Alt komşum beni delirtiyor.

İyide ben istemiyorum mecbur muyum ya.Oldum olası oyle arkadaş canlısı olmadim ben.Kendi halimde olmayı istiyorum.Buna ragmen yine komsuluk yapıyordum kendi kavga çıkardi.Manyak ya gece gece sinirlerimi bozdu.

carpsin kapiyi,insallah carparken de kapisi kirilir..
isterse cami cerceveyi indirsin umursamayin..
gidip neden boyle yaptin diye sormayin..
ileri giderse esiniz esine soylesin bu sekilde davranislari kabul edemediginizi.
gercekten kadini muhattap almayin.

Tövbe tövbe abdestinin namazinin sevabini sana mi bagisliyor Allah hayırlı bir kurtulus nasip etsin sizede bizede
Su saat babam kalkin tasiniyoruz dese hemen kalkar saniyesinde toparlanirdim o kadar

Bence muhatap olmaya gerek yok.
Görmezden gelin
Vursun kapılara.
Yokmuş gibi davranın. İyice sinir olsun.

Canım umurumda olmazdı ama çocugum söz konusu oldumu gözüm dönüyor.Bi kerede oglu camdan kafama tukurdu yani kötülük yapıyorlar o kendi isine baksa ben kendi isime baksam sorun yok.

İyide ben istemiyorum mecbur muyum ya.Oldum olası oyle arkadaş canlısı olmadim ben.Kendi halimde olmayı istiyorum.Buna ragmen yine komsuluk yapıyordum kendi kavga çıkardi.Manyak ya gece gece sinirlerimi bozdu.
ne derse desin hiç aldırma canım. mesela ses geliyo falan diye şikayete gelse bile açıklama yapmana hiç gerek yok. direk kapat kapıyı

Orta yaşlı üç cocuk annesi gorebilecegin en geveze insan susmuyor ya susmuyor yolda gorunce tutuyor kacamiyorum

Diğer yazdıklarınızı da okudum, anladığım kadarıyla azcık yırtık bi kadın.
Ve böylesine laf söyleseniz de anlayacağını sanmıyorum.
Aktif direndiğinizde dinine kadar dökerek karşılık veren bir kadın ki ibadetini tartışmalarına sakız yapan kadınların cahil olduğunu düşünmüşümdür her zaman. Cahil birine karşı daha pasif bir yol izlemelisiniz, sizi yendiğini sanmalı.
Zannedersem bu durumda yapabileceğiniz tek şey, onu tepkisizliğinizle bıktırmak.
Kapıyı çarpsın bırak, bırak söylensin, cevap verme, "Yaa kabul ediyorsun baak verecek cevabın yok" desin, dönüp bakma bile.
Zor olur, ama bir yerden sonra emin ol, bıkar.

Tövbe tövbe abdestinin namazinin sevabini sana mi bagisliyor Allah hayırlı bir kurtulus nasip etsin sizede bizede
Su saat babam kalkin tasiniyoruz dese hemen kalkar saniyesinde toparlanirdim o kadar
Amiin kardesim ya sizi de bize de ya normal davransa bundan sonra ben kin guden bi insan degilim. Normal olsun istiyorum ya vallahi fazlasini istemiyorum.

Kadın hastadır sen mi onu düzelteceksin toplumda çok onlardan, tedavi olmayada gitmezler , görmemezlikten geleceksin yada terk edeceksin orayı

Oglum korkmasaydi aslinda bunu yapardim .Ama zorluycam kendimi buna yenildim sansın normal davransın yeter ki ya .Ben cocuklarindan cekiniyorum gelir evimi bile yakar bunlar.

Himm bak bunu hic demedim ama o kadar abartmadilar hic.Carsaflarimi asarim mesela onlari ceker dusurur bunun icin de verilirmi polise mahkemeye ya.
Siz sadece korkutma amaçlı söyleyin. Hatta atıyorum, kardeşim avukat falan gibi şeyler de söyleyebilirsiniz. Ağzınızdan resmi makam ve ünvan çıktığında zaten korkar. Denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır :)

O kadar çok değişik türde psikolojik hastalıklar var ki bir araştır artık o hangi kategoriye giriyorsa , bunlar etrafda olanları huzursuz etmekle mutluluk duyar , geniş ol ,keyfine bak

Kadın hastadır sen mi onu düzelteceksin toplumda çok onlardan, tedavi olmayada gitmezler , görmemezlikten geleceksin yada terk edeceksin orayı
Vallahi caresiz hissettim kendimi iyiliklede kotuluklede mucadele edemedim .Bana karşı bi zaafı var ama ben anlayamadım.

Yok yok aklima kaydettim devam ederse bu tutuma söyliycem bir bu kaldı zaten.

O kadar çok değişik türde psikolojik hastalıklar var ki bir araştır artık o hangi kategoriye giriyorsa , bunlar etrafda olanları huzursuz etmekle mutluluk duyar , geniş ol ,keyfine bak
Canım ben aslında derdini biliyorum kendini asagida goruyor burda yazamiyorum ama benim genel tavrımı kişisel olarak algiliyor irkcilik yaptigimi dusunuyor sanirim.

Ama uğraşmak istiyorsan tutarsın bir avukat ve bir ruh doktora gitmesini zorlarsın , tek,tekde rapor şeklindede yazırırsın avukatına kadının dengesizliklerini uğraşmak neymiş görür , bunlar ancak mahkeme kararı ile tedavi olmaya gider , el m yaman bey mi yaman
Vallahi caresiz hissettim kendimi iyiliklede kotuluklede mucadele edemedim .Bana karşı bi zaafı var ama ben anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…