Alt komşum beni delirtiyor.

Hmmm sen trigo bilmem ne okuyorsun o günleri düşünüyor diye yaşıtın olsa bile arkadaşlık yapmak istemedin... İyi ki yaşıtlarımla çok fazla yanlarında oturmamaya çalışıyormuşum düşüncemde haklıymışım çünkü evliyim diye kendimce yaşça büyüklerle takılmam gerekiyor hep demek ki. Oysa ki ne kötü biliyor musun yaşıtlarınla eskisi gibi bağ kuramamak...

Ablamin alt komsusuda boyle neler cekiyoruz ya rabbim inanilmaz senaryolar kurup insanlari inandirmaya calisiyor ogrendikki psikolojik sorunlari varmis belliydi zaten gece supurge actin beni takip ettin pesime adam tuttun bunun gibi daha neler neler malesef bir anlasma yolu yok sizede sabir ve kolaylik dilerim

Mükemmel komsu oldugum söylenemez ama ben gercekten hatali oldugumda kabul ediyorum.İftira gercekten cok kötü bir sey apartmana ilk taşındıgimizda apartmanın dis kapisi bozuktu bir tane tel koymuslar onu cekince kapı aciliyor , hirsizlik olayi vuku bulunca çıkarttim ve apartmandakilere soyledim , tamam dediler.Bu alt kattakine tamirci gelecekmis,gelince kapida kalmasın diye tekrar takmislar teli , ziller de çalişmiyordu çünkü velhasıl biri çıkarmış ikinciye yine , kadın taktı yine bana sen çikardin , ya diyorum ki ben çıkarmadım görmüşler diyor .Kimin gördüğünü de söylemiyor.Ya boyle sayfalari tekrar gozden gecirince benim bu kadinla muhabbeti coooktan kesmem gerekmis asıl hatalı benim burda.Ablan ayni benim yasadiklarimi yaşamis sonuç ne oldu peki.

Selam vermek güzel birşeydir ama tabiiki selam vermek zorunda değilsin.Zaten selam vermiyorsan mutlaka durduk yere yapmıyorsundur bunu,mutlaka daha önce bir olay yaşamışsınız anladığım bu.Görmemezlikten gel,yaptığı iyi yada kötü hiçbirşeye tepki verme,yokmuş gibi davran bir süre,bakalım ne olacak

Yok durduk yere yapmıyorum .Selam vermemezlikte yapmadim aslinda nerde karşılasmısiz hatirlamiyorum da.Bugün icin diyorsa zaten o önde gidiyordu , cok meraklıysa bana bekleseydi o selam verseydi.Ben o na batıyorum selamlar bahane.O olmasa baska bir şey bulacak.Su an zaten gormezlikten gelmekten başka bir ćözüm gözükmüyor .

Degisen bisey yok senede bir iki kez binada basbas bagirir evime hirsizliga girdiler kapima biseyler doktuler diye ablam kendini ifade etmeye calisir bende ayni binadayim kadinla komsulugumuzda yok selamlasirdik okadar bizden yasca buyuk saygimizi korumaya calisiyoruz ama boş yani Allah hayirli komsu versin

Evime hırsizliga girdiler diye size mi diyor ay komsu gercekten cok önemliymis ya

Ortak noktamız yoktu demek istedim. Çünkü anlattığı şeylere ben çok yabancıydım 15 yaşında biri olarak. Yeni evliydi evlilikten bahsediyordu ve benim evlilikten anladığım tek şey ebeveynlerimin evliliği idi o zaman. Cidden muhabbet havada kalıyordu. Ben de lisedeydim, üniversitede neresi olur falan deyince o da aynı şekilde benim gibi kalıyordu. Sonra sonra evliliği övmeye başlayınca, bana da tavsiye edince işin rengi değişti. Annem de aklına giriyor o senin, görüşme demişti. Annem de haklıydı 15 yaşında bir kız kolayca yanlışa düşebilir. O nedenle örnek alacağı kişileri iyi seçmelidir. O bahsettiğin bağ kuramamanın ana nedeni aslında ortak noktanın olmaması.

Yok canım olmaz o iş. Benim annem de izin vermezdi arkadaşlık etmeme muhtemelen ben de kızım 15 yaşındayken 17 yaşında evlenmiş biriyle arkadaşlık etmesini istemezdim. Otur kitap oku derdim muhtemelen. İkisinin de aklı başında değil. Hiç gereksiz bir arkadaşlık.

Kaç yaşındasın yenigelin?

Son düzenleme:
Herkesle iyi olamazsın ki koy mesafeyi ne selam ne sabah sen sağ ben selamet karşılıklı atmayın trip görmezden gel bi yerden sonra bırakır

Görüşmek konuşmak istemiyorsan görünce konuşma, çok basit. O senle konuşursa da kafanı çevir bas git.

onda suç var ama sendede var bırak kendi kapısı nasılsa çarpsın vursun neden aşağıya iniyorsunki...ya gerçekten muhatap olma yada selamını esirgeme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…