- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Siz karar verin üçüncü göz olarak... Ben esimin görevi dolayisiyla doğunun ücra bir köşesine geldim. Eşim buraya benden 1 sene önce geldi. 6 dairesi olan bir apartmanda yaşıyoruz. Apartmandaki herkes esimle aynı meslekte. Bir komşumuz değil onu eşi milli eğitim müdürü. Buraya taşındım ben ama alt komsum var bir tane o beni hiç sevmedi nedense. Sebepsiz yani. İlk tanıştığım insanlar alt iki komsum oldu. Benim altimda oturan komsum yaşça büyük eşi milli eğitim müdürü. Onun yan dairesinde oturan kişi onun evinden çıkmaz anne kız gibiler. Yan dairesinde oturan kişi esime buraya taşındığından beri bakıyormus ilgileniyormus. Eşim ve ben ne zaman dışarı çıksak kadın kapıya çıkıyor kendini gösteriyor. Yada ne zaman esımı görse sesini duysa çöp atıyor vs birseyler yapıyor. Ben ilk buraya geldiğim zaman onlarla tanıştığım zaman evde yalnız kalınca korktuğumu söylemiştim bu muhabbet ten bir süre sonra benim kapım esim evde olmadığı her vakit gece gündüz sürekli çalmaya başladı. Birgün esim arkadaşını aradı zil çalmış bizim eşini gönder demiş yalnız kalmasın esim diyerekten. Onun karisi da alt komsumun yan komşusu. Geldi o gelince zil çalmaya devam etti bir iki defa ama o hiç korkmadi. Çok normal davrandi. Sonra biz bu konuyu konuştuk kamera taktiracagimizi söyledik ve alt komsumun kocası başka şehirde milli eğitim muduruydu tayini çıktı buraya geldi ve benim zilim ondan sonra çalmaz oldu.... Tesadüf mü gerçekten bütün bu olaylar nasıl denk geldi? Cumartesi günü gezmeye gidecektik esimle kapimizi açtık esimle ilgilenen kadınında kapısı açıldı. Bekle dedim esime biraz bekledik hala girmiyor içeri yuh ya diye bağırdım bir iki merdiven asağı indim merdiven boşluğundan baktım yukarı bakıyor beni görünce hızlıca evine kaçti biz aşağı indik tekrar dışarı çıktı. Bugün de esim eve geldi internet kurulması için adam çağırdı balkonda onunla uğraşırlarken o kadın çöp atmaya gitti....Sizce ne yapayım ben?
İlla bir şey mi yapmanız gerekiyor onlar yokmuş gibi davranınO binadan taşınabilirsin Eğer böyle bir şansın yoksa onun kapısından eşin le her geçişinde ne kadar mutlu olduğunu ona göster.Gerekiyorsa abart (mesela sürekli gül sesli sesli)Bence bir daha sizin sesinizi duyar duymaz kapıyı bacayı kapatıp kulaklarına da pamuk tikayacaktır
Evet kadın onu görmek için çıkıyor dışarı ama eşim hiç kadına kotu kötü bakmıyor ve onlarin yanında beni rencide edici davranıyorEşinizin ilgisi olduğunu düşündüğünüz kadın bu kadın mı?
Edit ; zilin çalmasından rahatsızsan zilin fişini cek nasılsa eşin yada tanıdık geldiğinde telefonundan arasinBence bir aile terapisti yada piskolog yardımı alın ve eşinizi hayatınızın orta yerine koymayı bu kadar her halt batar böyle gözünüze yok eşim bunu paylaştı ne demek yok eşim arkadaşının eşine bakıyor bilmem ne odak noktanız eşiniz olmuş az kendinize bakın bence ...
