Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Esim bugün geldi saat 15 sularinda..cok yanmis arap gibi olmus..moralide iyi..ama bama faydasi yok:)simdid amelyata karad hamile kalmamaliyim miyom tehlikeli konumda..

bak hele artik esimi arac olarakmi görmeye baslamisim neee..amaneyyyyyy

olsun be güzelim..tatilinide yaparsin kisa tutarsin..hele cocuk olsun gerisi bos...ben senden cok umutluyum inanki 2010 bitmeden bebis karninda olacak..sende inan

bugün yine çok kötü oldum bir arkadaşım hamile olduğunu söyledi zaten bir çocuğu vardı diğerleri tatil yerleri seçiyordu.canım çok sıkkın

Anliyorum seni bende cokca kendimi kötü hissetigim,konusmalarin ve davranislarin icinde kaldim...insanin ici burkuluyor...baten farkediyorumki utancta duyuyorum..sanki basaramadim gibisinden..biliyorumki cok yanlis ama insaniz iste her duyguyu barindiriyoruz icimizde...gecenlerde esimin kuzeninin karisi bana bir konusmada cocuksuz insan bence bu dünyada hic yasamasin,kapladigi alan ,yasadigi hayat bos dedi...güya anneligin ne güzel bir duygu oldugunu tarif ederken kullandigi bir cümleydi....sok oldum

Aycannnnnnn huuu huuuuuuuu ...kiz güya ev sahibisin...misafirler geldi nerdeymis topik sahibi?

feri canım aynen bende kendimden utandığımzaman çok oldu öyle anlar olduki yer yarılsada içine girsem dedim o sana söyleyen de terbiyesizlik yapmış bunlar nasıl insanlar?insanlarmı?

bazende cocuklu ortama gittigimizde bana ...valla hayat senin hayatin,colu cocuk yok,bir esin ve sen,yan gel yat,istedigin saate yat,istedigin saate kalk..diyip güya gipta ediyorlar.,moral veriyorlar.sanki bilmioyrlar 3 düdük yaptigimi,cocuk istedigimi

ama söylenen herseyi unutmaya caliyiorum,kafaya takarsan,sonu yok..iyice bunalirin..

olsun be umut...bizim icinde gececek bu günler...bizede birgün minaccik biri ANEEEEEEEE diye seslenecek...

kızlar ben geldim evet aycanım çok güzel fikir bu topik kim ne kullanıyor hangisi işe yarıyor birbrimizle paylaşırız biz sadece hayıt kulanmıyoruz önümüze ne gelirse kullanıyoruz yalnız feri senin söylediğin hap mı bitki mi ve yararlarından üretkenlikle ilgili bir şey bulamadım .kızlar birde eşime çörek otuyağı hapı al demiştim oda çörek otu yağı almış şimdi ben onu ne ypacağım bir işe yararmı bu bir ikincisi ise böğürtlen kökü almış böğürtlen kökü aynen küçük odun parçalarına benziyor ben onu nasıl içeceğim

Kiz cörekotuyagi, cok faydali bence benim FSH yi o düsürdü, 6 aydir aksatmadan saba 2 aksam 2 kullaniyorum, bögürtlen kökü ile hamile kalan bircok kadin okudum bu topiklerde, helal olsun esine....:3:

Back
X