Alt komşunun bu harketini yorumlarmısınız

ben hiçbir şekilde yorumlamazdım
maşallah siz de pek dikkatliymişsiniz adama karşı

çok enteresansınız ya
adam yukarıya yukarıda bır hareket oldugu ıcın bakıyorsa adını direkt sapık yapmıssınız
allah muhafaza erkek olsam sizle yolda gözgöze gelsem kafama canta yerdim sanırım.

insanın fikri ne ise zikri odur.

Siz bu zihniyetinizle kadın halinizle de çanta yersiniz hanfendi. Lütfen yardım almak için açtığım konuyu manipüle etmeyin.

neredeyse balkona çamaşır asıyor diye konu sahibini suçlayacak kimseler var pes! ayol hırsızın hiç mi suçu yok? adam şunun için baktıysa şöyle yapıyorsanız vs. vs. adam bildiğimiz sapık ve alenen taciz ediyor. buna kesin teşhis koymak için illa bi yerimize mi ellesin?

Aynen

Daha geçen gün sakarya' da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler. Nerede yaşadığınızı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ülkemiz erkeklerini medeni görüp, şu kadını üstü kapalı iffetsizlikle suçlamaya kalkıyorsunuz ya, yapmayın. Kadın, kadına bunu yapmasın.

Benim zikrim ne ise fikrim oymuş ya. Ee bu hanfendi benim kötü bi kadın olduğumu düşünüyor demek. Demekki bu kadın böyle bi kadın erkekler masum ama kendisi art niyetle yaklaşıyor. Hem cinslerimize çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.
dream3416

ben hemcinsim ya da karşı cinsime çamur atmıyorum
siz direkt adama çamur atmıssınız kolay bır sekılde
adam yukarı bakmış siz camasır asarken ne var ki bunda
bşr hareketlenme vardır ondan bakmıstır ya da su damlar o olur bu olur
siz adamın gölgesinden adamı takıp etmıssınız
yok çayını sesli karıstırmıs
siz direkt süpheci yaklasmıssınız

Ben çok ürkütücü buldum. Yani dikkat edin derim. Hareketler daha da aşırılaşır artık daha rahatsız ederse eşinize hemen söyleyin.

Adam masumca oturdu da ben mi çamur attım ya. Umarım başına gelir anlarsın dicem ama sizin gibilerin başına böyle şeyler gelmez, kötüye bişey olmaz diyim.
yukarı bakıyor dediğiniz mi masumluk dışı?
adamın eşi yok boşanmış diye zaten önyargı ile yakşalmıssınız en basında
şahsen benım kocam yukarı baktı bırkac kere dıye ust kattakı kadın kocamkın resmını cekip elinde saklas aben kadını şikayet ederim.

bakılmasını ıstemıyorsanız evın içine asın camasırınızı

adam yuzde yuz masumdur demiyorum ama bu davransılarla karalanacak birsey yapmıs sayılmaz

Esine soyleme sakin, hamile kafinlar zaten camasir toplamaz çünkü kollari yukariya uxatmak tehlikelidir , esine donem dinem basim dönüyor hayatim sen toplasan olur mu de.. o zaten yeterli gelir komsuna..esine soyleyip huzurunu bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…