- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Hayırdır arkadaşım ne bakıyosun diyeceksin ozaman. Mantıklı bi açıklaman vardır inşallah yoksa o balkona gömerler adamı diyeceksin ve bakacaksın ne diyor.Çamaşırı gündüz serip akşam 2 dakikada topluyorum toplarken çamaşır mı silkelenir hanfendi, öküz gibi bakılmaz kafanı kaldırırsın ha bu kadın silkelemiyor topluyor der girersin. bu balkonun sağına geçiyor soluna geçiyor görmeye çalışıyor ısrarla. Ben aşık mı dedim evli barklıyım elin pis herifi bana sapık duygular beslese ben bundan hoşlanmam aksine çok rahatsız olurum.
Aynen akşam ona toplatıcambi dahakine eşin toplasın bi görünsün ya da eşinle beraber çık yine eşin bi hayırdır vs desin.
hiç bişey olmayabilir ama herşey olabilir. devir kötü.
2 senedir aynı apartmandayız adamla belki önceden de yapıyodu ama dikkat etmemiştim
Doğru diyorsun canım insanların kalbini bilemiyoruz malesef. Zaten normal şekilde baksa ben bundan tedirgin olmam.durumu bence esinle biran once paylasmalisin. yarin birgun dedikodu cikabilir ve bilirsin bu tip dedikokularda kadina camur atilir.
sen yuvani disardaki butun tehlikelere karsi korumak zorundasin,eşin ise seni ve cocuklarini korumak zorunda. yani diceem su, esinle konus ve daha dikkatli ol , adam balkonda yine bakarken yakalarsan esinde evdeyse hemen cagir esini. balkondaki camasirlari eşin toplasin veya sersin. belki adam anlar senin rahatsiz oldugunu.
ama soruna gelecek olursak ;
ogluyla yasayan bi adam icin hic de masumane degil. buyuk ihtimalle gozu sana dikmiştir.
hirsiz zannetme olasigi bile yok. hirsizin balkonda isi yok. okuz gibi seni dikizlicem diye bi gun duser balkondan da akli basina gelir...
dikkatli ol
Doğru diyorsun canım insanların kalbini bilemiyoruz malesef. Zaten normal şekilde baksa ben bundan tedirgin olmam.durumu bence esinle biran once paylasmalisin. yarin birgun dedikodu cikabilir ve bilirsin bu tip dedikokularda kadina camur atilir.
sen yuvani disardaki butun tehlikelere karsi korumak zorundasin,eşin ise seni ve cocuklarini korumak zorunda. yani diceem su, esinle konus ve daha dikkatli ol , adam balkonda yine bakarken yakalarsan esinde evdeyse hemen cagir esini. balkondaki camasirlari eşin toplasin veya sersin. belki adam anlar senin rahatsiz oldugunu.
ama soruna gelecek olursak ;
ogluyla yasayan bi adam icin hic de masumane degil. buyuk ihtimalle gozu sana dikmiştir.
hirsiz zannetme olasigi bile yok. hirsizin balkonda isi yok. okuz gibi seni dikizlicem diye bi gun duser balkondan da akli basina gelir...
dikkatli ol
dikkatini çekmeye çalışıyor ....bekar ya kendine oynaş bulmak istiyor....diye düşünüyorum benAlt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
Çok kıskanç değil zarar vermez ama bidaha olursa söyle konuşcam der. Ama adam psikopat mı hasta mı bilemem ki. İnsanın başını belaya sokar bunlar.Korkmakta haklısın valla ama eşin çok kıskanç biriyse söyleme adamı dövmeye falan kalkar..
Ilk olarak kendin halletmeye çalış amca bişey mi dicen ne bakıp duruyorsun de.....
Sapık pislik.dikkatini çekmeye çalışıyor ....bekar ya kendine oynaş bulmak istiyor....diye düşünüyorum ben
mümkün olduğunca uzak dur ama tetikte de ol hiç bir sese dikkat et ama duymazdan gel..adını kötüye çıkarır yuvanı yıkarSapık pislik.
Ay Allah korusun içim karardımümkün olduğunca uzak dur ama tetikte de ol hiç bir sese dikkat et ama duymazdan gel..adını kötüye çıkarır yuvanı yıkar
Eşine söyle daha rahat olursun inşallah canım.Ay Allah korusun içim karardı
Akşam ona bahsedeceğim canımEşine söyle daha rahat olursun inşallah canım.
Aynen canım onu demeye çalışıyorum eşin sakin normal bi şekilde konuşabilecekse anlat ama karşıdaki pisliği tanımadığın için her an saçma bişey yapabilir Allah korusun...Çok kıskanç değil zarar vermez ama bidaha olursa söyle konuşcam der. Ama adam psikopat mı hasta mı bilemem ki. İnsanın başını belaya sokar bunlar.
Adamın fotoğrafını çekin elinizde kanıt olur ama hiçbir yerde yayınlamayın, haklıyken haksız konuma düşersiniz.Sapık ya çok tedirgin ediyor beni bu hareketler akşam soracağım hatta foto çekicem buraya koyucam siz de görün nasıl sarkıyor
Öyle mi diyorsunuz pekiAdamın fotoğrafını çekin elinizde kanıt olur ama hiçbir yerde yayınlamayın, haklıyken haksız konuma düşersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?