Bugün kapı yarın başka bir sey ben ses etmedikçe devam ediyorlar , kabul ediyor zaten.Kabul ediyor zaten o kapinin sert kapanmasi bana küfür aslında.onda suç var ama sendede var bırak kendi kapısı nasılsa çarpsın vursun neden aşağıya iniyorsunki...ya gerçekten muhatap olma yada selamını esirgeme..
Şöyle ki ben de kapımi sertce kapadiģım da tekrar açip sertce kapamasaydi inmezdim.Bana göre bunları yapmaşi icin bir neden yok insan sadece kızmiyor merak da ediyor.Selam vermedim diye hayvanlaştı resmen.Ki görmedim ben ne zamandan bahsettigide belli degil.onda suç var ama sendede var bırak kendi kapısı nasılsa çarpsın vursun neden aşağıya iniyorsunki...ya gerçekten muhatap olma yada selamını esirgeme..
Görüşmek istiyorum diye zaten bunları yaşıyoruz
Bugün kapı yarın başka bir sey ben ses etmedikçe devam ediyorlar , kabul ediyor zaten.Kabul ediyor zaten o kapinin sert kapanmasi bana küfür aslında.
Zararcı insanlar ben bunlarla konusmayınca kötülük yapıyorlar , misal kafama tukürme camaşirlarimi indirme.Ergen cocukları var diyeyim iste sacma sapan dolduruyor annesini alttan geliyordu sesi.Allahım dedim ya hayvanat bahçesine düşmüsüm gibi hissettim.Herkesle iyi olamazsın ki koy mesafeyi ne selam ne sabah sen sağ ben selamet karşılıklı atmayın trip görmezden gel bi yerden sonra bırakır
Söyledimm , söyledim ya vallahi söyledim.Susmuyor hiç susmuyor şaka gibi geliyor belki ama gerçekten susmuyor.Ufak bebegi vardi iyice buyudu o ufakken daha iyiydi , dogursun bu ya valla bazi kadinlar işsi kalinca etrafina sariyor bu kadinlar on tane dogursun.madem öyle git birgün yanına ben Allahın selamnı alıp veririm ama gidiş geliş yapmayı sevmiyorum oyüzden aramızda böyle olaylar olmasına gerek yok diyebilirsin...kapı çarparsa çarpsın boşver sana gelip laf söylemedikten sonra bununla kalsın..belki bunları yalnızlıktan yapıyor..eşiylede sorunu varsa kimsesi yoksa sana sarıyor demekki..
Şöyle ki ben de kapımi sertce kapadiģım da tekrar açip sertce kapamasaydi inmezdim.Bana göre bunları yapmaşi icin bir neden yok insan sadece kızmiyor merak da ediyor.Selam vermedim diye hayvanlaştı resmen.Ki görmedim ben ne zamandan bahsettigide belli degil.
Sizin durumla benim durumum farkli ben selam veriyorum , selam bahane ne zamandan bahsettigini bile bilmiyorum.Ayrica niye hep ben selam vermek zorundayim seslensin bana nerdeyse.Bir kere bile bana selam vermisligi yok ben ufagim diye hep ben soruyordum.Ay yok ya iyi insan olmakla aptal insan olmak arasinda fark var ben artik ikinci sinifa giriyordum.bizimde apartmanda kimseye selam vermeyen bir kadın var..evli çocuğu falan var..üstelik benim alt komşum..apartmanızdaki herkes sıcak kanlıdır çok iyi anlaşırız..ama o kadına selam veriyoruz sonuçta aynı apartmanda oturuyoz yüzyüze bakıyoruz yok selam vermiyor yada zorla yarım ağızlı veriyor..
karşısında yaşlı teyze var o bile bıktı ben artık selam vermiyorum dedi ki bu Allahın selamı okadarda zor değil verip almak..
ben bir sabah yine gördüm ve dedimki kusura bakma ama bundan sonra sana selam vermicem konuşmıcam ki bu benim kişiliğime ters ama sana bu şekilde davranmak zorunda bıraktın..hemen aa yanlış anladınlar falan..
yani diyeceğim selam verip almak hiç zor birşey değil..apartmana girdiğimde asansörde karşılaştığım kişi yabancıysa bile iyi akşamlar iyi günler diyebiliyorum ki bu kibarlıktır gayette etik bir harekettir..
ama selam vermiyorsun diye komşununda yaptığı etik değil..
Sizin durumla benim durumum farkli ben selam veriyorum , selam bahane ne zamandan bahsettigini bile bilmiyorum.Ayrica niye hep ben selam vermek zorundayim seslensin bana nerdeyse.Bir kere bile bana selam vermisligi yok ben ufagim diye hep ben soruyordum.Ay yok ya iyi insan olmakla aptal insan olmak arasinda fark var ben artik ikinci sinifa giriyordum.
Bir tek bana böyle , tek sorunlu benmisim.Kendi butün mahalleyi taniyor neredeyse surekli bunu söylüyor.Çocuğuma mevlüt yaptim onu bile söyledi mahallede ondan başka komşu gelmemismis evime.Gerizekalıya diyorum ki senden başka kimseyi çağırmadım çünkü o hala ayni şeyi söylüyor.Bana gelmeyen komşudan sanane neyi düşünüyor bak. Off böyle hatirladikca kendime kiziyorum ben bu kadinla konusmak istemiyorum ya istemiyorum.Cahilin teki , laf anlamıyor.peki bu kadın herkesle böyle yoksa sanamı kafayı taktı..
Bir tek bana böyle , tek sorunlu benmisim.Kendi butün mahalleyi taniyor neredeyse surekli bunu söylüyor.Çocuğuma mevlüt yaptim onu bile söyledi mahallede ondan başka komşu gelmemismis evime.Gerizekalıya diyorum ki senden başka kimseyi çağırmadım çünkü o hala ayni şeyi söylüyor.Bana gelmeyen komşudan sanane neyi düşünüyor bak. Off böyle hatirladikca kendime kiziyorum ben bu kadinla konusmak istemiyorum ya istemiyorum.Cahilin teki , laf anlamıyor.
Malesef canım ikimiz de ev sahibiyiz.Kiracı ev sahibi mi? Kiracıysa, ev sahibine şikayet et. Sürekli kapıları çarpıyor gürültüden duramıyoruz de.
O zaman alo 181 (gürültü şikayet hattı) ara oraya şikayet et. Kendin yüz göz olma yani Onun kapısına birinin gitmesi lazım anlaşılan.Malesef canım ikimiz de ev sahibiyiz.
Orta yaşlı üç cocuk annesi gorebilecegin en geveze insan susmuyor ya susmuyor yolda gorunce tutuyor kacamiyorum
Valla arkadaşim şimdiden önlemini al.Benim de zilime cok basardi devamli bir sey isterdi , bu beni rahatsız etmezdide bazi seylerin alameti oluyor iste.Fazla beklentili insanlar istediklerini alamadiklarinda böyle davranmaya basliyorlar.Kendi komsum geldi aklıma hep canı sıkılıyor hep bana gel dıyo ya da kendi geliyo 3 yaşında kızı var evine giderken de kızı bırakıp gidiyo bu hergün böyle ama müsait miyim değil miyim bi gram dusunmuyo 3 tane çocuğu var kocası var ben 2 yıllık evlıyım kocam evdeyken kimseyi istemiyorum günde 10 defa ziline basıyor açmıyorum bazen telefonla arıyo ayyy bıktım bıktım
Sinirlendiğine göre arada muhattap alıyorsunuz demektir. Bundan sonra hiç almayın.Iyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?