Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

yooo arada bakıyorum öylesine. tanıdık değilde zaten küçük yer burası her yeri biliyor herkes ama şahsen tanıdığım kimse yok. mahalle semt olarak bildiğimiz yerler tabi ama ben çalışıyorum zaten tanımam öyle herkesi sokaktakileri bile. bekarkende çok kişi tanımazdım mahalleden.

Anladim, biliyorum küsük oldugunu ama depremden sonra cok degismis, gecen sene geldigimde, merkez haric hic biyerin ayni olmadigina karar vedim. Arti cok yabanci var, eskiden daha farkliydi

Son düzenleme:
evet. öyle. kalabalık ama yinede istanbul gibi değil. dışarıdan gelen çok oldu.

Bugün 13.12 de ciktim isten, hava güzeldi. Biraz dolastim, sonra bi ablamiz var burda onunla bulustuk, yürüryüs yaptim eve geldim. Siradan bir gündü anlican.

evet doğru o yüzdendir kız neden söylemiyorsun ben de ne oluyoruz o kadar bitki ile dedim

Ya umut, sen mersindeki jinekologunu degistir hayatim, nedir o. Onun kadar bildi bizdede var. Zaten sanada diyomus ya 3 tüp bebek filan, biliyorsunuzdur diye.............Tüp bebek yaptirdik diye, adamlar yakinda anladigim kadariyla doktor diplomasi verecekler elimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…