Alt komşunun bu harketini yorumlarmısınız

Hayırdır arkadaşım ne bakıyosun diyeceksin ozaman. Mantıklı bi açıklaman vardır inşallah yoksa o balkona gömerler adamı diyeceksin ve bakacaksın ne diyor.

bi dahakine eşin toplasın bi görünsün ya da eşinle beraber çık yine eşin bi hayırdır vs desin.

hiç bişey olmayabilir ama herşey olabilir. devir kötü.

2 senedir aynı apartmandayız adamla belki önceden de yapıyodu ama dikkat etmemiştim

durumu bence esinle biran once paylasmalisin. yarin birgun dedikodu cikabilir ve bilirsin bu tip dedikokularda kadina camur atilir.

sen yuvani disardaki butun tehlikelere karsi korumak zorundasin,eşin ise seni ve cocuklarini korumak zorunda. yani diceem su, esinle konus ve daha dikkatli ol , adam balkonda yine bakarken yakalarsan esinde evdeyse hemen cagir esini. balkondaki camasirlari eşin toplasin veya sersin. belki adam anlar senin rahatsiz oldugunu.

ama soruna gelecek olursak ;

ogluyla yasayan bi adam icin hic de masumane degil. buyuk ihtimalle gozu sana dikmiştir.

hirsiz zannetme olasigi bile yok. hirsizin balkonda isi yok. okuz gibi seni dikizlicem diye bi gun duser balkondan da akli basina gelir...

dikkatli ol

Korkmakta haklısın valla ama eşin çok kıskanç biriyse söyleme adamı dövmeye falan kalkar..
Ilk olarak kendin halletmeye çalış amca bişey mi dicen ne bakıp duruyorsun de.....

Doğru diyorsun canım insanların kalbini bilemiyoruz malesef. Zaten normal şekilde baksa ben bundan tedirgin olmam.

Anormal olmasa kadın onu boşamazdı herhalde bence bu tip adamlar tehlikeli ve yobaz , birdahada selam verme

Doğru diyorsun canım insanların kalbini bilemiyoruz malesef. Zaten normal şekilde baksa ben bundan tedirgin olmam.

dikkatini çekmeye çalışıyor ....bekar ya kendine oynaş bulmak istiyor....diye düşünüyorum ben

Korkmakta haklısın valla ama eşin çok kıskanç biriyse söyleme adamı dövmeye falan kalkar..
Ilk olarak kendin halletmeye çalış amca bişey mi dicen ne bakıp duruyorsun de.....
Çok kıskanç değil zarar vermez ama bidaha olursa söyle konuşcam der. Ama adam psikopat mı hasta mı bilemem ki. İnsanın başını belaya sokar bunlar.

Çok kıskanç değil zarar vermez ama bidaha olursa söyle konuşcam der. Ama adam psikopat mı hasta mı bilemem ki. İnsanın başını belaya sokar bunlar.
Aynen canım onu demeye çalışıyorum eşin sakin normal bi şekilde konuşabilecekse anlat ama karşıdaki pisliği tanımadığın için her an saçma bişey yapabilir Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…