- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Gölge malesef. Keşke evham olsaydı. Adamın haketleri çok dikkat çekiciAdamin kendisini mi gormekten yoksa golgesinden mi bahsediyorsunuz anlamadim
Bu olayi gozumde bile canlandiramadim ama bence evham yapiyorsunuz bosuna..
Ben çamaşırları öğlen serip akşam 9 gibi toplarım. Toplarken rahatsız olacak birşey yok. O otururken çamaşırın asılı olduğunu görüyor ee toplarken de kafası 5 metre yukarda olduğu için onu da görüyor rahatsızlık veriyorsam söyler denk geldim apt da. Ve o sürekli sigara içiyor içtiği hep benim yatak odama doluyor. Ama ben sarkıp bakmıyorum aşağı.Camaşır astığınız yada birşeyler çıptığınız için rahatsız olup bakıyordur.
Geçenlerde bizim apartmanda yukarıdan birşeyler atıldı bahçeye,bende adamın yaptığı gibi baktım yukarı,rahatsız oldum çünkü. Hatta biraz söylendimde sesli sesli.
Sonuçta altta biri otururken tepesine silkelemek,camdan birşeylerin atılması vs hoş şeyler değil.
Ha üst katınızda otursa sarkıp baksa birşeyler görebilir haliyle sapık diyebiliriz ama alt kattan bakıp ne görecek ki? Bence çamaşır asmanızdan rahatsız oluyor,ses çıkartarak sizi rahatsız ediyor. Hatta çay kaşığıyla ses çıkarması ben balkonda oturuyorum tepeme silkeleme /asma demek olabilir. Başka birileri tepesine silkeliyorsa saç kıl,kırıntı vs sizden biliyor dahi olabilir ama sapıklık diyemem. Bende bakarım biri tepeme silkeleyip camaşır assa hatta uyardığım dahi olmuştur. Kadın bana yüzsüz yüzsüz temiz çamaşır dedi,o günden sonra muhattap olmadım,her seferinde apartman görevlisini yolladım kesildi.
Sapık olmasın da meraklı olsun. Çok rahatsız oldum gerçektenÇamaşır asmanızdan rahatsız oluyor olabilir... Çok meraklı bir tip de olabilir. Annemin apartmanında bir ablamız var herşeyden haberdar. Benim anneme gidip geldiğimi bile biliyorsizin ki de öyle meraklı bir tip olabilir ya da dediğim gibi çamaşır asmanızdan hoslanmamış olabilir. Bir daha baktığında siz de eğilip suç üstü yapın yazık valla tepe takla olacak haberi yok
Siz dışarı çıktığınız zaman da aynı şeyi yapıyor mu ? Ne bileyim apartmanda kapı açmak , ya da balkondan yine arkanızdan bakmak gibi ? Bence buna da dikkat edin eğer öyle ise ağır sapıkSapık olmasın da meraklı olsun. Çok rahatsız oldum gerçekten
Açıkçası dikkat etmedim ama bugün çamaşır asıp eşime toplamasını söylicem ben de yanında durup bak bu adam böyle yapıyor dicem o da aşağı seslenip hayırdır abi desin yani.Siz dışarı çıktığınız zaman da aynı şeyi yapıyor mu ? Ne bileyim apartmanda kapı açmak , ya da balkondan yine arkanızdan bakmak gibi ? Bence buna da dikkat edin eğer öyle ise ağır sapık
Bencede sorulsun, çok rahatsız edici... Benimde sağ altta bir manyak var ahlaksız insan benim balkonu görür şekilde sandalye çekiyor oturuyor. Bir kere bakarken denk geldim " hayirdr amca sürekli bakıyorsun rahatsızlık mı verdik" diye sormuştum o gün bugündür yukarı bakmıyor en azından ben görmüyorum... Ama benim komşu sırf bu edepsizliği yüzünden vurulmuş zamanında... Ben insanlardan herşeyi bekliyorum, inşallah çözüme kavuşur.Açıkçası dikkat etmedim ama bugün çamaşır asıp eşime toplamasını söylicem ben de yanında durup bak bu adam böyle yapıyor dicem o da aşağı seslenip hayırdır abi desin yani.
Siz aşağıda oturup çay içerken biri tepenize çamaşır assa rahatsız olmazmısınız?Ben çamaşırları öğlen serip akşam 9 gibi toplarım. Toplarken rahatsız olacak birşey yok. O otururken çamaşırın asılı olduğunu görüyor ee toplarken de kafası 5 metre yukarda olduğu için onu da görüyor rahatsızlık veriyorsam söyler denk geldim apt da. Ve o sürekli sigara içiyor içtiği hep benim yatak odama doluyor. Ama ben sarkıp bakmıyorum aşağı.
İyi de kendisi de çamaşır asıyor. Bu normal bi durum. Kendisi yapmasa hadi rahatsız oluyo derim. Onun pöfür pöfür sigarası çamaşırıma siniyor ona kalırsa. Bunları düşünmeyen biri benden mi rahatsız olacak.Siz aşağıda oturup çay içerken biri tepenize çamaşır assa rahatsız olmazmısınız?
Yıkanmışta olsa o çamaşırda saç kıl vs olur,çırparak asıyorsunuzdur,hepimiz öyle yapıyoruz. Ayrıca sizden başka birileri tepesine silkeliyor olabilir,kim olduğunu bulmaya çalışıyordur,belki sizin yaptığınızı düşünüyordur.
Çamaşırı gündüz serip akşam 2 dakikada topluyorum toplarken çamaşır mı silkelenir hanfendi, öküz gibi bakılmaz kafanı kaldırırsın ha bu kadın silkelemiyor topluyor der girersin. bu balkonun sağına geçiyor soluna geçiyor görmeye çalışıyor ısrarla. Ben aşık mı dedim evli barklıyım elin pis herifi bana sapık duygular beslese ben bundan hoşlanmam aksine çok rahatsız olurum.Etrafta hiç kadın kalmadıysa demekki,size aşık olmuştur heralde..
tepemde birisi çamaşır silkelese bende tip tip bakarım ki yapmasın diye. Bakmamak lazım adımız sapığa çıkacak baksana.
Yav sesim bile çıkmıyor adam kapının sesine ayağa kalkıyor bakmaya başlıyor . Silkeleme sesi ayrı olur sessizce çamaşırı toplayıp giriyorum.birşeyden rahatsız olmuş olabilir mi? hani halı falan silkeliyorsun sanıp da elinde çay varken oturuyoruz silkelemeyin falan demek için bakmıştır. bizim üst komşu ha bire bişeyler silkelediği için ben de balkonda oturduğumda paronayak gibi her an kafamdan halı silkelenecek hissine kapılıyorum, ses duyunca da bakıyorum var mı bişey silkeleyen diye.
yoksa yukarı bakıp da ne görcek? çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?