- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Kısa devre alt komşunun kocasınin tayini Buraya çıkınca duzeldi zilim calmiyor
Siz tozpembe hayatinizi yaşayın başkalarının yaşadığı sıkıntıları idrak edemiyorsunuz zira.... Boşuna zahmet edip okumuşsunuz konuyu
Esimi aradım korkudan sindim bir köşeye... Sessiz biriyim dediğiniz gibi bağıramadim. Eşim de rahat biri hiç umursamaz birsey olmaz diyip durdu hep.... Olay esim evde olmadığı zamanlar yaşandı sadece. Kapılar kilitli bekledim yapacak birsey im yoktu. Kapının iki tane zili var ikisindede aynı melodi çalıyor büyük ihtimalle aşağıdan basıldı çünkü hiç ayak sesi duymadım. Dediğiniz diğer şeyleri yapmayı da akıl edemedimbakın cidden nasıl bir ruh haliniz olduğunu bilmiyorum ama o kapı çalarken ne yaptınız
yorganın altına mı girdiniz
yıksaydınız apartmanı imdattttttt diye
eşiniz neden umursamadı yani bri gün kadını gönderdi de diğer günler neden bunu çözmeye çalışmadı
sizin gibi şüphelenen biri kapının ziline iplik bağlar yapıştırıcı sürer vs vs
alt komşudan şüphelensem otururum sabaha kadar kapının önünde gözetlerim geldiği anda açarım kapıyı
bu olay sanki eşinizin olmadığı her gece olmuş gibi yazmışsınız öyle ise neden polis çağırmadınız ya da gözetmediniz
yazdıklarınızı benim mantığım almıyor kusura bakmayın
Çoğu zaman arızalı tiplere rast gelmediğimiz için çoğumuz olmaz böyle şeyler sanıyoruz, ama ben birkaç kez rastladığım için olabilirliği var pek çok şeyin.Üni okurken, eşim öğretmendi, kaldığımız küçük bir apartman vardı, herkes herkesi tanıyor, özellikle bir komşuya yalakalık yapmak için yarışıyorlardı, ben içlerine katılmadığım için düşman kesildiler.Alt katta iki bekar kardeş yaşıyorlardı.Nedense bu teyzeler kafayı beni eşimden ayırıp o iki kardeşten küçük olanla evlendirmeye takmışlar.Şaka gibi gerçekten ama gerçek.Sonra türlü rahatsızlıklar vermeye başladılar bana, ben geçerken bile konuşurlardı saçma sapan.Sonrasında ciddi kavgalar patlak verdi ve birkaç ay içinde o evden çıktık.Eşimi yanlarına çekmek için çok konuştular falan.Neyse işte böyle korku filmi gibi, akıl almayacak saçma sapan hesaplar peşinde koşabiliyor insanlar, o yüzden ben anlıyorum sizi.o evden çıkın bence bunun başka çaresi olmuyor.Alt komsumun eşinin tayini Buraya çıktığından beri zilime basilmiyor
Teşekkürederim destek mesajini
Alt komsumun eşinin tayini Buraya çıktığından beri zilime basilmiyor
Teşekkürederim destek mesajiniz için çünkü kimse benim ne hissettiğimi anlamadan sanki ben bunları yaşatıyormusum gibi cevaplar yazıyor daha çok üzülüyorum...
İşi gücü yok mu bu kadınların yaa,elin nikahlı kocasına bakıyor, kendini gösteriyor, zile basıp kaçacak plani yapacak ucuzluktalar. İmkan varsa taşının, kocaniz da ayağını denk alsın, bu kadın bana bakıyor diyen adam rahatlığı ayrı mevzu. Bu da ders olsun size, kimseye korkularınizi söylemeyin insanlar iğrenclesiyor oradan vuruyor.
