- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
ben hiçbir şekilde yorumlamazdımAlt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
Çooook iyi kalplisinizzzz :)))Belki de hırsız sanmıştır. Birisi olduğunu belli etmeye çalışmıştır?
Evet ama fotoğrafı olsun ki inkar edemesin, herhangi bir yerde yayınlarsanız hukuki açıdan suç işlemiş olabilirsiniz maalesefÖyle mi diyorsunuz peki
çok enteresansınız yaÇamaşırı gündüz serip akşam 2 dakikada topluyorum toplarken çamaşır mı silkelenir hanfendi, öküz gibi bakılmaz kafanı kaldırırsın ha bu kadın silkelemiyor topluyor der girersin. bu balkonun sağına geçiyor soluna geçiyor görmeye çalışıyor ısrarla. Ben aşık mı dedim evli barklıyım elin pis herifi bana sapık duygular beslese ben bundan hoşlanmam aksine çok rahatsız olurum.
Siz bu zihniyetinizle kadın halinizle de çanta yersiniz hanfendi. Lütfen yardım almak için açtığım konuyu manipüle etmeyin.çok enteresansınız ya
adam yukarıya yukarıda bır hareket oldugu ıcın bakıyorsa adını direkt sapık yapmıssınız
allah muhafaza erkek olsam sizle yolda gözgöze gelsem kafama canta yerdim sanırım.
insanın fikri ne ise zikri odur.
Bir kadın olarak erkeklere karşı herzaman temkinli ve dikkatliyim. İyiliğiniz için size de dikkatli olmayı öneririmben hiçbir şekilde yorumlamazdım
maşallah siz de pek dikkatliymişsiniz adama karşı
Hemen zan altında bırakacak bir hareket göremedm, belki de yaZmadı bilemiyorum.insanları suçlamak çok kolay bu zamanda.Çooook iyi kalplisinizzzz :)))
Aynençok enteresansınız ya
adam yukarıya yukarıda bır hareket oldugu ıcın bakıyorsa adını direkt sapık yapmıssınız
allah muhafaza erkek olsam sizle yolda gözgöze gelsem kafama canta yerdim sanırım.
Daha geçen gün sakarya' da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler. Nerede yaşadığınızı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ülkemiz erkeklerini medeni görüp, şu kadını üstü kapalı iffetsizlikle suçlamaya kalkıyorsunuz ya, yapmayın. Kadın, kadına bunu yapmasın.çok enteresansınız ya
Benim zikrim ne ise fikrim oymuş ya. Ee bu hanfendi benim kötü bi kadın olduğumu düşünüyor demek. Demekki bu kadın böyle bi kadın erkekler masum ama kendisi art niyetle yaklaşıyor. Hem cinslerimize çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.Daha geçen gün sakarya' da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler. Nerede yaşadığınızı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ülkemiz erkeklerini medeni görüp, şu kadını üstü kapalı iffetsizlikle suçlamaya kalkıyorsunuz ya, yapmayın. Kadın, kadına bunu yapmasın.
Dikkat temkinli olmak değil ki bu ,şüphecilik resmenBir kadın olarak erkeklere karşı herzaman temkinli ve dikkatliyim. İyiliğiniz için size de dikkatli olmayı öneririm
Adam masumca oturdu da ben mi çamur attım ya. Umarım başına gelir anlarsın dicem ama sizin gibilerin başına böyle şeyler gelmez, kötüye bişey olmaz diyim.Dikkat temkinli olmak değil ki bu ,şüphecilik resmen
ben hemcinsim ya da karşı cinsime çamur atmıyorumBenim zikrim ne ise fikrim oymuş ya. Ee bu hanfendi benim kötü bi kadın olduğumu düşünüyor demek. Demekki bu kadın böyle bi kadın erkekler masum ama kendisi art niyetle yaklaşıyor. Hem cinslerimize çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.
dream3416
Alt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
yukarı bakıyor dediğiniz mi masumluk dışı?Adam masumca oturdu da ben mi çamur attım ya. Umarım başına gelir anlarsın dicem ama sizin gibilerin başına böyle şeyler gelmez, kötüye bişey olmaz diyim.
Esine soyleme sakin, hamile kafinlar zaten camasir toplamaz çünkü kollari yukariya uxatmak tehlikelidir , esine donem dinem basim dönüyor hayatim sen toplasan olur mu de.. o zaten yeterli gelir komsuna..esine soyleyip huzurunu bozma...Alt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?