Alt komşum haklı olabilir mi ?

Annem bizde bakamaz çünkü babamla da ilgilenmek zorunda,hasta sayılır o da..aramızda bir dolmuş mesafe var beraber gelip gitmeleri gerekir ki bu da bana ayda ekstra masraf demek,ayrıca babam üç kez felç geçirdi yürümekte zorlanıyor olmaz yani..olan süpürgeyi boşa çıkarıp yenisini de alamam çünkü borcum var giderim çok fuzuli masraf bu benim için.Komsu kendine çözüm bulmalı ki zaten evde bebek oldugubu bilmiyordum önemli degil rahat olun dedi,tabi biz yine de çok rahat olamıyoruz

Ama ses sizden geliyorsa komşu ne yapabilir? Halı kaplatabilirsiniz dedim durumum iyi değil dediniz..

O zaman en iyisi çocuğu halının üstünde oynatmak. Yada kilim fln sermek bos yerlere. Kimse kimsenin sesine katlanmak zorunda değil. inanin komsu sesinden dolayı sabahtan beri başım ağrıyor. O yüzden komşunuzu anlıyorum ve onlarada yazık. Zatan gözlemlediğim kadariyla vicdan rahatlatmak için yazmışsınız, ne dediysek hayir yapamam dediniz, o zaman neden sordunuz?

normalde gündüz evdeki kadınlar için iş yapma, çocuklar için oynama vaktidir.
gündüz vakti uyuyorsa kendi sorunu, gürültüde uyumaya alışacak..
gece süpürme gündüz süpürme, 15 aylık çocuk koltukta saksı gibi otursun...
oldu canım.. başka emrin var mı

Anladım o zaman o kişinin uyuduğu odanın üzerine denk gelmeyen bi odada vakit geçirirlerse heralde çok büyük sıkıntı olmaz süpürge saatini de konuşup ona göre ayarlarsınız babanıza çok geçmiş olsun

Makul saatlerde ses oluyordu onu da çocuğu oturtarak oynatmaysrak en aza indirmiştik canimi sıkıyordu bu durum doğru olan bu mu diye sorguladim

Kulkanmadigimiz odanin altında uyuyormuş bazen de salonda..sakonda uyuyunca ses iniyordur o odada uyumasa keşke dedim komsuya aramızda anlastik ama yine de dikkat ediyoruz,Teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…