Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çörekotuyağını nasıl kullanacam içecekmiyim hani sen hapı demiştin ya orda kafam karıştı
aycaaaan uyudunmu bak ben bugün bunalım takılıyorum
neticede mimicik pogacalik seyler...yagini burda salatalara koyup yiyorlar...TV de reklamida var..ölümden baska her derde deva diye...:)
mümkün degil ben menopozdan korkuyom.ama 35 güne kadar normal bekle daha belki belki hamilesindir inşalllah
canim ya keske ama bizde coooookkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrAycannnnnnnnn bellimi olur ...benim 3 hamileleigimded tek belirti 7. haftanin bitimine kadar gögüs uclarim kararmisti...sonrasinda yasadim diger hamilelik belirtilerini..
Tamam canimKIzlar ben simdi cikmaliyim..Esim yemek diye mizildaniyor..arpasini,suyunu verimde sonra gelim.:) pc acik olacak..gelirim birazdan...
ya o cörekotu gibi agir kokuyo, birde rengi koyu demi? Kiz cay kasigi nolucak, yemek kasigi varken, hay allah iyiligini versin cimri.........kızlar çörekotu yağını içtim bir çay kaşığı eyyyy aynen normal yağa benziyor ama tabiiki içeceğim
aycanım nasıl çook zor dersin ben senden moral buluyordum sakın öyle düşünme sen nerelerden nerelere geldin hani bizde havlu atmak yoktu[/QUOTE
Canim benim, keske sizin gibi olsam, eslerinizde sorun yok, erkek interfilitesi zordur. %99 hareketsiz sperm, tabiiikiiiiiiiii ben hep Allah diyom]
yok rengi açıktı aynen yağ ğibi birazdan gidip tekrar bakarım.çay kaşığını zorla yuttum
aycanım bugün okulda herkes tatile gideceği yerlere bakıyorlar internetten nereye gideceklerini konuşuyorlar ben çok kötü oldum ben ise tatil deyince aklıma ilk gelen hangi hastane çok kötüyüm çooook offffff offffffff