Alt komşunun ayakkabıları

Ayakkabı hırsızları varmış ya , bir uğrasa ya oraya.

Lütfen kimseyle kavga etmeyin. Insanlar çok tehlikeli. Öyle bir dünya ki size küfür edene he abi değip geçmek gerekiyor.

Bir haftadır agrilarla uğraşıyorum. Yürüdüğüm yolda 4 5 yaşındaki çocuğu sürükleyerek götüren , arada tekme tokat atan bir pislik babaya " babası mısın , kimsin sen kaçırıyor musun çocuğu yoksa , Baba olamazsın bu canilikle dedim. Pislik üstüme yürüdüğü gibi dövmeye başladı.

Ben de bir iki patlattım ama sinek ısırığı gibi olmuştur.

Karakolluk olduk , cuma serbest bırakıldı. Kamu davası dışında dava açılacaktır ,yıllar gelecekte sözde ceza verilecek.

Üstüne üstlük çocuğu hala onda. Icım yanıyor. Sosyal hizmetler şahit yok diyor ama gozetlemeye gidilecek diyor.

Karısı da karakolda küfür etti bana , Sen mi bakacaksın çocuklarıma diye :KK43:

Özür dilerim bir yere yazıp rahatlamam gerekiyordu.

Bu konuya neden yazdım ; Konu görgü adap bilmeyen insanlarla tartışmayın.

Gerekirse ayakkabılar üzerinden geçin ama hamile halinizle iletişim kurmayın onlarla.

Ben gerçekten korkuyorum artık insan kılığına girmiş yaratiklardan.

" Sadece öldürmek istedi canım, Beni birakirlarsa yine devam edeceğim pişman değilim " diyen sapiklarin olduğu bir dunyadayiz.
Küçük ya minicik , sürükleyerek goturuyordu , minik düştüğü içinde tekme tokat atıp kaldırıyordu.

Önce etrafıma baktım, kimse yoktu korktum Aslında ama dayanamadım o minik bedeni görünce. Sol Iki parmağımı kırdı. Vücudumdaki darbeler cabası.

Annesinin çocuklarıma sen mi bakacaksın bilmem ne demesi kulağımda çınlıyor.

Hem annesi yok hem babası yani. :KK43: kimbilir kaç çocuk var evde . Ve kimbilir nerede ne iş yapıyor bu insan kılıklı.

O yüzden burada defalarca yazDım Aslında başka konularda da insanlarla zitlasmamak gerekiyor.

Kim ne içiyor bilmiyoruz , Kimin cebinde Hangi silah var haberimiz yok.

Ayakkabıyı kapıma kadar dizseler , eğer uyardigimda karşımda muhatap alacağım insanlar yoksa susarım. Gecer giderim ne yapayım.

Haksızlık karşısında asla susma diyemeyeceğim çocuklarıma Artık.

Cani serbest kaldı ve haftason çok üzülerek geçti.

Biliyorum çok umutsuz konuştum , ağrılarım var sanırım ondan.

Serbest kalana kadar bu denli agrimiyordu.
Dehşetle okudum, çok geçmiş olsun :(
Allah o çocuğu da kurtarsın onların elinden

Arkadaşımın oturduğu apartman dakapı önüne ayakkabı bırakmak yasak, kocası bir gün ayakkabısını dışarda bıraktığı için yönetici alıp çöpün yanına bırakmış ayakkabılarını. Çok gülmüştüm:)

aklıma fena şeyler geliyooor :KK8: ama en masumunu söyleyeyim teker teker gökyüzüyle bulusturun ayakkabıları bence :P
sorarlarsa hay Allah ilahi bir güçle ayyuka çekilmişler dersiniz

Küçük ya minicik , sürükleyerek goturuyordu , minik düştüğü içinde tekme tokat atıp kaldırıyordu.

Önce etrafıma baktım, kimse yoktu korktum Aslında ama dayanamadım o minik bedeni görünce. Sol Iki parmağımı kırdı. Vücudumdaki darbeler cabası.

