Alt komsunun cocugu

Siz bence aileye takmışsınız o yüzden batıyor herşey size. Çocuk bu ağlar yapacak bişey yok. Ailenin eğitimi bu yönde olabilir,herkesten kendi tarzımızda çocuk yetiştirmesini bekleyemeyiz. Ya bikaç yıl idare edeceksiniz yada gideceksiniz.

Sagolun size de allah kolaylik versin

Çocuk ağlama sesine benim de hiç tahammülüm yok kafam kaldırmıyor.
Ama yapılabilecek de pek bir şey gözükmüyor.

Çocuğunuz kim ağlıyor diye sorabilecek yaştaysa ayrı odaya geçirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Hatta geç bile kalmışsınız bence. Çözüm çocuğunuzun odasını ayırmak. Hem onun gelişimi için çok önemli, hem de diğer çocuğun sesine uyanmaz.

Ha bu arada yorumlari okudum; cocuk sesinden,aglamasindan,nefret ediyorum, hic cekilmiyor, yazanlar olmus. Böyle insanlarida ben hic sevmiyor ve saygi duymuyorum. Gidin dagda yasayin o zaman. ( konusahibi sizi tenzih ederim)

Başlığı okuyunca beni mi şikayet ediyorlar acaba dedim allahtan benim çocuk kız

Sayın komşu arkadaşım çok haklısın ama işte elden birsey gelmiyor kızın 3yasin içinde ve malesef sebepsiz ağlıyor bir çok kez yapılacak çok birsey yok.

çocuğun bu kadar ağlaması hiç normal değil . acaba bir sıkıntısı mı var ? anne babası nasıl gece susturamaz . bana pek normal gelmedi . oyun sesi falan olsa anlıycam ama çocuğun gün içinde de sürekli ağlaması falan ailenin suçu .

Keşke benim komşum olsalar..
En azından derim ki 3 yaşında..
Acim hafifler..
Benim de ağlayan bağıran haykıran kavga eden eşya kıran sonra basa sarıp yine ağlayan arada efkarlanip şarkı patlatan 2 ergen kızkardeş komşum var..
Ve alt katlarinda 1 yaşında bebeğin uyudugunu bilerek.. defalarca uyarmama rağmen..
Sizinki uyarma ile de çözülmez ama çocuklar değişiyor 3.5 olduğunda çok farklı olabilir.. sabır..

Valla ne yapılır bilmiyorum ki, aile neden hiç müdahale etmiyor acaba? Var ama öyle hiç müdahale etmeyen insanlar. Geçen gün 3 saatlik otobüs yolculuğumda bir anne ile küçük oğlu vardı, çocuk hem bağırıyor, hem ağlıyor falan bi de yaramaz. Kadının bir kere bile "sus" dediğini duymadım, susturmak için de birşey yapmıyordu. Gelene geçene "amcası kız buna, ablası kız buna da sussun" falan diyordu. Yani bana dese öyle, döverdim herhalde Sonra da "ben böyle kızıyorum" derdim. Şaka bir yana cidden ben çocuk sevmiyorum galiba, hiç tahammülüm yok çocuk sesine. Yapacak birşey de yok şimdilik sizin için, çocuğa ne yapılabilir ki? En azından çocuk, büyür seneye falan susar diye avunabilirsiniz. Koca koca insanların yaptığı gürültünün haddi hesabı yok onlara ne yapalım?

Geçen gece saat gecenin 4'ü gibi teee karşı binamdaki ayı, afedersiniz ama ayı, son ses TV izliyordu. Kendisi için daha önce de polis çağırmıştım, aradan 2-3 hafta geçtikten sonra aynı şeyi yaptı işte geçen gece. Yine çağırdım bu defa polis azarladı adamı. Beyefendi, ayı pardon, gecenin o saatinde terasta sinema keyfi yapıyor. Polis geldi seslendi, zilini çaldı falan, bi de pişkin pişkin "nooldu?" diyor. İnsan biraz utanır. Küçük çocuğa mı kızardım, büyük ayılara mı, büyüklere daha çok kızıyorum.

Ay kizlar ya alttakinin cocuguna diyodum benimki dun gece sabaha kadar agladi bagardi cagardi uykusunda napacamizi sasirdik ve ben rahatsiz oldugum icin utandim simdi kimbilir onlarada cok ses gitmistir..napalim cocujluyiz alttan almak anlayisla karsilamak zorundayiz artik boyle dusunuyorum dun geceden sonra ...cocuk buyutmek cok zor allah bytun annelere sabirlar versin allaha emanet olun bi anlik sinirle paylasmak istemistim dunki durumu ama simdi pismanim

sizi çok çok iyi anlıyorum zira benim odamın yan tarafındada bir aile oturuyor aman allahımmmmmmm odayı terk ettim üniden bu sene mezun oldum ama o dersleri verene kadar canım çıktı kulak tıkaçlarıyla kulak zarlarım patladı patlıcaktı sbastırmaktan takıntı olmuştu bnde o çocukların sesini duyunca çarpıntı oluyordu ama çocuk artık eskisi kadar bağırmayı kesmişti bu seferde yeni bir tane doğurdu bu sefer yeni doğen çığlığıyla başbaşa kaldık of of

sizi çok çok iyi anlıyorum zira benim odamın yan tarafındada bir aile oturuyor aman allahımmmmmmm odayı terk ettim üniden bu sene mezun oldum ama o dersleri verene kadar canım çıktı kulak tıkaçlarıyla kulak zarlarım patladı patlıcaktı sbastırmaktan takıntı olmuştu bnde o çocukların sesini duyunca çarpıntı oluyordu ama çocuk artık eskisi kadar bağırmayı kesmişti bu seferde yeni bir tane doğurdu bu sefer yeni doğen çığlığıyla başbaşa kaldık of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…