o zaman menepoz senin yanindan bile gecemez....bekle bakalim..olmazsa p.tesi doktora gidersin..
ayrilik yaradi ama benimki 1-2 haftaya giyer yine Aslan postunu...bu filmi daha evel seyretmistim cünkü---p.tesi is icin görüsmesi var..insallah olurda,calismaya baslar..elektirik meslegi yapmis burda..sürekli yan yanayiz.olmuyor öyleede..
Güzelde 5 yildir ise girmemek icin direniyor..is kurumu pesinde..rapor filan ayrliyordu..ama artik iyice SIKist..sanirim,nafaka ,filan,bosanmadaki avukat parasi onun icin calismadi...simdi güya istyior ama bilmiyorum...calisinda para mara istemiyorum ben..
o çatala oturmaktan nefrete ettim bende. doktorum aradı bugün beni bu arada. Amerikaydı ya dün dönmüş bugün aradı negatifle ilgili. her şey yolundaydı dedi güzeldi dedi ama ilk seferde tutmayabiliyor dedi ben artık düşünmediğimi söyledim. umutsuz olmamanız gerekli dedi çünkü yumurta üretebiliyorsunuz ayrıca yumurta üretip döllenme oluşmayan kişiler var dedi bunlar ümitsiz olabilir ama siz olmayın dedi. donmuş embriyoları söyledi bende şu an düşünmediğimi söyledim. şu anki psikolojiniz çok normal dedi yani uzun uzun konuştuk. ama cidden ben düşünmüyorum donmamışlar o kadar iyiyken olmadıysa donmuşlarla şansım ne olacakki. kendine de dedim zaten bunuda. offf debreşti bugün yok yere yine. neyse benim bu sene çoook tatile ihtiyacım var her şeyi geride bırakmam için inadınada param bitti gidemiyorum :)))))
sahi feri eşinle aran nasıl oldu daha iyidir umarım.
mutsuz nickli mutlu kız nasılsın bugün? değiştiriyormusun nickini?
umut yok dimi. üzgündür o şimdi takar zaten kafaya hemen ah ah halbuki çok da erken değil. bugün benim kasıklarımda çok ağrıdı halbuki yeni abdest aldım hiç alakasız yani.
aycan napıyosun kısss toprağım.. haa yeni topic buldum sırf sakaryalılar var açmışlar epey olmuş ben yeni gödüm.neşeleri yerinde.
Klasik Almanyadaki Türk erkegi iste..kadin evden gider gitmez isten cikmis..
Donmuslardan bir sürü kadin hamile kaliyo, bencede dinlen biraz, ondan sonra bakarsin be hemsom.
Ya baska topikler beni ilgilendirmiyo, valla, ben burada gönül dostlarimi buldum.
Geschenk tüp bebek tedavisinden sonra bir sürü innsan dogal yoldan hamile kaliyo, sen umudunu yitirme.
Umut olayina gelelim, ben 24 günde bi olurdum, Yani panik yapicak bisey yok, Belki biseyler harekete gecti. Bende durdu.
Kizlar gercekten bu gece ..benim esim ise girsin diye duua edin...muhahayyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?