Mesela bu ara bende hormonlardan mıdır nedir eşime takmış durumdayım bundan kurtulmak için kızıma odaklandım elişi başladım felan kendime yani yoksa bende kafayı yicektim
Ne desem bilemedim inanın, yerinizde olsam ben de çok kafaya takardım, üstelik hiç alakaları olmasa bile kadın anlattığınız tarzda davranıyorsa, bir noktadan sonra eşin de gururunu okşama ihtimali beni daha çok öfkelendirirdi.Eşinizin paylaştığı saçma sapan sözlerle de birleştirince olayı iş iyice içinden çıkılmaz hal alıyor.Kamerayı mutlaka taktırın ama herkese taktıracağınızı söylemeyin, eşiniz de çok sinir bozucu anlaşılan, sizi bunları düşünmek zorunda bırakıyor.Evet kadın onu görmek için çıkıyor dışarı ama eşim hiç kadına kotu kötü bakmıyor ve onlarin yanında beni rencide edici davranıyor
Gece 1 de zil çalınca korkuluyor
Zaten ne yazsam beni suçlu bulacaksiniz konu kapansin
Alt komsumun eşinin tayini Buraya çıktığından beri zilime basilmiyorNe desem bilemedim inanın, yerinizde olsam ben de çok kafaya takardım, üstelik hiç alakaları olmasa bile kadın anlattığınız tarzda davranıyorsa, bir noktadan sonra eşin de gururunu okşama ihtimali beni daha çok öfkelendirirdi.Eşinizin paylaştığı saçma sapan sözlerle de birleştirince olayı iş iyice içinden çıkılmaz hal alıyor.Kamerayı mutlaka taktırın ama herkese taktıracağınızı söylemeyin, eşiniz de çok sinir bozucu anlaşılan, sizi bunları düşünmek zorunda bırakıyor.
Alt komsumun eşinin tayini Buraya çıktığından beri zilime basilmiyorNe desem bilemedim inanın, yerinizde olsam ben de çok kafaya takardım, üstelik hiç alakaları olmasa bile kadın anlattığınız tarzda davranıyorsa, bir noktadan sonra eşin de gururunu okşama ihtimali beni daha çok öfkelendirirdi.Eşinizin paylaştığı saçma sapan sözlerle de birleştirince olayı iş iyice içinden çıkılmaz hal alıyor.Kamerayı mutlaka taktırın ama herkese taktıracağınızı söylemeyin, eşiniz de çok sinir bozucu anlaşılan, sizi bunları düşünmek zorunda bırakıyor.
Kısa devre alt komşunun kocasınin tayini Buraya çıkınca duzeldi zilim calmiyoriyi de korksan da çıkar kim o dersin
kapının ardından bakarsın
hiç olmadı tehlikeli bölgede isen polis çağırırsın
yani komşu kadın ile oturup yine çaldı ama o korkmadı denmez
bir atraksiyon lazım
zaten bina küçükmüş herkes birbirini tanıyormuş kaldırsaydın tüm apartmanı ayağa korktum zilim çalınıyor diye
ha bir de diyelim ki alt komşu kadın çaldı zili kapının önündekini çalsa nasıl hemen ses çıkarmadan kaçacak kendi kapısını kapatır yine duyarsın
sokak kapısının yanından çalsa inecek geri çıkacak sokak kapısı açılıp kapanacak vs vs
hadi ilk seferde bunlara dikkate etmezsin de ikinci üçüncü çalınışında insan kulak kesilir bunları duyar
zil bozulmuştur temassızlık vardır arada kısa devre yapıp çalıyordur ya da kadınlar sizi gıcık etmek için uzaktan kumandalı zil çalma aleti icat etmişlerdir
Siz tozpembe hayatinizi yaşayın başkalarının yaşadığı sıkıntıları idrak edemiyorsunuz zira.... Boşuna zahmet edip okumuşsunuz konuyuNedense ben kimsenin kocasına yürümüyorum.
Benim eşim de kimsenin karısına yürümüyor.
Yakin dostlarımiz var evlerine girip çıkıyoruz. Ne kadından ne erkekten en ufak bir yanlış görmüyoruz.
Biz çok mu çirkiniz. Herkesin eşi kıvanç tatlıtuğ mu.. herkesin eşi ak pak suçsuz günahsız mı.
Bir bilen beni de aydınlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?