Alt komşum beni delirtiyor.

Korkuyorum ya , selam vermedim diye çıldıran insan mahkeme falan desem ne yapacak kim bilir.Kadından ziyade çocukları korkutuyor bugun kizi firladi kapiya bana atarlaniyor sesleri duyunca esimde yanima geldi beni almaya ,esimi gormeseler saldiracakti belki.

yeni yeni insan modelleri türemeye başladı allah sonumuzu hayır etsin

Ah canım aynı modelin öğretmen olanı bende vardı yeni gelinliğim, hamileliğim, lohusalığım berbattı. Sattım kurtuldum evi mahkemeyede verdim milli eğitimede şikayet ettim sonunda kurtuldum kadının negatif elektriği vardı ya. Bildiğin ruh hastasıydı apartmanda ben seçilmiş insanım diye bağırıyordu ve öğretmen bu kadın. Benimde altımdaydı neler yaşadım ya başına gelmeyen bilmez kötü komşu fena ya herkesle kötüydü.
Bir an ben yazdım sandım terlik mevzusu falan bizde de vardı nerede oturuyorsun?

Kuzum
e eşinden niye özür diliyo sana yapıyo hatayı
Kuzum bi anlasam ah bi anlasam problem kalmayacak , esim dedi ki kadina bu kiz sizin icin gezmeye gittiginde bile erken kalkiyor geliyor ödevlerinize yardim etmek icin art niyetli olsa yaparmi .Eşim konusurken ben eve girdim baktim özür diliyor eşimden .Güler misin ağlar misin.

Istanbulda gaziosmanpasa da oturuyorum.Yani biri anlatsa inanmam derim ki sende de vardir muhakka bir hata ama oluyormus boyle de.

yani ayarlarda bozukluk olduğu belli de
Oyy valla size anlatinca rahatladim simdi var yani problem dimi yasadiklarim bu cunku.Ben acaba selam vermemek cok mu ayip cok mu kotü bir sey diye kendime kizmaya basladim.Ve nerede selam vermedigimide bilmiyorum isin komik tarafi.

Son düzenleme:
Istanbulda gaziosmanpasa da oturuyorum.Yani biri anlatsa inanmam derim ki sende de vardir muhakka bir hata ama oluyormus boyle de.
Bende soğanlı dan gop a kaçtım ahahah. Bizimki altındaki kadının çamaşırlarına yağ dökerdi mevlüt olur milletin kapısındaki ayakkabıları toplar dışarı atardı kocası ağzını bile açmaz sürekli içerdi, karakola gider milleti şikayet ederdi. Yazarke. Bile sinirleniyorum allah sana sabır versin ben dayanamadım eşim katil olacaktı yoksa.

E peki onun gerekçesi neydi bunları yaparken ne diye motive ediyordu kendini.Ruh hastası ya hayır bide ögretmenmis saka gibi.

Ya arkadaşlar nasıl desem de yanlıs anlaşilmasam diye yazamiyorum ama bu terör olayları ne zaman olsa bu kadın böyle davranıyor her hareketimden ona karşi tepki gösteriyorum diye düşünuyor sanırım.Bi kere ablamla kaçak elektrik kullananları eleştiriyorduk telde kadın kapıma vurdu ben elektrik paramı öduyorum dedi.Ya sen alt kattan beni mi dinliyorsun gizli kamerami koydun evime yok terlikle gezmisim yok kaşıklarımı vuruyormusum evde .Tuhaf tuhaf hareketler.

E peki onun gerekçesi neydi bunları yaparken ne diye motive ediyordu kendini.Ruh hastası ya hayır bide ögretmenmis saka gibi.
Hiç bir gerekçesi yoktu. Yok ben geçerken apartman kapısını tutmadın yok selam vermedin aman misafirin var pofuduk terlik giy ne diyeyim delinin gerekçesi mi olur ben aralık ayında çocuğum üç aylıkkekn üstelik kolikken ev aradım taşındım hakkımı helal etmiyorum gerçi bu gereksiz haşa allah a inanmıyordu. Çok zor ya ben yaşadım biliyorum allah kurtarsınn seni de. Şimdiki komşularım harika çok şükür

Beterin beteri var desene insanlik be canım insanlik. İnsanlik başka bir sey ne ateistler var gayet efendi.Bu başka bir sey.Rabbim islamla sereflendirsin öylelerinide.

Knusmazsan bu kadın arkandan dedıkodunu yapar ama knussan senınde pskolojn bzulur degısık degısık ınsanlar varya Allah sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…