Alt komşunun bu harketini yorumlarmısınız

Aynı şeyi düşündüm

Ben bişey silkelemem. Akşam saati çamaşır sermiyorum topluyorum. Pislik gitmez. Benim üstüm boş zaten. Yani normal bakış belli olur zaten sağa sola gitmesi yukarıyı görmek için deli gibi hareketler yapması zaten beni şüphelendirdi. Ama umarım dediğiniz gibidir.

Çamaşırlık alın balkona kurup ona asın çamaşırları .her balkonda bu stresi yaşamayın bnce
Çamaşırlığım var ancak balkonum çok küçük. Manzarası var ama oturulacak bi balkon değil. Çamaşır asmak için kırk yılda bi kullanıyorum. En mantıklısı sabah serip öğlen toplamak çünkü bu adam akşam balkonda oluyor. O içtiği sigara hep yatakodama doluyor. Balkon kapısını bile açamıyorum.

Sizi cok iyi anlıyorum ayni sana benzer başıma geldi isterim servisle alıp götürüyordu beni beyaz saçlı yaşlı adamla hep denk geldim sonra markete vs giderken önüme çıkıyordu pis pis guluyordu adım attım yerde önüme çıkıyordu önce herkes gibi iyi niyetle tesadüf dedim öyle olmadığını öğrendim bize eşim yurtdışında tek tim da yillar geldi mahalleyi ayağa kaldırdılar adam sözde deliymiş butun kadinlara oyle yapiyormus vs izmire geri dondum size tavsiyem ev kendiniz değilse taşının.ev sizinse sakin adam önüme çıkacak diye camasirlarinizi asmaktan vazgecmeyin korktuğunuz düşünüp cesaret almasın ağzının payını verin hayırdır dedi her akşam burda napiorsunuz anlamazsa abiniz dayiniza soyleyin kulaklarini ceksin pis sapigin allah cumlemizi hayirli iyi insanlarla karsilastirsin

Amin canım aynısını tekrar ederse soracağım. Ben de iyi şeyler hissetmiyorum.

Gordugunuzde selam vermeyin ve goz goze gelmeyin sakin. İyi niyetli olsa bile sizi tedirgin etmis sonucta. Bu devirde neler neler okuyoruz izliyoruz kimseye guven olmaz. Kapinizi acmayin mumkunse. Hayatta hersey mumkun tedbir almak zorundayiz malesef

Genelde balkona birşey serip toplarken bakıyor ise rahatsız olduğundan dolayı olabilir mi. Dikkatli olun yinede

Normalde sapıklık nasıl oluyor
Ilahi
Hirsiz gelmisken bir de camasirlari asayim ugrasmasinlar mi diyecek
Çamaşır asan hırsızları severim

Valla ben art niyet ariyorum bu durumdan. Adamın amacı başka. Konu sahibi dikkatli olun. Eşinizin haberi varmi bakma mevzusundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…