Tam benim düşüncelerim bunlar da ve yani eşi büyük ihtimalle polis konu sahibinin benim eşim gündüz bile olsa durduk yere kapı çalıyor desem koşa koşa eve gelir eski evimde bnm zil de durduk yere calardi mahallenin çocukları başardı ve bazen cidden ortada birşey yokken çalardı ama ben saklanmak yerine kapıyı pencereyi açar bakardım bnm o evim de çok ücra bieyerdeydi ve o ara çok söylenti çıkmıştı hırsızlar eve girmeden önce Zile basiyormus diye ben korktuğum için kalkar kolacan ederdim saklanmak yerine bütün odaların isigini açarsın felan ne bileyim belki ayrıntılı yazmadığı için yanlış anlıyoruzbakın cidden nasıl bir ruh haliniz olduğunu bilmiyorum ama o kapı çalarken ne yaptınız
yorganın altına mı girdiniz
yıksaydınız apartmanı imdattttttt diye
eşiniz neden umursamadı yani bri gün kadını gönderdi de diğer günler neden bunu çözmeye çalışmadı
sizin gibi şüphelenen biri kapının ziline iplik bağlar yapıştırıcı sürer vs vs
alt komşudan şüphelensem otururum sabaha kadar kapının önünde gözetlerim geldiği anda açarım kapıyı
bu olay sanki eşinizin olmadığı her gece olmuş gibi yazmışsınız öyle ise neden polis çağırmadınız ya da gözetmediniz
yazdıklarınızı benim mantığım almıyor kusura bakmayın
Başına gelmeyen bilemiyor cidden çok sağolun beni anladığıniz ve destek mesajı attığınız için. ...Çoğu zaman arızalı tiplere rast gelmediğimiz için çoğumuz olmaz böyle şeyler sanıyoruz, ama ben birkaç kez rastladığım için olabilirliği var pek çok şeyin.Üni okurken, eşim öğretmendi, kaldığımız küçük bir apartman vardı, herkes herkesi tanıyor, özellikle bir komşuya yalakalık yapmak için yarışıyorlardı, ben içlerine katılmadığım için düşman kesildiler.Alt katta iki bekar kardeş yaşıyorlardı.Nedense bu teyzeler kafayı beni eşimden ayırıp o iki kardeşten küçük olanla evlendirmeye takmışlar.Şaka gibi gerçekten ama gerçek.Sonra türlü rahatsızlıklar vermeye başladılar bana, ben geçerken bile konuşurlardı saçma sapan.Sonrasında ciddi kavgalar patlak verdi ve birkaç ay içinde o evden çıktık.Eşimi yanlarına çekmek için çok konuştular falan.Neyse işte böyle korku filmi gibi, akıl almayacak saçma sapan hesaplar peşinde koşabiliyor insanlar, o yüzden ben anlıyorum sizi.o evden çıkın bence bunun başka çaresi olmuyor.
Yanlış mı anladım diye bir kaç defa okudum. Eşiniz onların yanında sizi rencide edici mi davranıyor? E o zaman eşinizde de bir gariplik var. Sizden önce oraya yerleşmiş, yokluğunuzda o kadınla bir samimiyeti olmuş olabilir mi acaba diye insan düşünmeden edemiyor. İnsanoğlu bu herşey beklenir.Evet kadın onu görmek için çıkıyor dışarı ama eşim hiç kadına kotu kötü bakmıyor ve onlarin yanında beni rencide edici davranıyor
Esimin annesi yanında kaldı sanmıyorum olacağını ama flört mu ediyorlar çözemedim esim resmen birsey olmaz diyip.durdu gece 1 olsun 3 olsun zil çaldı esimi arıyorum bunu diyor yani... Ve ilk arayışımda mesgul çaldi 3te yaniYanlış mı anladım diye bir kaç defa okudum. Eşiniz onların yanında sizi rencide edici mi davranıyor? E o zaman eşinizde de bir gariplik var. Sizden önce oraya yerleşmiş, yokluğunuzda o kadınla bir samimiyeti olmuş olabilir mi acaba diye insan düşünmeden edemiyor. İnsanoğlu bu herşey beklenir.
Esimin annesi yanında kaldı sanmıyorum olacağını ama flört mu ediyorlar çözemedim esim resmen birsey olmaz diyip.durdu gece 1 olsun 3 olsun zil çaldı esimi arıyorum bunu diyor yani... Ve ilk arayışımda mesgul çaldi 3te yani
Esimle cumartesi günü dışarı çıktığımız zaman evden çıkarken kapıyı açınca onun da kapısı açıldı bekle diye bağırdım esime biraz bekledik gireceği yok bunun dedim içimden sonra yuh ya diye yüksek sesle bağırdım bir iki merdiven aşağı indim merdiven boşluğundan baktım yukarı bakıyordu hemen içeri kaçtı biz indik apartmandan çıkarken kapısı açıldı yine ben sapıklık moda olmuş dedim duyacağı şekilde sonra bir kedi gördüm çok güzel bu diye sevdim onu o sırada esim ona bakmış diyor ayakkabilari duzeltiyorEşinizin de o kadına ilgi duyduğundan şüpheleniyordunuz. Bu kadın sizi görmek icin kapıya çıkınca esiniz de bakıyor mu ona ? Nasıl bir iletişimleri var. Kadınla konuşmayın muhatap olmayın, esinize de ayarı verin.
