Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ya benim kafam karışık şimdi ben yarın hangi çaylara nelere başlıyorum bi deyin bakiiim bana

Ben aslan pencesi, civan percemi, adacayi, kekik, ahududu yapragi, coban cantasi, bide türkcesini bilmedigim bi bitki, hepsini karistirip iciyorum.

Ben senin adayaginin bu etkiyi yaptigini düsündüm, bide sen maydonozlu süt yapmistin Umut, otlar erken getirmez ba aklima geldi.

Aycan hocam bu konuda bilgi versin ..

Heh dalga gec bakalim

CANIM bende myomda var ya hani rahim kadardı işlem öncesi ilaçlarla dahada büyüdü ne yapsamki onu aldırsammı sağlık açısından kansızlık yapacak zamanla şu an değerlerim iyiydi yani transferden önce sonrasında ne oldu bilmiyorum ama. yani o hormon takviyeleri başa dert. Allah korusun kanser bile yapıyormuş. bide o hallere düşmek var.

kızlar dr bana klomen verecek ti sizce klomeni kullanayımmı hani klomen yumurtaları bitiriyormuş ya

öyle birsey yok yk canim...zaten en fazla kist olmazsa 6 ay kullaniliyor..benim bildigim rahim duvarini inceltme olasiligi var..ben son hamileleigimde klomen kullanmistim ve rahim filmi sayesinde hamile kaldim..sag tüpümde gecis darligi HSG de acilmis ve klomende sagda ve solda yumurta olusturmustu..cünkü takip yaptirmistim..sag tüpümde acilinca hamile kaldim...insallah hala aciktir...sol tamamen kapali

Bence aldir, bak feri aldiricak. Kiz cok basit bi operasyon o. Madem tatile gidemiyon, git bari temizlettir, Tüp sonrasi simdi kistte olusur. Aldir niye, tutuyosun.

ki geschenl benim miyom hamilelikte 4 cm den 6 olmus...bebegimi büyütemedim ama miyomu buyutmüsüm..bende amelyat olacagim..1 doktor mecbursun dedi...simdi bu ayin 20 ve 21 de randevum var 2 doktorda,onlarlada konisim..sonra karar verecegim..ama beni rahatsiz ediyor..idrar torbama baski yapiyor..

Evet gönderiliyo. Artik onunlami yazisican :tomato:
Sendemi Nick degistiricen, Sayi nickin senide ilginc, nasil aklina geldi ??? Kreatif arkadasim kaydirigubbakcemile3

Metin-Kemal Kahraman kardeslerin bir albüm ismi..cok severim o albümü...

Umut bede olmak istemiyorum..ama ya bebgim ondan öldüysede diye düsünüyorum..birdaha hamile kalacaksam ,sorun olacak seyleri elemeliyim...gerisi allaha kalmis..

aycanım ona göre derken çok yüksek ise

tüpe baslama ertele bi ay, hayit kullanimina agirlik ver dicem.

arkadaşlar ben miyom ameliyatından sonra kısır oldum daha önce yazmıştım bence çok iyi düşün

bi insan 40 kere bisey derse olurmus, sen beyninle dilinle kendini kisir yaptin, düzeldin artik.

aycan ben maydanoz sütü bir kez adaçayıyağını da bir kez yaptım bir kez etkilermi

Bence etiler, yaptigin andada cok etkilenmistin.

nasıl yani yaaaa... ne demek bu..

don't panik

risklerini okudum,cok arastirdim..iyi ellerde yapilmasi sat...2 doktorla daha konisim bakalim ne diyecekler..Ama 6.cm de büyük..bebegime yer kalmayacakOfffffffffffff ya Alahim....güldür yüzümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…