Alt komşunun bu harketini yorumlarmısınız

Evet öyle diyecek. Yazılanı Nerenizden anlıyorsunuz bilsem
Ne yazdiysan onu anladim, sen ne dedigini yaziya aktaramamissan belki konuyu duzgun okumayip.
Cok kompleks ve felsefi bi cumle kurdugunu mu dusunmustun de anlasilmasi sana gore bu kadar guc geldi kiyamam.
Ben bozmiyim o zaman sen aynen devam.

Ne yazdiysan onu anladim, sen ne dedigini yaziya aktaramamissan belki konuyu duzgun okumayip.
Cok kompleks ve felsefi bi cumle kurdugunu mu dusunmustun de anlasilmasi sana gore bu kadar guc geldi kiyamam.
Ben bozmiyim o zaman sen aynen devam.
Açıklamayı diğer mesajda yazmıştım. Cımbızla seçtiğiniz için mesajları... Ayrıca Burada felsefi cümleler kurmak mümkün değil anlama kapasitesi belli

İlk Alıntılıyı yapıp cevaplamak zorunda da değildin. Hoşçakal.
Yahu alintilayip ne demisim ne kadar tahammulsuz bi insansin da celalleniyorsun.
Sen ne zannediyosun ki kendini bi insanla yok nerenden anladin yok buranin anlama kapasitesi belli fln seklinde bi tarzla konusuyosun.
Sizin gibi insanlar icin burasi birilerine cemkirip ruhsal tatmin sagladiiniz yerler haline donustu. Gidin ciddi bi psikoterapi alin da kendinize gelin burasi sizi paklayacak gibi degil bence.
Terbiyesiz bi insansiniz. Verdiginiz tepkilerden belli

Eşim yanlış bişey yaparsa diye korkuyorum sağı solu belli olmaz
Ya ileri bi harekette bulunmaya kalkarsa uyarinizzdqn sonra ? Söyleyin gitsin başına ne geleceğini düşünerek bakmaliydi yukarıya? Anormal bi durum olmazsa gerçekten rahatsız olsa o sizi kibarca uyarirdi herhalde tuhaf hareketler yapmaktansa!

3 yaşında bir kızım var karikoca çalışıyoruz. Sepetine boş olması gibi de bir takıntım var. Gece gündüz çamaşır asip toplamiyorum buna karşılık.siz gece gündüz çamaşır mi asiyorsunuz kaç dk sürüyor. Adamı neden takiptesin velev ki sapık ikaz edin ne var x bey sorun mu var diyebilirsiniz bağıra bağıra. Eşimi çağırayım, mi sorun varsa diyin ? Neden gizleniyorsunuz neden gizemli takılıyorsunuz.

Hanfendi 3 kez başıma geldi kırk yılda 1 çamaşır sererim. Gündüz sererim önce balkonumu yıkarım akşam 9-10 gibi de hemen toplar girerim. Adamı neden takip edeyim manyak mıyım? Ama tipindeki gariplik ve eşinden ayrılmış olması istemsiz bi ön yargı oluşturuyor. Adama sapık demiyorum neden böyle bakıyor diyorum. Normal değil. Erkeklere karşı çekingenim öyle pat diye bişey soracak ya da ağzına geleni sayacak biri değilim anlamaya çalışıyorum buraya danışmamın sebebi bu. Zaten arkadaşların çoğu adamın normal olmadığının farkında. Ben de dahil. Zaten uyaracağım tekrar ederse.

Ayy ben çok korkarım böyle şeylerden ya bence mutlaka eşine söyle adam hiç güvenilir değil haberi olsun mutlaka

Ya bana kalırsa sen bu adama hiç bulaşma . Eşine söyle gerekirse o muhatap olsun . Adam sapıksa ki bence öyle, senin soru sormandan tepki vermenden bile mana çıkarır. Belki daha ileri gitmeye kalkar .

Ya bana kalırsa sen bu adama hiç bulaşma . Eşine söyle gerekirse o muhatap olsun . Adam sapıksa ki bence öyle, senin soru sormandan tepki vermenden bile mana çıkarır. Belki daha ileri gitmeye kalkar .
Doğru..
Belki adam zaten konuşmaya yer arıyordur. Ama azarlayıp atsam fena da olmaz bilemedim ki.

Doğru..
Belki adam zaten konuşmaya yer arıyordur. Ama azarlayıp atsam fena da olmaz bilemedim ki.
Aklımda şöyle bir senaryo canlandı . Siz adamı azarlayacaksınız . Sonra üst komşu bana trip attı olacak . Eşiniz ilerde bi zaman devreye girdiğinde adam size iftira atacak , Allah korusun . Eşiniz tabi ki adama itibar etmeyecek ama boşu boşuna canınız sıkılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…