Alt komşunun bu harketini yorumlarmısınız

Bu dumda şikayetçi ise bana diywbilir

Aloo Alt kat sesim geliyor mu :))

Yani mantıklı değil mi? :)
Kaçmak, ürkek davranmak, eğer ki adam röngenci bir tipse, ancak ona cesaret verir. "Ah sessiz sinik biri işte, görmezden geliyor" der, devam eder. Benim karşı blokta böyle bir komşu vardı, apartmanın çatısına çıkar, mutfak tarafından evimin içini izlerdi. Bir iki sefer gördüm, konduramadım hani çatıda çanaklara mı bakıyor, tamirat için mi çıktı nedir vb. Sonra baktım ki durum biraz farklı, açıverdim perdeleri sonuna kadar "Buyur birine mi bakmıştın?!" dedim "Çekirdek de verem çitlen mi?" dememek için zor tutmuştum tabi kendimi. Oymuş, bir daha çıkmadı çatıya.
Böyle yapmak lazım bunlara.

Diyemem ki elin herifi mumya gibi bi tip zaten apartmanda tek denk gelmekten bile çekinir oldum

Mısırda mıyız allasen, mumya gibi olsa nolcak?
Adamın ne yaptığını, ne için yaptığını, cidden size bakıp bakmadığını, ondan tarafa dönüp bakmadan anlayamazsınız, böyle işkillenir, çekinir durursunuz. Bakın nolcak, dik dik bakın hatta, baktığını görürseniz de "Bir şey mi diyecektin amca, hayırdır?" deyin, ısırmaz ya. Sizin fark ettiğinizi ve sinik biri olmadığınızı düşünerek geri çeker kendini varsa bozuk bi niyeti.

Üst kat balkonuna bakıp ne kadar dikizleyebilir ki bilemedim
Başka komşunuz var mı görüştüğünüz bilgi alabileceğiniz

Sor bence de. Hayirdir rahatsiz oldugunuz bir sey mi var diye kibar bi sekilde sor. Eger yok derse o zaman ne mok demeye bakiyon de gir iceri. Sesten rahatsiz oldugunu sanmiyorum oyle olsa seslenir akrobasi yapmaz balkonda.

Bence kur yapıyor size .Bence tavrınız i görmeli dikkat çekmeye çalışıyor selam dahi vermeyin görünce ters bakış attın en iyisi.

Bence kur yapıyor size .Bence tavrınız i görmeli dikkat çekmeye çalışıyor selam dahi vermeyin görünce ters bakış attın en iyisi.
Sapık ya çok tedirgin ediyor beni bu hareketler akşam soracağım hatta foto çekicem buraya koyucam siz de görün nasıl sarkıyor

Adamin kendisini mi gormekten yoksa golgesinden mi bahsediyorsunuz anlamadim
Bu olayi gozumde bile canlandiramadim ama bence evham yapiyorsunuz bosuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…