Annesinin çocuklarıma sen mi bakacaksın bilmem ne demesi kulağımda çınlıyor.

Hem annesi yok hem babası yani. :KK43: kimbilir kaç çocuk var evde . Ve kimbilir nerede ne iş yapıyor bu insan kılıklı.

O yüzden burada defalarca yazDım Aslında başka konularda da insanlarla zitlasmamak gerekiyor.

Kim ne içiyor bilmiyoruz , Kimin cebinde Hangi silah var haberimiz yok.

Ayakkabıyı kapıma kadar dizseler , eğer uyardigimda karşımda muhatap alacağım insanlar yoksa susarım. Gecer giderim ne yapayım.

Haksızlık karşısında asla susma diyemeyeceğim çocuklarıma Artık.

Cani serbest kaldı ve haftason çok üzülerek geçti.

Biliyorum çok umutsuz konuştum , ağrılarım var sanırım ondan.

Serbest kalana kadar bu denli agrimiyordu.

Bu tarz durumlarda video kaydi yapin.

Aslinda siz yapmaniz gerekeni yapip mudahele etmissiniz ama sonuc: sahit yok!! elde var kirilmis parmaklar. Yazik yaa vallahi yazik... Nasil bir ulke olduk boyle.. Hakliya, mazluma zulm edene bir odul vermedikleri kaliyor.. Insanin isyan edesi geliyor.. Cok uzuldum ve sinirlendim. Sizin yasadiginiz duygulari tahmin etmem mumkun bile degil.

Konu sahibi bence bu sorunu yagli yemek sulari cozer. Ama ayakkabilara takilin tencere elinizden falan dussun. Baya bir ses olsun apartmanda. Sizin yuzunuzden bebegime birsey olacakti..Sizi mahkemeye verecegim falan diye uste cikin. Neye ugradiklarini sasirsinlar.

Bence bir kac ciftini alin saklayin yada atin. Sancaklar ki hirsiz almis. Mecbur kapi onine birakmicaklar. Yada onlar koydukça siz bi tekmeyle hepsini yere savurcaniz boyle boyle akillancaklar

Bence bu devirde ayakkabılara takılıp düşme ihtimaline karşı kimseye bulaşılmaz. Canı istedi diye adam öldüren şeylerin olduğu bir dünyadayız.

Kaldırımda yürürken daha çok takılıp düşme ihtimaliniz. Bu kadar abartmanıza da gerek yok kıyıya ayağınızla çeker geçersiniz. Çok basit. Kendinizi sakinleştirin.
Herkes niye bu kadar gergin?

İki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
Ne düşünüyorsun ki üstüne basarak geç ezilsin 😀😀

Tekme atıp geç.bizim apartmanda var böyle tipler sinir oluyorum ama bizim bütün apartman böyle bir kişide merdivene dizmiş resmen zaten daracık yer.asansör kullandığım için çok takmıyorum ama bir kere elektrikler kesilmişti o zaman geçerken önüme çıkan hepsini tekmeledim.merdivene bütün ayakkabıları dizmek nasıl bir görgüsüzlük anlamıyorum.

Demek ki yetmiyor. Hicbir oneriye olumlu bakmiyorsunuz.
Tek care yeni bir ayakkabilik alip ayakkabilari icine yerlestirip birakmak baska careniz yok ama siz israrla ayakkabiliklari var diyorsunuz
İci bos olsa anlayacagim, var ama koymuyorlar diyeceksiniz ama koyuyorlarmiş ayakkabilik doluymuş.
fazladan ayakkabilik alacaksiniz yok caresi
Fazladan ayakkabılık alırsak biz kendi evimize ulaşamayız. Zaten geçecek kadar alan var. İkinci bir ayakkabılık için yer yok ki.

Ayakkabıların içinde en yenisini alın siyah poşete koyup çöpe atın. Kapıyı da açık bırakın hırsız çaldı zannederler. Sorarlarsa haberimiz yok dersiniz.

Back
X