Bana kalırsa esiniz bu kadına değil de başkasına ilgi duyuyor belki de. Çünkü açtığınız bir konuda sosyal medyada sözler paylaşıyor demişsiniz. Kadın esinize , eşiniz de başkasına asılıyor olabilir.
Kadını bir kere daha görürseniz merdivende tekken kapısına gidip eğer bir daha bizi gözetlediğini görürsem seni rezil ederim deyin.Korktuğunuzu da söylemeyin kimseye.
Zaten böyle devam etmez artık Zivanadan çıktı gidip tehdit edicem gerekirse onu... Rezil etmekle yani... Eşim onunla konuşmaz muhattap olmaz ama bu esimin gözünün içine içine bakarEşinizin de o kadına ilgi duyduğundan şüpheleniyordunuz. Bu kadın sizi görmek icin kapıya çıkınca esiniz de bakıyor mu ona ? Nasıl bir iletişimleri var. Kadınla konuşmayın muhatap olmayın, esinize de ayarı verin.
Bana kalırsa esiniz bu kadına değil de başkasına ilgi duyuyor belki de. Çünkü açtığınız bir konuda sosyal medyada sözler paylaşıyor demişsiniz. Kadın esinize , eşiniz de başkasına asılıyor olabilir.
Kadını bir kere daha görürseniz merdivende tekken kapısına gidip eğer bir daha bizi gözetlediğini görürsem seni rezil ederim deyin.Korktuğunuzu da söylemeyin kimseye.
Esimle cumartesi günü dışarı çıktığımız zaman evden çıkarken kapıyı açınca onun da kapısı açıldı bekle diye bağırdım esime biraz bekledik gireceği yok bunun dedim içimden sonra yuh ya diye yüksek sesle bağırdım bir iki merdiven aşağı indim merdiven boşluğundan baktım yukarı bakıyordu hemen içeri kaçtı biz indik apartmandan çıkarken kapısı açıldı yine ben sapıklık moda olmuş dedim duyacağı şekilde sonra bir kedi gördüm çok güzel bu diye sevdim onu o sırada esim ona bakmış diyor ayakkabilari duzeltiyor
Kadinin numarasini sildim esimle ilgilendiğini farkettigim zaman ama galiba ben çok iyi niyetliyim hiç telefonuna bakmadım kimlerle konuşuyor diyerekten.... Takibe alayım bundan sonraKadın arsız belli de madem içinize kurt düştü esinizi de takipte kalın. Birde kadının numarası varsa sizde esinizin telefonundan kontrol edin konuşup konuşmadığını. Gece 3 te aradığımda meşguldü demişsiniz mesela. Oyle bir sey yakaladığınız anda kadının da telefonunu arayın özel numaradan. Kimse durduk yere kocasından yada komşusundan şüphelenmez. Siz yokken esiniz 1 sene kalmış o binada , annesi olsa bile yapacak olan her türlü pisliği yapabilir.
Birde eşinize bu binadan taşınalım dediğinizde o komşudan şikayetçi olduğunuzu söylediğinizde nasıl tepki veriyor?
Yaşadığımız yerde ev bulmak ta sıkıntı tasinamiyoruz maalesef.... Kandırıliyormusum gibi hisler doğuyor içime çok kötüyüm....Kadın arsız belli de madem içinize kurt düştü esinizi de takipte kalın. Birde kadının numarası varsa sizde esinizin telefonundan kontrol edin konuşup konuşmadığını. Gece 3 te aradığımda meşguldü demişsiniz mesela. Oyle bir sey yakaladığınız anda kadının da telefonunu arayın özel numaradan. Kimse durduk yere kocasından yada komşusundan şüphelenmez. Siz yokken esiniz 1 sene kalmış o binada , annesi olsa bile yapacak olan her türlü pisliği yapabilir.
Birde eşinize bu binadan taşınalım dediğinizde o komşudan şikayetçi olduğunuzu söylediğinizde nasıl tepki veriyor?
Bacim senin isin de zor ya kocan sosyal medyadan paylasimlar yapar, kocanin bir arkadasina ilgisi olan da sendin simdi de ziline basiliyor zor yani. Ne yapmaliyim demissin ya biraz gozlerini acmalisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?