Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Adam Frankfurt hava alaninda acmis cebini..msn´den konusuruz demisti..internet cafeyede gitmemis..Almanyada haberi oldu yani...Türk kitap evi var..onun sayfasina bakacagim ama..

Kazen ne kiz....nickimi degistirecegim..sen demisin ya ona msj yazmalisin diye...nerden bulacagim kazeni...

cok sicak kizlar....yarinda burasi 33-34 filan olacak..rekor seviye bu yil..

öyleymiş yaa. burada hergün yağmur var. çok sıcak değil.yakında gelr ama.

feri ben ne yapayım burası bazen 41-42 derece oluyor

uuuuuuuhhhhhhhhhh o neeeee

Kiz sacmalama ancak isindik,
Ya temin sana soru sordum, artik Kazenlemi yazisican diye, cevap vermedin

belkide yazışıyordur. :) delikafadulden

canım aycanım teşekkür ederim seneye bebişlerinizle sizler benim misafirim olacaksınız ya bende 11 temmuzda 10 günlüğüne tatile gidiyorum sonra belki tüp

Canlarim, yarin is, ahanda ben cikiyom, sizi seviyom, Allah emanet olun, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Iyi Geceler. Öpüyom kocaman. :gitme:

FERi yapacagim....kizlar 2. düsügümde ben KK yi bulmustum...esim birgün ben yatarken bu kiz ne yapiyor bu laptop basinda diye..gir benim Kk ye yazdigim herseyi oku...bütün duygularimi,cektigin aciyi,na olan kizginligimi..cok dagilmisti o zaman..sidi dikkat ediyorum..mutlaka sifremi filan kapiyorum..eskiden hep kayitliydi..

Tamam canim, olsun cektigin aciyi okuduysa, merhamete gelmistir. Be kiz sifre kayitli birakilirmi hic

evet tatil beldesi ama biraz uzaklaşacağım tüpü istanbulda ama evet yere kararsızım yarın fsh ım 100 çıkarsa hiç zahmet etmeyeceğim

evet tatil beldesi ama biraz uzaklaşacağım tüpü istanbulda ama evet yere kararsızım yarın fsh ım 100 çıkarsa hiç zahmet etmeyeceğim

Umutttttttttttt...yapma ben güzelim...inanki iyi cikacak sonuclarin..kafan rahat olsun fütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…