- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Diyemem ki elin herifi mumya gibi bi tip zaten apartmanda tek denk gelmekten bile çekinir oldumDönüp bakın siz de ona, içeri kaçacağınıza. Size baktığını net görürseniz de "Hayırdır amcaa bi şey mi diyecektiin?" diye bağırın aşağı doğru.
Bu dumda şikayetçi ise bana diywbilirAdam size sarkıyor diyemem. Bu kadarcık bi olayla bunu demek adamın günahını almak olur. Ben üst kat alt kat komşum fark etmez kim cama balkona çıkıp bi şey asacak olsa polis gibi dikilirim çünkü arada örtü silkeliyorlar ve ben bundan nefret ediyorum. Belki o da benim gibi önlem alıyordur.
Aloo Alt kat sesim geliyor mu :))
Valla bazen ben de bi şey demiyorum. Bakıyorum bi sey silkelemiyorlar, onlar içeri girince ben de giriyorum. Belki de ben orada olduğum için yapmıyorlardır.Bu dumda şikayetçi ise bana diywbilir
Diyemem ki elin herifi mumya gibi bi tip zaten apartmanda tek denk gelmekten bile çekinir oldum
Sesten dolayı olduğunu düşünüyorum. Başka şey yaparken ses gidiyor mu? zan altında bırakacak kadar bir hareket göremedimSanmam canım çamaşır astığımı topladığımı görüyor. Hırsız çamaşır asmaz demi :)
Yarın adama soracağımSesten dolayı olduğunu düşünüyorum. Başka şey yaparken ses gidiyor mu? zan altında bırakacak kadar bir hareket göremedim
Sapık ya çok tedirgin ediyor beni bu hareketler akşam soracağım hatta foto çekicem buraya koyucam siz de görün nasıl sarkıyorBence kur yapıyor size .Bence tavrınız i görmeli dikkat çekmeye çalışıyor selam dahi vermeyin görünce ters bakış attın en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?