Ya kizlar bana tepki gostermeyin ama cok sinirleniyorum ben bu duruma..altimda oturan komsunun 3 yasinda cocugu var bir cocuga gore sesi inanilmaz gür resmen kulagi rahatsiz ediyor daha once bu komsuyla gorusuyorduk simdi bazi sebeplerden aramiz bozuk daha gorusmeyi kesinlikle istemiyorum ve gorusurken cocugunun cok aglamasindan icten ice rahatsiz oluyordum allahim 5 dk susmazmi.bir cocuk anneside sus yawrum bile demez okadar simartmislarki annesinden biseyi alayarak istiyor aciktim aaaaaa agla su ver aaaaaaa agla uyucam aaaaaa agla yemin ederim kulaklarim cinliyordu onun sesinden simdi cok sukur gorusmuyorum ...ama je yazikki yatak odalarimiz ayni odalarda ve cok ses geliyor bu binada ..ve ben yine bu cocukla basim.dertte
gecenin korunde saat basi oyle bir agliyorki benim cocugum uykudan uyanip anne kim agliyor diyor
mutlaka benimki de onunla birlikte uyaniyor....ve bu cocuk uzun bir sure agliyor anne babasinin citi bile yok ya hicmi.mudahale etmezler bu cocuga ..cocuk aglarken hicmi pispislemez ihtoyacini karsilamaz...kendi kendine aglayarak uyuyor cocuk galiba uzun sure sora uavas 6avas aglamayi kesiyor...ama ben artik resmen bu sesten nefret ettim...imkanim.olsa tasincam.o derece ya..hadi ben neysede cocugum uyaniyor binbir zorlukla uyutuyorum tam asada bir aglama sesi hemde oyle boyle degil sanki cocugu yerden yere atiyorlar ...ya yapicak bisey de yok gibi odayi degistiremem takim anca buraya sigiyor...cok sinirim.bozuk benim yaa...gunduz cok yoruluyorum uykumda agir sayilir ama bu cocugun o ses tonu beni bile ayaga dikiyor...ay cok sinir8m.bozuk suan yine agliyor
((((