- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Hmmm sen trigo bilmem ne okuyorsun o günleri düşünüyor diye yaşıtın olsa bile arkadaşlık yapmak istemedin... İyi ki yaşıtlarımla çok fazla yanlarında oturmamaya çalışıyormuşum düşüncemde haklıymışım çünkü evliyim diye kendimce yaşça büyüklerle takılmam gerekiyor hep demek ki. Oysa ki ne kötü biliyor musun yaşıtlarınla eskisi gibi bağ kuramamak...Belki inatla arkadaş olmaya çalışıyordur.
Bazen oluyor öyle, uygun olmadığınız halde ısrar edenler falan.
Ben lisedeyken komşunun bir gelini vardı. 17 yaşında, yeni evli falan. Beni akranı bellemişti iyice fakat yaşlar yakın olsa da fersah fersah uzaktık bir kere. Ben trigonometri derdindeyken, o çarşamba günki oturmadaki sunacağı ikramları falan düşünüyordu en basiti.
Neyse işte o da böyleydi, ne zaman annemle gitsek beni köşeye çeker sohbet ederdi kendince. Bana evlen falan demeye başlayınca da ki 15 yaşlarındaydım o zaman, annem duyunca hoşlanmamıştı bu öğüdünden, görüşmemeye çalışmıştım. Ama tavır yaptı, küstü falan sonra. Bu kadın da arkadaş olmaya çalışıyordur. İlgi göremeyince de hırçınlaşıyor olabilir.
ay insan kalitesiz olmasın ya :) Kadına bak çıldırtır insanı. Aa, çocuk gibi trip atıyor resmenYok kuzum bunlar pek anlayacak cinsten degiller henuz cozemedim dillerini ama umudumu kaybetmiyorum
Kocasına sesi cikmiyor tribini bana atiyor e bi yerden cikarmasi lazim dimi amaay insan kalitesiz olmasın ya :) Kadına bak çıldırtır insanı. Aa, çocuk gibi trip atıyor resmen
öyle söyle, bu tripleri kocana niye atamıyorsun sen de.Kocasına sesi cikmiyor tribini bana atiyor e bi yerden cikarmasi lazim dimi ama
Aa hakikaten ya bunu demek hic gelmedi aklima gelmezdi de,sen bu tripleri kocana at .Super dedin heöyle söyle, bu tripleri kocana niye atamıyorsun sen de.
Ablamin alt komsusuda boyle neler cekiyoruz ya rabbim inanilmaz senaryolar kurup insanlari inandirmaya calisiyor ogrendikki psikolojik sorunlari varmis belliydi zaten gece supurge actin beni takip ettin pesime adam tuttun bunun gibi daha neler neler malesef bir anlasma yolu yok sizede sabir ve kolaylik dilerimİnan defalarca denedim kafasında senaryo kuruyor baş rolünde ben kendimi ona ispatlamaya calisirken buluyorum , misal bana diyor ki sabaha kadar evin icin de terlikle gezdin .Ben gezmedigimi biliyorum iftira atıyor resmen ,ayrica hic susmuyor inan bana hic susmuyor off dusundukce bile yoruluyorum.
Mükemmel komsu oldugum söylenemez ama ben gercekten hatali oldugumda kabul ediyorum.İftira gercekten cok kötü bir sey apartmana ilk taşındıgimizda apartmanın dis kapisi bozuktu bir tane tel koymuslar onu cekince kapı aciliyor , hirsizlik olayi vuku bulunca çıkarttim ve apartmandakilere soyledim , tamam dediler.Bu alt kattakine tamirci gelecekmis,gelince kapida kalmasın diye tekrar takmislar teli , ziller de çalişmiyordu çünkü velhasıl biri çıkarmış ikinciye yine , kadın taktı yine bana sen çikardin , ya diyorum ki ben çıkarmadım görmüşler diyor .Kimin gördüğünü de söylemiyor.Ya boyle sayfalari tekrar gozden gecirince benim bu kadinla muhabbeti coooktan kesmem gerekmis asıl hatalı benim burda.Ablan ayni benim yasadiklarimi yaşamis sonuç ne oldu peki.Ablamin alt komsusuda boyle neler cekiyoruz ya rabbim inanilmaz senaryolar kurup insanlari inandirmaya calisiyor ogrendikki psikolojik sorunlari varmis belliydi zaten gece supurge actin beni takip ettin pesime adam tuttun bunun gibi daha neler neler malesef bir anlasma yolu yok sizede sabir ve kolaylik dilerim
Var kuzum var vallahi kocam böyle trip atmiyor bana .Sevgili tribi atan komsu pess artik boylesi de mi varms
Selam vermek güzel birşeydir ama tabiiki selam vermek zorunda değilsin.Zaten selam vermiyorsan mutlaka durduk yere yapmıyorsundur bunu,mutlaka daha önce bir olay yaşamışsınız anladığım bu.Görmemezlikten gel,yaptığı iyi yada kötü hiçbirşeye tepki verme,yokmuş gibi davran bir süre,bakalım ne olacakIyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.
