Alt komsunun cocugu

Bilemıyorum olabilir de ben bu durumu sorun haline getırdıgı için fazla hassasıyet gosterıldıgı kanısındayım
Çocuk için ben de dedim hadi yaşı büyük olsa bir şekilde söylenir böyle böyle diyede 3 yaşında ki bir çocuk için birşey denmez ki.

Seni alkisliyorum.arkadasimkomsular rahatsiz olmasin diye diger odaya goturmek cok.cok.ince bir davranis keske alt komsuda boyle olsaydi..kendisini tanidigim icin biliyorunki cocuk aglarken mudahale etniyor hatta ben ne isterki sorsana dedigimde aman aglar aglar susar diyodu gecede boyle yapiyod demekki

Çocuk için ben de dedim hadi yaşı büyük olsa bir şekilde söylenir böyle böyle diyede 3 yaşında ki bir çocuk için birşey denmez ki.
Evet biliyorum.cocugun elinde olan bise degilde ben annesine sinir oluyorum. Ya hoc tepki yok citi bile duyulmuyo cocuk aglarken bazen diyorum gunduzde aglarken acaba cocugu birskip bakkala fslsi gidiyor diyorim

Ses yalitimi yok eski bina zaten.
Ya haklisiniz da bipmiyorum ben hergece cocugumun uyanmasindan biktiim ve hala agliyor alttaki

Yok canim inanki hasassalikla alaksi yok yoksa ne diye cocumla gecenin korunde uyanalim
Haklısınızda siz de bır anne olarak empatı kurmalıSınız dıye dusunuyorum. Henuz anne degılım ust katımdakı komşumun 4 cocugu gece gunduz aglar hoplar zıplar. Belliki kadıncagız caresız kalmış yetısemıyor. Uyardıkca uzerıne gıttıkce cocuga zarar verecek.
Sızın durumunuzda zor ama ben derım ki ortak bır paydada buluşabılırsınız. Yasadıgınız tatsızlıkta bu duruma anlayıs gostermenıze engel oluyor olabılur.

Takım yine aynı odada kalsın başka odada uyuyun ? Duzeniniz maalesef bozulcak
Bu cocugin sesi heryerde tabi en cok gece aliyorum da sesi cocuk sadece agliyor ya yok boyle bisey konusmak isine gelmiyor aglayarak anlatiyor derdini annesi yanlis egitmis bence...cocugun kolayina gider aglayarak mizmizlanarak ihtiyav istemek .bence anneler buna dur demeli konusmaya tesvik etmeli

O zaman herkesin sesi birbirine gidiyordur yürüsen bile gider tak tak diye.
Evet gidiyodu hatta kendisi anlayissiz bir insan gorustugumjz zamanlar sikayet edip duruyodu senin cocuk yavas yurusun rasiz oluyorum makineyle evi yavas yavas cektirt nazikce yap uyuyo olabilirim falsn diyodu ben cocugunu demiyodum ama kendi cocuna dur bile demiyordu

Valla hayret.benin esim de cok rahatsiz bu durumdan .hatta zaten aglayarak yeterince rahatsizlik veriyoruz diye bisiklet skooter ses cikaracak herseyi yokettik.gurultu olmasin diye ne yapacagimizi sasiriyoruz.insan utaniyor sonucta soyluyoruz komsular ne yapacaksiniz cocuk siz de istemezsiniz aglamasini diyorlar ama iste rahatsiz oluyoruz.ne kadar rahat insanlar var ya

Abarttiginizi düsünüyorum. Benimde 3 yasina girecek oglum var. Ama cok sükürki uysal bir cocuktur. Lakin geceleri yatagindan kalkip bizim odamizda uyumak ister bende hep geri koyarim yatagina alismasi icin yoksa yanimizda yatmaya alisacak diye. Aglar tabi uzun süre bende bilerek yanina gitmem yoksa gelecek pesimden. Öyle yapa yapa, aglaya aglaya ögrenmeye basladi yanliz uyumayi. Bastan bende diyordum esime, ay aglamasin,komsular raharsiz olacak diye. Ama esim tam tersi napalim onlar rahatsiz olacak diye cocugun her istedigini yapip, bandlayalimmi agzini demisti. Ve hakliydida. Belki anneside bilerek kalkmiyor, onu birseylere alistiriyordur. Yani siz bilemessiniz. Ve ayrica şımartmıs olsalarda, bu sizi ilgilendirmez. Herkesin aile terbiyesi, egitimi kendine. Sesinin gür olmasida allah vergisi. Cocuk sesi istemiyorsaniz ya tasinacaksiniz, yada kimsenin olmadigi biryerde yasayacaksiniz. ( Ben oglumu evde 8den sonra kosmama konusunda kisitladim, komsular rahatsiz olmasin diye. Ama aglama konusunda kisitlanmaz.)

en basta annelerın bıraz daha bılınclenmesı lazım,çocugun fıtratı yaramaz olabılır hırçın olabilir,asi olabılır ama akıllı bir anne çocuguyla iletişim kurmayı basarabılen annedır bence.
aglayan cocuga sus evladım dur yavrum yada aglama yeter artık demek,onu dahada bagıra bagıra aglamasından başka bir işe yaramayacaktır..
iletişim kurmak,anlatmak,bılgılendırmek,çocuga kendını önemli hissettirmek lazım:)
ama herkesın harcı olmuyor malesef..
aglamayı cekmek kalıyor konu komşuya

Aynen katılıyorum tabiki öyle ama apartmanda yapcak bişe yok başka

konuşmadığınız için çok takılmş olabilir misiniz? benimde bebeğim var ağlıyor bantlayamam ağzını napabilirim. komşularım rahatsız olursa da olur bende herkesin çilesiini çekiyorum tek ses bizim evden değil ya..

o cocugun anasininrahatligindan bende istiyorum :)
cocouklar aglamayi pek sever ne yazikki, ama hic mudehale etmiyorsa o sorun. helede boyle bir apartmanda,
buyuyunce gecer ins ne diyim.

Aynı şeyi bende yaşadım diyebilirim, gece yarısı ağlama krizine girerdi komşunun çocuğu aralıksız ağlardı, susturmak birşey yapmıyorlardı aynı şekilde gidi birşey diyemedim tabi. Ben hamileydim şimdi çocuğum oldu az çok gürültü yapıyoruzdur. apartman da olunca insan bazı şeylere katlanmak zorunda malesef.

Benim oglumda alerjik, bir cay kasiginin. 1/4 u kadar yumurta yese gece sabahliyoruz.kolaygelsin size de bana da tum alerjik cocuk annelerine

Ve konu sahibi

Hic bir cocuk sebepsiz yere aglamaz, hic biranne de bile isteye cocugunu aglatmaz.

Cok rahatsizsan tasinirsin biter.

Kinadigini yasamadan olmezmis insan , ilerde bir saglik sorunuyla gece uyumayip aglarsa cocugun bu yazdiklarini hatirlarsiniz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…