arkadaslar deli olacagimsabahin 7 sinden beri müzik dinliyor ve müzik sesi benim evimin icinde.. dimbir dimbir sabahtan beri sinirlerimi ziplatiyor ya..
gecen sabah 6:30 da basladi müzik dinlemeye.. birakin beni yan evde (arada yol geciyor) annemler duymus sabah sabah müzik sesini
kadinin piskolojik rahatsizligi var.. erkek arkadasi terk etti gitti tek basina kaliyor evde...
nezaman misafirim gelse, cocuklarin yürümesine sesini ya asagidan yüksek sesle müzik aciyor yada zile basiyor rahatsiz oldum diyebende misafirlerime ne diyeyim herkes kendi cocugundan sorumlu.. cocuklara ben kizsam misafirlerim alinacak.. yüz vermiyorum en son geldiginde kapiya kovmustum sanane benim misafirimin sesinden diye.. kapiyi suratina kapatmistim..
izinden geldik arabadaki bagajlari indirmek icin kapinin önüne park ettik arabamizi.. hic kimsenin parki yok herkes bos yere giriyor.. biz bosaltirken o geldi ne slm ne sabah.. arabanizi asagiya (annemlerin oraya) ceksenizse siz buraya ben gircem dedi.. zaten yol yorgunuydum.. burasi senin özel park alanin degil git arkaya et dedim.. gitti etti.. sonra yanimdan gecerken bana laf etti.. benim sigortalar atti.. üstüne yürüdüm elimde sise vardi az daha kafasina indiriyordum esim tutmasaydi..
bu kadinla ne yapacagim ben
oda ev sahibi yani dairesini satin aldi bizde..
bütün gün evdeydim müzik sesi deli ediyor beni suan.. gidip ziline bassam hamileyim esimde yok
yazık sana ya işin zormuş bilemedim ama tekrar bir konuşmayı dene bence
tabıkı zılıne basmayın hamilesiniz üstelık.. eşinizi bekleyın o gıdıp konussun
arkadaslar deli olacagimsabahin 7 sinden beri müzik dinliyor ve müzik sesi benim evimin icinde.. dimbir dimbir sabahtan beri sinirlerimi ziplatiyor ya..
gecen sabah 6:30 da basladi müzik dinlemeye.. birakin beni yan evde (arada yol geciyor) annemler duymus sabah sabah müzik sesini
kadinin piskolojik rahatsizligi var.. erkek arkadasi terk etti gitti tek basina kaliyor evde...
nezaman misafirim gelse, cocuklarin yürümesine sesini ya asagidan yüksek sesle müzik aciyor yada zile basiyor rahatsiz oldum diyebende misafirlerime ne diyeyim herkes kendi cocugundan sorumlu.. cocuklara ben kizsam misafirlerim alinacak.. yüz vermiyorum en son geldiginde kapiya kovmustum sanane benim misafirimin sesinden diye.. kapiyi suratina kapatmistim..
izinden geldik arabadaki bagajlari indirmek icin kapinin önüne park ettik arabamizi.. hic kimsenin parki yok herkes bos yere giriyor.. biz bosaltirken o geldi ne slm ne sabah.. arabanizi asagiya (annemlerin oraya) ceksenizse siz buraya ben gircem dedi.. zaten yol yorgunuydum.. burasi senin özel park alanin degil git arkaya et dedim.. gitti etti.. sonra yanimdan gecerken bana laf etti.. benim sigortalar atti.. üstüne yürüdüm elimde sise vardi az daha kafasina indiriyordum esim tutmasaydi..
bu kadinla ne yapacagim ben
oda ev sahibi yani dairesini satin aldi bizde..
bütün gün evdeydim müzik sesi deli ediyor beni suan.. gidip ziline bassam hamileyim esimde yok
polisi arasanız etkısı yok mu?
Sende mzık sesını ac yada polısı ara bılıosun komsusunu rahatsız eden apat sakınlerı aralarında omza topluyup o kısıyı mahkemeye verrek attıyorlar
3 ailelik bir binada oturuyoruz... orta katta biz.. üstümüzdekiler genc.. genelde evde yoklar zaten..
yanlizligini müzikle gideriyor ama rahatsizlik veriyor suan..
çok zor bir durum ya allah yardımcınız olsun
hani derler ya boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor diye o hesap
düşünüyorum ne yapılabilir diye ama tek bişey gelmiyor aklıma
heralde en iyisi onu apartmandan attırmak ev sahibinize bir danışsanız
Delidir ne yapsa yeridir demişler, bence kapısına gitmeyin. Ama zabıta gibi bu tür şeylerle ilgilenen bir birim yok mu?
Ozamn sizde öbür komsulardan imza alin cok sesli bir komsu diye imzalasinlar polise gösterin, size böylece aynisini yapamaz
3 ailelik bir binada oturuyoruz... orta katta biz.. üstümüzdekiler genc.. genelde evde yoklar zaten..
yanlizligini müzikle gideriyor ama rahatsizlik veriyor suan..
aslinda bu iyi bir fikir olabilir..
gecenlerde üst komsunun kapisinin önüne gazeteler savurmustu deli
üst komsu gazetelerini genelde posta kutusundan almaz.. bu alt komsu almis kapisina savurmustu
bakalim yukardakiyla konussun babam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?