Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

geshenl o boşluk bir şey istememe duygusunu çok iyi anlıyorum ama zaman la geçiyor benim ilk denememde iki ay kimse ile konuşmadım hep ağladım sen yine iyisin

feri senin adam acık sopalık gibi dimi klava: erkeğe hiç yakıştıramıyorum böyle tembelliği miskinliği. sorumluluk sahibi olmalı bir defa. tanıştığınızda da böylemiydi yoksa sonradanmı oldu? eh inşallah etkili olur bir gün söylediklerin ona.

Geschenkcim, ben anladim seni, Sagol hemsolari haber verdigin icin,

Feri, egitim almamis adam, egitimin, ögretimin kiymetini anlamaz. Iste sen söyledikce, aklina yaticak, harekete gecicek insaallah

umut yok be güzelim 15 gün önce regl oldum zaten..hamile olmam imkansiz,esimde zaten dün geldi..bu ayda öyle birsey olmasi imkansiz...

kızlar benim adetim 29 da gelir genelde hani 5 gün olunca biraz panikledim yada 1-2 gün geç gelir hiç erken olmamıştım yarınhormonlara bakmaya gideceğim inşallah son anda korkudan vazgeçmezsem

geshenl o boşluk bir şey istememe duygusunu çok iyi anlıyorum ama zaman la geçiyor benim ilk denememde iki ay kimse ile konuşmadım hep ağladım sen yine iyisin

bakma dışa yansıtmıyorum ama içim .......... ne yapayım geçiştiriyorum bi şekilde. bilmiyorum belki zamanla bu his geçer dediğin gibi. bakalım zaman ne gösterecek. şu an sanki istemiyorum gibi hatta ne oldu onca isteyen bana ??????

aycanım sakın menepoz falan düşünme yok öyle bir şey ya bir test alıp baksan

test almim, gelir o belki, demekki bu ay herkeste biseyler olmus iste. Gögüslerim filan pörsük pörsük duruyo, olsa sinyal verirlerdi herhalde, bu aksam bi sanci vurdu gitti. belki gelicek zorlaniyodur.

kızlar benim adetim 29 da gelir genelde hani 5 gün olunca biraz panikledim yada 1-2 gün geç gelir hiç erken olmamıştım yarınhormonlara bakmaya gideceğim inşallah son anda korkudan vazgeçmezsem

Umut lütfen canim yarin git kan ver...bizim hatrimiz icin...inan iyi sonuclar cikacak..hem hormonlarinin son durumunuda biliyor olursun..

Eh be Geschenk, biz bunlari hep yasadik, cok zor................bi müddet sonra yine istiyon, bi zaman sonrada hormonman oldum, hormon almadan duramiyorum diyon, kendini tiye aliyon, dilerim sen benim gibi hayal kirikliklari yasama

Tüp olayi, bir nevi kumar, ya tutarsa; umut iste be Geschenk

Umut lütfen canim yarin git kan ver...bizim hatrimiz icin...inan iyi sonuclar cikacak..hem hormonlarinin son durumunuda biliyor olursun..

bence bir sorun çıkmayacak. tam aksine düzene giriyorlar. onun belirtisi bu. rahat ol sen. kan testini de yaptır tabi.

yok ya ben herkes gibi ohhh tatil ayağımı uzatıp dinleneyim diyemeyeceğim bugün adet olunca yine her zamanki duygulara kapıldım içim de bir his bitkilere güven diyordu ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…