sizde ama az degilsiniz:)) polisi cagiramiyorsunuz sizde ses oluyormus...
her cumlenizde bayanin hastaligiyla alay ediyorsunuz hakaret icerikli, kimbilir davranisiniz nasil , hem bu kadar agziniza almayin saglik bu sizin bir garantiniz mi var yoksa ??!! hep saglikli olacaginiza dair??ustelik birde hamilesiniz...yazik....
cok rahatsiz oluyorsan polisi cagiracaksin, misafirlerin geldigindede cocuklarin ahir da degil ev de olduklarini hatirlatacaksin, belki kadinda sizden böyle intikam aliyor .....genelde almanlar polis cagirmada hic tereddüt etmezler yani dedikleriniz sagligindan degil bence size karsilik vermesidir......
hemsirenin tekinin de yaptigi yorum adeta okudugum en igrenc yorumdu bu kk da migde bulandirici neymis sie will sich umbringen olduuu ki o kadar kolaydii ......
dag basinda yasamiyorsunuz durum o kadar vahimse yasal haklarinizi kullanin , alay edeceginize .....
konuyu anlamaniz icin detaylara giriyorum.. detaylara girince benim uslubum, benim hatalarim oluyor.. bu kk yi cözemedim gitti.. benim evimde ses olmuyor hanimefendi.. ayda yilda bir cocuklu misafir gelince evde olan normal ses nasilsa o sekilde.. evin icinde ziplayip atlamiyoruz.. bagira bagira konusmuyoruz.. kadin bunlara rahatsiz oluyor yani olunmayacak seylere rahatsiz oluyor..