Benim üst komşumda oğluyla hergün kavga ederdi birgün çocuk kapıları falan indirdi evde bütün mahalle sesilerini duydu. Oğlu bıçaklayacaktı, kadın balkona çıkıp imdat polis çağırın beni öldürecek bu diye bağırdı biz de polis çağırdık kadın polis kapıyı açar açmaz kahkaha attı. Polis şikayet var dedi hiçbirşey yok çocuklarımla oturuyoruz demişti. Resmen duydum alt katında oturduğum için kapıyı açmıştım.
Sonra aşağıdakiler hergün kavga ederdi adam karısını çocuğunu döverdi, birgün adam çocuğunun gözünü patlattı. Ambulans falan geldi çocuk bayıldı. Polis ifade alırken çocuğa tembih etmişler sakın polise babam yaptı deme diye çocuk da dememiş yavrum. Ne aileler var valla polis çağırsan da fayda etmiyor.

Sonra aşağıdakiler hergün kavga ederdi adam karısını çocuğunu döverdi, birgün adam çocuğunun gözünü patlattı. Ambulans falan geldi çocuk bayıldı. Polis ifade alırken çocuğa tembih etmişler sakın polise babam yaptı deme diye çocuk da dememiş yavrum. Ne aileler var valla polis çağırsan da fayda etmiyor.