Yok durduk yere yapmıyorum .Selam vermemezlikte yapmadim aslinda nerde karşılasmısiz hatirlamiyorum da.Bugün icin diyorsa zaten o önde gidiyordu , cok meraklıysa bana bekleseydi o selam verseydi.Ben o na batıyorum selamlar bahane.O olmasa baska bir şey bulacak.Su an zaten gormezlikten gelmekten başka bir ćözüm gözükmüyor .Selam vermek güzel birşeydir ama tabiiki selam vermek zorunda değilsin.Zaten selam vermiyorsan mutlaka durduk yere yapmıyorsundur bunu,mutlaka daha önce bir olay yaşamışsınız anladığım bu.Görmemezlikten gel,yaptığı iyi yada kötü hiçbirşeye tepki verme,yokmuş gibi davran bir süre,bakalım ne olacak
Degisen bisey yok senede bir iki kez binada basbas bagirir evime hirsizliga girdiler kapima biseyler doktuler diye ablam kendini ifade etmeye calisir bende ayni binadayim kadinla komsulugumuzda yok selamlasirdik okadar bizden yasca buyuk saygimizi korumaya calisiyoruz ama boş yani Allah hayirli komsu versinMükemmel komsu oldugum söylenemez ama ben gercekten hatali oldugumda kabul ediyorum.İftira gercekten cok kötü bir sey apartmana ilk taşındıgimizda apartmanın dis kapisi bozuktu bir tane tel koymuslar onu cekince kapı aciliyor , hirsizlik olayi vuku bulunca çıkarttim ve apartmandakilere soyledim , tamam dediler.Bu alt kattakine tamirci gelecekmis,gelince kapida kalmasın diye tekrar takmislar teli , ziller de çalişmiyordu çünkü velhasıl biri çıkarmış ikinciye yine , kadın taktı yine bana sen çikardin , ya diyorum ki ben çıkarmadım görmüşler diyor .Kimin gördüğünü de söylemiyor.Ya boyle sayfalari tekrar gozden gecirince benim bu kadinla muhabbeti coooktan kesmem gerekmis asıl hatalı benim burda.Ablan ayni benim yasadiklarimi yaşamis sonuç ne oldu peki.
Evime hırsizliga girdiler diye size mi diyorDegisen bisey yok senede bir iki kez binada basbas bagirir evime hirsizliga girdiler kapima biseyler doktuler diye ablam kendini ifade etmeye calisir bende ayni binadayim kadinla komsulugumuzda yok selamlasirdik okadar bizden yasca buyuk saygimizi korumaya calisiyoruz ama boş yani Allah hayirli komsu versin
Ortak noktamız yoktu demek istedim. Çünkü anlattığı şeylere ben çok yabancıydım 15 yaşında biri olarak. Yeni evliydi evlilikten bahsediyordu ve benim evlilikten anladığım tek şey ebeveynlerimin evliliği idi o zaman. Cidden muhabbet havada kalıyordu. Ben de lisedeydim, üniversitede neresi olur falan deyince o da aynı şekilde benim gibi kalıyordu. Sonra sonra evliliği övmeye başlayınca, bana da tavsiye edince işin rengi değişti. Annem de aklına giriyor o senin, görüşme demişti. Annem de haklıydı 15 yaşında bir kız kolayca yanlışa düşebilir. O nedenle örnek alacağı kişileri iyi seçmelidir. O bahsettiğin bağ kuramamanın ana nedeni aslında ortak noktanın olmaması.Hmmm sen trigo bilmem ne okuyorsun o günleri düşünüyor diye yaşıtın olsa bile arkadaşlık yapmak istemedin... İyi ki yaşıtlarımla çok fazla yanlarında oturmamaya çalışıyormuşum düşüncemde haklıymışım çünkü evliyim diye kendimce yaşça büyüklerle takılmam gerekiyor hep demek ki. Oysa ki ne kötü biliyor musun yaşıtlarınla eskisi gibi bağ kuramamak...
Hmmm sen trigo bilmem ne okuyorsun o günleri düşünüyor diye yaşıtın olsa bile arkadaşlık yapmak istemedin... İyi ki yaşıtlarımla çok fazla yanlarında oturmamaya çalışıyormuşum düşüncemde haklıymışım çünkü evliyim diye kendimce yaşça büyüklerle takılmam gerekiyor hep demek ki. Oysa ki ne kötü biliyor musun yaşıtlarınla eskisi gibi bağ kuramamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?