- 15 Nisan 2017
- 13.631
- 16.055
- 298
Ben nöbetten geldiğimde bomba patlasa duymam, o kadar derin uyurum. Demek ki nöbette yeterince yorulmuyor. Biz gece çalışıp ertesi gün uyuyoruz diye insanlar günlük akışını değiştirmek zorunda değil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nöbetten geldiğimde bomba patlasa duymam, o kadar derin uyurum. Demek ki nöbette yeterince yorulmuyor. Biz gece çalışıp ertesi gün uyuyoruz diye insanlar günlük akışını değiştirmek zorunda değil.
15 aylık bir bebekten bahsediyorum.Ayip ve edep kavramları su anYa çok acayip ben ve kuzenlerim evde gürültü yapılmaması gerektiğini, koşulmaması, yere vurulmaması gerektiğini bilerek büyüdük. Asla böyle TERBİYESİZLİKLER yapmazdık. Bunun çok ayıp ve terbiyesizce olduğunu bilirdik çocuk aklımızla. Onun dısında evde haliları da boyamıslığımız var dolapları da. Kendi evimizde annemizi babamızı rahatsız ederdik başkalarını değil. Sözün özü sizin cocuğunuz ayıp ya da edep bilmeden gürültü yapıyosa bu sizden kaynaklı bir durum, komsu da size kızmakta haklı.
İşte bunlara tepki göstermekte sonuna kadar haklısınız bizdeki durum bambaşkaSırf bu yüzden evimi satıp en üst kattan aldım
Bir temizlik yapardı ev yerinden oynardı
Bir çelik kapı kaoatirlardi benim kapım zangurdardi
Son ses müzik ,halı silkekeme,oyun hamuru ne ararsan camimin onundeydi
Siz çocuk olamamışsınız ne acıYa çok acayip ben ve kuzenlerim evde gürültü yapılmaması gerektiğini, koşulmaması, yere vurulmaması gerektiğini bilerek büyüdük. Asla böyle TERBİYESİZLİKLER yapmazdık. Bunun çok ayıp ve terbiyesizce olduğunu bilirdik çocuk aklımızla. Onun dısında evde haliları da boyamıslığımız var dolapları da. Kendi evimizde annemizi babamızı rahatsız ederdik başkalarını değil. Sözün özü sizin cocuğunuz ayıp ya da edep bilmeden gürültü yapıyosa bu sizden kaynaklı bir durum, komsu da size kızmakta haklı.
0_3 yaş aralığının önemini biliyorsunuzdur değil mi ? Minik bebeği disipline mi sokayım..çocuğunuz yok anlaşılanOglu nöbetten geliyoda gece nöbet tutup muhtemelen 8 yada 12 arası eve geliyordur.tan uyuyayim derken senin cocuk rahat vermiyordur.anlayışlı olmak gerek bşraz sabret keşfi kreşe verincede yapar
Her aklı selim insan bunu normal görur üst komşuda torun geldi büyük ihtimal gümbür gümbür koşuyorlar cikipta bisey diyemem ha evde çok çok hasta olur o zaman söylenebilir anlaşmış olmanıza sevindimArkadaşlar bugün akşam alt komsuya indik annemle ve bebeğimle beraber.hem tanışmış olduk sohbet ettik hem durumu konuştuk.adamin eşi zaten konuyu ilerletmedi bile,evde bebek olduğunu yeni öğrendim dedi küçücük çocuk ne yapsın dedi oynasın tabi yürüsün koşsun.Yurume arkadaşını da eve geri getirin olur mu öyle şey dediler tatlıya bağlamış olduk ama yine de çocuğu çok kisitlamadan biraz daha dikkat edicez herkes mutlu olsun.oglu da bizim kulkanmadigimiz odada yariyornus bazen de salonda TV karşısında uyuyakaliyormus.İnsallah artık orayı seçmez ne diyelim
Burda komşu için ay saçmalamış ay ne demekmiş çocuğu bağlicaz mi diyen herkes için bir tek dileğim var. Çocuklarınız lise üniversite sınavına hazırlanırken ya da doktor hemşire olurlarsa nöbetten geldiklerinde bu tarz şikayetleriniz olursa sakın komşunuzu rahatsız etmeyin aklınıza ahını aldığınız insanlar gelsin.
15 aylık çocuk gürültü yapmamam gerekir diye bişey öğrenemez ki..daha dünyanın farkında değil hafızası da zaten balik kadar su an.18 aya kadar yurumemesi doktorlar tarafından normal kabul ediliyor evde sürdüğü yürüteç degil tutup yürüdüğü bişey ki zaten onu kendi evimize getirdim bu mesele yüzünden.Alt komşunuz haklı mı haksız mı bilemem dava konularından hiç anlamam ama şunları söyleyebilirim çocuğunuz 15 aylıkmış bebek değil sonuçta geçmiş 1 yaşını.
Annenize gidin bir gün etrafı gözlemleyin 15 aylık çocuk neden yürüteç kullanıyor? Alışkanlık haline gelmesin, kullanmasının bir gereği yok bence.
Belki çocuğunuz çok şiddetli ses yapıyor ve sesler dayanılmaz hal alıyordur, dediğim gibi gözlemleyin.
Süpürge çok ses çıkardığına göre elektrikli anlasılan yere dökülen şeyleri süpürge fırçaları var onunla alabilir. (Sürekli dökülen birsey varsa bu daha faydalı diger türlü bir-iki kez elektrikli olanını kullanıyorsa bu gayet normal)
Dedigim gibi gözlemleyin o zaman komşuya hak verip vermediginizi anlarsınız. Bizzat yaşadım bazı sesler dayanılmaz oluyor.
Eğer gerçekten çok ses yapıyorsa çocuğa bir takım seyleri öğretmek gerek.
Ev 1 kere süpürülüyorsa eğer bu gayet normal yani çok olsa neyse de 1 gayet normal.15 aylık çocuk gürültü yapmamam gerekir diye bişey öğrenemez ki..daha dünyanın farkında değil hafızası da zaten balik kadar su an.18 aya kadar yurumemesi doktorlar tarafından normal kabul ediliyor evde sürdüğü yürüteç degil tutup yürüdüğü bişey ki zaten onu kendi evimize getirdim bu mesele yüzünden.
Ev iki kere süpürülmüyor komple süpürmek gerekiyor günde bir kez..fırça işi değil.
Dün akşam alt komsuya konuşmaya indik çok uslu öyle hareketli bir çocuk da değil dediler