- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Evet öyle diyecek. Yazılanı Nerenizden anlıyorsunuz bilsemIlahi
Hirsiz gelmisken bir de camasirlari asayim ugrasmasinlar mi diyecek
Ne yazdiysan onu anladim, sen ne dedigini yaziya aktaramamissan belki konuyu duzgun okumayip.Evet öyle diyecek. Yazılanı Nerenizden anlıyorsunuz bilsem
Açıklamayı diğer mesajda yazmıştım. Cımbızla seçtiğiniz için mesajları... Ayrıca Burada felsefi cümleler kurmak mümkün değil anlama kapasitesi belliNe yazdiysan onu anladim, sen ne dedigini yaziya aktaramamissan belki konuyu duzgun okumayip.
Cok kompleks ve felsefi bi cumle kurdugunu mu dusunmustun de anlasilmasi sana gore bu kadar guc geldi kiyamam.
Ben bozmiyim o zaman sen aynen devam.
Ben butun yorumlarini okumak zorunda degilim senin. HoscakalAçıklamayı diğer mesajda yazmıştım. Cımbızla seçtiğiniz için mesajları... Ayrıca Burada felsefi cümleler kurmak mümkün değil anlama kapasitesi belli
Hayırdır bi rahatsızlık mı veriyom da devamlı yukarı bakıyorsunuz dicem.Nasıl uyaracaksınız?
Eşim yanlış bişey yaparsa diye korkuyorum sağı solu belli olmazEsine soylemelisin kendin uyarma
İlk Alıntılıyı yapıp cevaplamak zorunda da değildin. Hoşçakal.Ben butun yorumlarini okumak zorunda degilim senin. Hoscakal
Daha fazla uzatmadan esinize soylemelisiniz kendiniz uyarmya kalkmayin bence adamın psikopat olup olmadığını bilmiyor sunuz.Hayırdır bi rahatsızlık mı veriyom da devamlı yukarı bakıyorsunuz dicem.
Yahu alintilayip ne demisim ne kadar tahammulsuz bi insansin da celalleniyorsun.İlk Alıntılıyı yapıp cevaplamak zorunda da değildin. Hoşçakal.
Ya ileri bi harekette bulunmaya kalkarsa uyarinizzdqn sonra ? Söyleyin gitsin başına ne geleceğini düşünerek bakmaliydi yukarıya? Anormal bi durum olmazsa gerçekten rahatsız olsa o sizi kibarca uyarirdi herhalde tuhaf hareketler yapmaktansa!Eşim yanlış bişey yaparsa diye korkuyorum sağı solu belli olmaz
siz sapıklık olduğuna inanıyorsanız ona göre davranın o halde , boşuna yorum yapmayalım bizde.Normalde sapıklık nasıl oluyor
Çamaşır asan hırsızları severim
Hanfendi 3 kez başıma geldi kırk yılda 1 çamaşır sererim. Gündüz sererim önce balkonumu yıkarım akşam 9-10 gibi de hemen toplar girerim. Adamı neden takip edeyim manyak mıyım? Ama tipindeki gariplik ve eşinden ayrılmış olması istemsiz bi ön yargı oluşturuyor. Adama sapık demiyorum neden böyle bakıyor diyorum. Normal değil. Erkeklere karşı çekingenim öyle pat diye bişey soracak ya da ağzına geleni sayacak biri değilim anlamaya çalışıyorum buraya danışmamın sebebi bu. Zaten arkadaşların çoğu adamın normal olmadığının farkında. Ben de dahil. Zaten uyaracağım tekrar ederse.3 yaşında bir kızım var karikoca çalışıyoruz. Sepetine boş olması gibi de bir takıntım var. Gece gündüz çamaşır asip toplamiyorum buna karşılık.siz gece gündüz çamaşır mi asiyorsunuz kaç dk sürüyor. Adamı neden takiptesin velev ki sapık ikaz edin ne var x bey sorun mu var diyebilirsiniz bağıra bağıra. Eşimi çağırayım, mi sorun varsa diyin ? Neden gizleniyorsunuz neden gizemli takılıyorsunuz.
Ayy ben çok korkarım böyle şeylerden yaAlt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
Ya bana kalırsa sen bu adama hiç bulaşma . Eşine söyle gerekirse o muhatap olsun . Adam sapıksa ki bence öyle, senin soru sormandan tepki vermenden bile mana çıkarır. Belki daha ileri gitmeye kalkar .Hanfendi 3 kez başıma geldi kırk yılda 1 çamaşır sererim. Gündüz sererim önce balkonumu yıkarım akşam 9-10 gibi de hemen toplar girerim. Adamı neden takip edeyim manyak mıyım? Ama tipindeki gariplik ve eşinden ayrılmış olması istemsiz bi ön yargı oluşturuyor. Adama sapık demiyorum neden böyle bakıyor diyorum. Normal değil. Erkeklere karşı çekingenim öyle pat diye bişey soracak ya da ağzına geleni sayacak biri değilim anlamaya çalışıyorum buraya danışmamın sebebi bu. Zaten arkadaşların çoğu adamın normal olmadığının farkında. Ben de dahil. Zaten uyaracağım tekrar ederse.
Doğru..Ya bana kalırsa sen bu adama hiç bulaşma . Eşine söyle gerekirse o muhatap olsun . Adam sapıksa ki bence öyle, senin soru sormandan tepki vermenden bile mana çıkarır. Belki daha ileri gitmeye kalkar .
Aklımda şöyle bir senaryo canlandı . Siz adamı azarlayacaksınız . Sonra üst komşu bana trip attı olacak . Eşiniz ilerde bi zaman devreye girdiğinde adam size iftira atacak , Allah korusun . Eşiniz tabi ki adama itibar etmeyecek ama boşu boşuna canınız sıkılacakDoğru..
Belki adam zaten konuşmaya yer arıyordur. Ama azarlayıp atsam fena da olmaz bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?