum deli ediyor. Evde arkadaşlarla sohbet ediyoruz, iki kahkahaya çat diye duvara geçiriyor. İstiyor ki evim rehabilitasyon merkezi gibi sessiz olsun sabah akşam. Burası aile apartmanı değil, emekli apartmanı değil tabii ki az çok ses olacak. Evimi değiştirmeyi bile düşünüyorum.
Apartman da bagirdim , dedim ki başima bir şey gelirse bu insanlardandır duyun diye.Korkuyorum bu hareketlerden normal insan boyle davranmaz.selam vermediniz diye kapı çarpmak... bi dahakine saçınızı filan çekip kapınıza köpek pisliği bırakmaz uamrım. ne kadar saçma ya. bence hiç karşılık vermeyin, konuşmayın. laftan anlamayan biriymiş sonuçta, kendinizi yormamış olursunuz.
ayy bunlar ayni ayni , koy mesafeni muhakkak , valla baş edemez misin sonra.Ayy sorma bi de trip atıyor mesajına kısa cevap yazmışım telefonunu geç açmışım sanki sevgilim!!! Büyük kızı gelir ödevimi anlamadım diye kendi gelir hiç tanımadığım insanların hayatlarını anlatır muhtemelen benimkileri de onlara anlatıyordur küçük kızı gelir ayrı dert... aslında iyi insan ona sözüm yok sadece ve sadece beni çok bunaltıyor açık açık söylüyorum da biri bana böyle şeyler diyecek bi daha yüzüne bakmam. Bi hafta sonra bi daha reset istiyor artık ben utanıyorum o utanmıyor. Dün araba evin önündeydi eşi eşimi arıyor niye ise gitmedin noldu dıyo? Arkasından da ikna olmamışlar ki kadın beni arıyo!!! Size ne ya naptıysam yaptım ister giderim ister kalırım ama yok malzeme lazım başka ne üretebilir ki beyni konuşmak için. Ne yaptıysam baş edemıyorum..
Hıc oyle biri degilim biliyor musun , sıkılırım uğraşamam öyle şeylerle , bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.ayy bacımm sen de onu delirttttt
Ben canımı sıkmayınca dikkat cekmek icin boyle seyler yapıyor iste.Dur bakalım diger vukuatı ne olucak.Bence caninizi sikmaya bile degmez.Muhatap olmayin,sevmek zorunda degilsiniz.Ayni sekilde o da sizi sevmek zorunda degil.Komsuyla her zaman bir duvar olmali ne cok samimi ne cok soguk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?