- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Aynı şeyi düşündümAdamın balkona üst dairelerden çöp, pislik birşeyler silkeleniyorsa ve sizden şüpheleniyorsa "hoppp burada insan oturuyor, yaptıklarına dikkat et" demeye de çalışıyor olabilir. Çayı sesli bir şekilde karıştırması falan bana bunu düşündürüyot.
Ben bişey silkelemem. Akşam saati çamaşır sermiyorum topluyorum. Pislik gitmez. Benim üstüm boş zaten. Yani normal bakış belli olur zaten sağa sola gitmesi yukarıyı görmek için deli gibi hareketler yapması zaten beni şüphelendirdi. Ama umarım dediğiniz gibidir.Adamın balkona üst dairelerden çöp, pislik birşeyler silkeleniyorsa ve sizden şüpheleniyorsa "hoppp burada insan oturuyor, yaptıklarına dikkat et" demeye de çalışıyor olabilir. Çayı sesli bir şekilde karıştırması falan bana bunu düşündürüyot.
Çamaşırlığım var ancak balkonum çok küçük. Manzarası var ama oturulacak bi balkon değil. Çamaşır asmak için kırk yılda bi kullanıyorum. En mantıklısı sabah serip öğlen toplamak çünkü bu adam akşam balkonda oluyor. O içtiği sigara hep yatakodama doluyor. Balkon kapısını bile açamıyorum.Çamaşırlık alın balkona kurup ona asın çamaşırları .her balkonda bu stresi yaşamayın bnce
Sizi cok iyi anlıyorum ayni sana benzer başıma geldi isterim servisle alıp götürüyordu beni beyaz saçlı yaşlı adamla hep denk geldim sonra markete vs giderken önüme çıkıyordu pis pis guluyordu adım attım yerde önüme çıkıyordu önce herkes gibi iyi niyetle tesadüf dedim öyle olmadığını öğrendim bize eşim yurtdışında tek tim da yillar geldi mahalleyi ayağa kaldırdılar adam sözde deliymiş butun kadinlara oyle yapiyormus vs izmire geri dondum size tavsiyem ev kendiniz değilse taşının.ev sizinse sakin adam önüme çıkacak diye camasirlarinizi asmaktan vazgecmeyin korktuğunuz düşünüp cesaret almasın ağzının payını verin hayırdır dedi her akşam burda napiorsunuz anlamazsa abiniz dayiniza soyleyin kulaklarini ceksin pis sapigin allah cumlemizi hayirli iyi insanlarla karsilastirsinAlt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
Amin canım aynısını tekrar ederse soracağım. Ben de iyi şeyler hissetmiyorum.Sizi cok iyi anlıyorum ayni sana benzer başıma geldi isterim servisle alıp götürüyordu beni beyaz saçlı yaşlı adamla hep denk geldim sonra markete vs giderken önüme çıkıyordu pis pis guluyordu adım attım yerde önüme çıkıyordu önce herkes gibi iyi niyetle tesadüf dedim öyle olmadığını öğrendim bize eşim yurtdışında tek tim da yillar geldi mahalleyi ayağa kaldırdılar adam sözde deliymiş butun kadinlara oyle yapiyormus vs izmire geri dondum size tavsiyem ev kendiniz değilse taşının.ev sizinse sakin adam önüme çıkacak diye camasirlarinizi asmaktan vazgecmeyin korktuğunuz düşünüp cesaret almasın ağzının payını verin hayırdır dedi her akşam burda napiorsunuz anlamazsa abiniz dayiniza soyleyin kulaklarini ceksin pis sapigin allah cumlemizi hayirli iyi insanlarla karsilastirsin
O hissi cok iyi biliyorum sakin korkmayın ve sapık yüzünden balkona çamaşır asmaktan vageçmeyin. Ben oyle korkmustumki buraya üye oldumAmin canım aynısını tekrar ederse soracağım. Ben de iyi şeyler hissetmiyorum.
Genelde balkona birşey serip toplarken bakıyor ise rahatsız olduğundan dolayı olabilir mi. Dikkatli olun yinedeAlt dairede oturan adam, komşulardan duyduğuma göre oğluyla yaşayan eşinden ayrı bi adam. 45 küsür yaşlarında. Garip bi tip. Eşimle selamlaşırlar 1 sefer ben de selamlaştım.
Şöyle söyleyim bizim balkonların sol tarafında yukarı doğru epey uzun bir duvar var. Birgün çamaşır asıyorum yandaki duvara ışık vurduğundan bu adamın balkonda ne yaptığını görebiliyorum. Bi baktım adam balkondan öyle bi sarkmış ki yukarıyı görmeye çalışıyor,anlam veremedim ama dedim herhalde bişey diyecekti sonra apartmanda gördüm bişey demedi. Bunu 3 kez tekrar etti. 3. Bugün akşam oldu adam benim balkona çıktığımı duydu oturuyordu hemen ayağa kalktı çakmağını çaktı 7 8 kez sigara yaktı sanırım, ama ben bakamadım tedirginim sonra çayını sertçe durmaksızın karıştırdı sanki duyup aşağı bakmamı ister gibi yeminle sarkmaktan aşağı düşecekti yukarıya bakmaya çalışıyor ben de kesinlikle kafamı görmesin diye kollarımı uzatıp hızlıca toplayıp içeri girdim. Yani bu yukarıyı görme derdi nedir, bir de benim onu gördüğümün farkında değil elbet. Balkonun sağına gidiyor ordan bakıyor kafa hep yukarda. Kızlar normal gelmedi bana sizce neden bunu yapıyor bu adam.
Ilahi3 sefer hırsız sanmıştır?
Normalde sapıklık nasıl oluyorBen çay içiyorum çamaşırları dğzgün topla çok silkelemeden çayıma kıl tüy kaçmasın diye sizi uyarıyor, yetinmeyip birde bakıyor ki silkeliyormusunuz , biraz takıntılıdır belki.Yoksa ne gibi bir sapıklık olabilir ki?
Çamaşır asan hırsızları severimIlahi
Hirsiz gelmisken bir de camasirlari asayim ugrasmasinlar mi diyecek
Söylemedim eşime. Kendim uyaracağım tekrar ederse.Valla ben art niyet ariyorum bu durumdan. Adamın amacı başka. Konu sahibi dikkatli olun. Eşinizin haberi varmi bakma mevzusundan?
Nasıl uyaracaksınız?Söylemedim eşime. Kendim uyaracağım tekrar ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?