Altarnetif tıp (kocakarı yöntemleri) hamile kalan var mıııı????

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.202
1.349
448
ben bi kadına gitmiştim rahmin dönmüş demişti karnıma bastıra bastıra bişeyler yaptı alternatif tıp yani bide vücudun çok soğuk almış süt sogan kabuğu su yeşil bitkilerden kat buharına otur dedi onu yapamadım tabi bu ara yapacağım sizlerde var mı arkadaşlar yapan giden

ben bi kadına gitmiştim rahmin dönmüş demişti karnıma bastıra bastıra bişeyler yaptı alternatif tıp yani bide vücudun çok soğuk almış süt sogan kabuğu su yeşil bitkilerden kat buharına otur dedi onu yapamadım tabi bu ara yapacağım sizlerde var mı arkadaşlar yapan giden
bence yap..hiç bilgim yok ama işe yarar

deneyeceğimde çalıştığım için uğraşamıyorum

bende süt buharına oturdum ananas düzenli yedim ve ay aklımdan çıkardım o ay hamile kaldım ama fazla sürmedi 10hf ken kalbi durdu annesel faktör dediler kürtaj oldum düşmedi kürtajdan sonra 3ay korunduk 2aydır ugrasıyoz olmuyo neden bilmiyorum adetimde dengesizleşti anlamadım....mesala bu ay 1gün oldum oda çok az ped bile kirletmedim hemen ertesi gün test yaptım çıkmadı bende bekliyorum hersey nasip bekledikçe olmuyo unutmak lazım ama oda olmuyor ben sizden farklıyım elime onlarca bebek doğuyor senağlama:mad:

Back
X