İyide ben istemiyorum mecbur muyum ya.Oldum olası oyle arkadaş canlısı olmadim ben.Kendi halimde olmayı istiyorum.Buna ragmen yine komsuluk yapıyordum kendi kavga çıkardi.Manyak ya gece gece sinirlerimi bozdu.galiba seninle çok samimi olmak kanki olmak istiyor
İyide ben istemiyorum mecbur muyum ya.Oldum olası oyle arkadaş canlısı olmadim ben.Kendi halimde olmayı istiyorum.Buna ragmen yine komsuluk yapıyordum kendi kavga çıkardi.Manyak ya gece gece sinirlerimi bozdu.
Malesef canim o da ben de ev sahibiyizYa ben bu insanlarin cocuklarinin ev odevlerini saatlerce yaptigimi bilirim insan da hic mi hatir olmaz.Her yer de boyle bi tane cikiyor iste bir de tartisirken iki de bir abdestliyim namazliyim diyor çildiriyorum , ben de abdestliyim namazliyim ne alakasi var bunun ya...
Iyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.
Canım umurumda olmazdı ama çocugum söz konusu oldumu gözüm dönüyor.Bi kerede oglu camdan kafama tukurdu yani kötülük yapıyorlar o kendi isine baksa ben kendi isime baksam sorun yok.carpsin kapiyi,insallah carparken de kapisi kirilir..
isterse cami cerceveyi indirsin umursamayin..
gidip neden boyle yaptin diye sormayin..
ileri giderse esiniz esine soylesin bu sekilde davranislari kabul edemediginizi.
gercekten kadini muhattap almayin.
ne derse desin hiç aldırma canım. mesela ses geliyo falan diye şikayete gelse bile açıklama yapmana hiç gerek yok. direk kapat kapıyıİyide ben istemiyorum mecbur muyum ya.Oldum olası oyle arkadaş canlısı olmadim ben.Kendi halimde olmayı istiyorum.Buna ragmen yine komsuluk yapıyordum kendi kavga çıkardi.Manyak ya gece gece sinirlerimi bozdu.
Orta yaşlı üç cocuk annesi gorebilecegin en geveze insan susmuyor ya susmuyor yolda gorunce tutuyor kacamiyorum
Amiin kardesim ya sizi de bize de ya normal davransa bundan sonra ben kin guden bi insan degilim. Normal olsun istiyorum ya vallahi fazlasini istemiyorum.Tövbe tövbe abdestinin namazinin sevabini sana mi bagisliyor Allah hayırlı bir kurtulus nasip etsin sizede bizede
Su saat babam kalkin tasiniyoruz dese hemen kalkar saniyesinde toparlanirdim o kadar
Himm bak bunu hic demedim ama o kadar abartmadilar hic.Carsaflarimi asarim mesela onlari ceker dusurur bunun icin de verilirmi polise mahkemeye ya.Böyle insanlara polisten, mahkemeden falan bahsedin. Acayip korkarlar:)
Iyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.
Oglum korkmasaydi aslinda bunu yapardim .Ama zorluycam kendimi buna yenildim sansın normal davransın yeter ki ya .Ben cocuklarindan cekiniyorum gelir evimi bile yakar bunlar.Diğer yazdıklarınızı da okudum, anladığım kadarıyla azcık yırtık bi kadın.
Ve böylesine laf söyleseniz de anlayacağını sanmıyorum.
Aktif direndiğinizde dinine kadar dökerek karşılık veren bir kadın ki ibadetini tartışmalarına sakız yapan kadınların cahil olduğunu düşünmüşümdür her zaman. Cahil birine karşı daha pasif bir yol izlemelisiniz, sizi yendiğini sanmalı.
Zannedersem bu durumda yapabileceğiniz tek şey, onu tepkisizliğinizle bıktırmak.
Kapıyı çarpsın bırak, bırak söylensin, cevap verme, "Yaa kabul ediyorsun baak verecek cevabın yok" desin, dönüp bakma bile.
Zor olur, ama bir yerden sonra emin ol, bıkar.
Siz sadece korkutma amaçlı söyleyin. Hatta atıyorum, kardeşim avukat falan gibi şeyler de söyleyebilirsiniz. Ağzınızdan resmi makam ve ünvan çıktığında zaten korkar. Denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır :)Himm bak bunu hic demedim ama o kadar abartmadilar hic.Carsaflarimi asarim mesela onlari ceker dusurur bunun icin de verilirmi polise mahkemeye ya.
Vallahi caresiz hissettim kendimi iyiliklede kotuluklede mucadele edemedim .Bana karşı bi zaafı var ama ben anlayamadım.Kadın hastadır sen mi onu düzelteceksin toplumda çok onlardan, tedavi olmayada gitmezler , görmemezlikten geleceksin yada terk edeceksin orayı
Yok yok aklima kaydettim devam ederse bu tutuma söyliycem bir bu kaldı zaten.Siz sadece korkutma amaçlı söyleyin. Hatta atıyorum, kardeşim avukat falan gibi şeyler de söyleyebilirsiniz. Ağzınızdan resmi makam ve ünvan çıktığında zaten korkar. Denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır :)
Vallahi caresiz hissettim kendimi iyiliklede kotuluklede mucadele edemedim .Bana karşı bi zaafı var ama ben anlayamadım.
Canım ben aslında derdini biliyorum kendini asagida goruyor burda yazamiyorum ama benim genel tavrımı kişisel olarak algiliyor irkcilik yaptigimi dusunuyor sanirim.O kadar çok değişik türde psikolojik hastalıklar var ki bir araştır artık o hangi kategoriye giriyorsa , bunlar etrafda olanları huzursuz etmekle mutluluk duyar , geniş ol ,keyfine bak
Ondan emin oldum artık bariz belli etti cünkü.Canim belki kıskandigi tahammul edemedigi seyler vardir sende
Vallahi caresiz hissettim kendimi iyiliklede kotuluklede mucadele edemedim .Bana karşı bi zaafı var ama ben anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?