Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

K

Kadinin numarasini sildim esimle ilgilendiğini farkettigim zaman ama galiba ben çok iyi niyetliyim hiç telefonuna bakmadım kimlerle konuşuyor diyerekten.... Takibe alayım bundan sonra

Bu kadar saf ya da iyi niyetli değilsinizdir bence

Adamın sosyal medya paylaşımından şüphelenen birinin telefonuna bakmaması garip

Gece 3 te kiminle konuşuyordun dememesi garip

Adam işte gece 3 te kiminle konuşuyor özel telefonundan komutanla mı iş arkadaşı ya nöbetçidir yanındadır ya evde uyuyordur ailesi evlerinde uyuyordur kiminle konuşulur ki gece yarısından sonra

Zile bastıklarunda kim o demediniz mi yada hiç delikten bakmadınız mı?Anlatım tarzınız da ve anlattıklarınızda bir tuhaflıklık var.İki komşunun birleşip zile basıp kaçma olayı gerçekten çok değişik ancak ruh hastası biri bunu yapar.Eşiniz başkalarının yanında sizi rencide mi ediyor?

Sormadım o gün çünkü gecenin 3unde zil çalması beni yeterince korkuttu evde tekken gece zil çalsa sizde esinizin kiminle konuştuğuna takilmazsiniz bence

İki olay birbirinden farklı farklı zamanlarda gelişti. O paylaşım aci çekiyor gibi izlenim oluşturuyor insanda. Olayları birbirine baglayip beni haksız duruma düşürmek istemeniz çok acı

Sormadım o gün çünkü gecenin 3unde zil çalması beni yeterince korkuttu evde tekken gece zil çalsa sizde esinizin kiminle konuştuğuna takilmazsiniz bence

Aradan Zaman geçince sorarsın ama sen sormamışsın bakmamışsın da

Bakın anlaşamadığımız nokta şu zil çalınca korkmak aklıma gelmez

İlk aklıma gelen birine birşey olduğudur

Yani konu komşu bir yardıma ihtiyacı olan vardır da kapıyı çalmış diye açarım koşup

O gün kimseyi bulamaz artesi gün tekrar çalarsa kim o diye aramaya başlarım

Eşime de söylerim kesmezse polis çağırırım ama evde korktum deyip oturmam

Eşiniz de bi acayip, kimseyi rezil etmeyin kendiniz de rezil olmayın. Bence bir an önce evi değiştirin. Hiç iyi kokular gelmedi burnuma.

İki olay birbirinden farklı farklı zamanlarda gelişti. O paylaşım aci çekiyor gibi izlenim oluşturuyor insanda. Olayları birbirine baglayip beni haksız duruma düşürmek istemeniz çok acı

Sizi haksız duruma düşürmeye çalışmıyorum

İkisi farklı Zaman da bundan şüphelenen gece kimle konuşuyor vs diye telefonuna bakmaz mı diyorum sadece

Zil çalınca esimi aradım çok korktum bunu biraz gerilere giderseniz görürsünüz anlatmışım zaten ama bu devirde kötüler kazanıyor iyiler darbe yiyor demekki

Eğer normal bir zamanda aramıs olsaydım yani zil çalmadan öylesine arasaydim elbette dediğiniz gibi olurdu ama can havli ile aradım ben esimi
Sizi haksız duruma düşürmeye çalışmıyorum

İkisi farklı Zaman da bundan şüphelenen gece kimle konuşuyor vs diye telefonuna bakmaz mı diyorum sadece

Evi değiştirmek istiyorum ama burda ev bulmak ta zor hem kadın sadece burdan yani kapıdan rahatsız etmiyor. Eşimin çalıştığı yere de gidiyor arkadaşını görme bahanesi ile yine dik dik bakıyor esim de bana söylüyor bende dedim sinirlı bak yere tukur dedim bunu da yapmıyor soğucam esimden en sonunda...

Gecenin
Kapi ziline basarak komsu korkutan mi daha anormal
Yoksa kapi zili calinca korkan ev sahibi mi daha anormal bilemedim.
Sizin de komsulardan pek farkiniz yok bence
Gecenin üçünde ziliniz çalarsa sizde korkarsiniz eminim ama keşke okumasaydiniz ben burda insan halinden anlayacak birilerine derdimi anlatmak istedim size degil yani

Zil çalınca esimi aradım çok korktum bunu biraz gerilere giderseniz görürsünüz anlatmışım zaten ama bu devirde kötüler kazanıyor iyiler darbe yiyor demekki
Zil çalınca kim o denmez mi yada delikten bakılmaz mı?Konunuzu anlamadığım için zaten tüm mesajları okudum ama hala çok değişik geliyor insanlar hakkında çok büyük zanlarınız var.

Zil çalınca kim o denmez mi yada delikten bakılmaz mı?Konunuzu anlamadığım için zaten tüm mesajları okudum ama hala çok değişik geliyor insanlar hakkında çok büyük zanlarınız var.
Korktuğum için bakmadım eğer farklı geliyorsa zamanınizi harcamayın boşuna belki başına benzer şeyler gelmiş insanlar vardır da akıl verirler bana

Korktuğum için bakmadım eğer farklı geliyorsa zamanınizi harcamayın boşuna belki başına benzer şeyler gelmiş insanlar vardır da akıl verirler bana
Hiç zannetmiyorum böyle şey yaşayan.Birde nasıl sizin her çıkışınızda alt komşu da çıkıyor?Bende 6 dairelik apartmanda oturuyorum bazen 1 ay komşuyla karşılaşmıyorum.Gerçekten insanlar bu kadar işsiz güçsüz by kadar boş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…