Üst kattan da bize sesler geliyor bebeğimi yeni uyutmus oluyorduk ustte çocuklar koltuktan aşağı zıplıyorlar aksam saati olmadıkça bişey söylemiyoruz çocuk seste uyumaya alışsın diyoruzHani bazı durumlarda herkes haklı olur ya onun gibi bir şey. Bir de Komşunuz çok kıl, pimpirkli biri de olabilir ya da artık canına tak etmiş de olabilir. Çok ihtimal var nasıl bilicez.
Komşulukta anlayış lazım tabiki söylediğiniz saatler de geç değl aslında üstelik 1.5yaşındaki bebeğe ne diyeceksin. Öte yandan sesten nefret eden biriyim ben alt komşunuz olsam nasıl davranırdım diye düşünüyorum.Üst kattan da bize sesler geliyor bebeğimi yeni uyutmus oluyorduk ustte çocuklar koltuktan aşağı zıplıyorlar aksam saati olmadıkça bişey söylemiyoruz çocuk seste uyumaya alışsın diyoruz
Ev geniş her yeri halı ile kapatamadik koca salonda iki halı boşluklar var odanın içinde daire çizmeyi seviyor bizimki.nesneleri yere vurunca ses çıkmadı çok hoşuna gidiyor elinden alıyoruz.Yurume arabasını kebdi evimize getirdim çok seviyor onu.Oyuncak arabayı halıda sürse, yürüteci siz kendi evinizde kullansanız, süpürme işini de (bence her gün süpürmeye gerek yok ) adamın evde olmadığı zaman yapsa, bir de bunlara dikkat edeceğini söyleyip kendilerinden de anlayış beklediğini söylese problem çözülür gibi geliyor
Yani evet 2_3 çocuklu olsam ne olacaktı bu tür şeyleri göze almak lazım apartmanda oturuyorsakÇocuklu ev gürültülü oluyor yapacak bir şey yok.
Yani benlm üst kat komşumun kIı 11 yaşında deli dana gibi koşuyor...
15 aylık bebek elbette ses yapar.
Yani evet 2_3 çocuklu olsam ne olacaktı bu tür şeyleri göze almak lazım apartmanda oturuyorsak
Yazılan yorumları okurken aklıma geldi de alt komşuyla annemle ve bebeğimle gidip konuscam bu boyle surmezKomşuyla konuşsa annen en azından komşunun oglhnun yattığı oda vardır orda ses yapmasın ama bu kısıtlama tüm evi kapsayamaz
İşte asıl sorun, o halısız yerlerden kaynaklanıyordur. Oralardan gerçekten her ses aşağı geliyor. En iyisi hep halıda oynaması. Zaten hava soğuk, açık zemine basmaması çocuk için de iyi olurEv geniş her yeri halı ile kapatamadik koca salonda iki halı boşluklar var odanın içinde daire çizmeyi seviyor bizimki.nesneleri yere vurunca ses çıkmadı çok hoşuna gidiyor elinden alıyoruz.Yurume arabasını kebdi evimize getirdim çok seviyor onu.
Bencede en mantıklısı buYazılan yorumları okurken aklıma geldi de alt komşuyla annemle ve bebeğimle gidip konuscam bu boyle surmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?