Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

neticede mimicik pogacalik seyler...yagini burda salatalara koyup yiyorlar...TV de reklamida var..ölümden baska her derde deva diye...:)

Aycannnnnnnnn bellimi olur ...benim 3 hamileleigimded tek belirti 7. haftanin bitimine kadar gögüs uclarim kararmisti...sonrasinda yasadim diger hamilelik belirtilerini..

neticede mimicik pogacalik seyler...yagini burda salatalara koyup yiyorlar...TV de reklamida var..ölümden baska her derde deva diye...:)

Bak Feri, burada Dr. Peter Hartig den sende al. Ebaydede var. Cok saglikli, simdiden basla, hem amelliyatin etkilerini daha kolay atlatirsin. Cok saglikli eczanede pahali oluyo Almancasi -Schwarzekümmelöl kapseln- kullanmalisin, Peygamberimizde ölümden baska her derde deva demis, O tohumlarini kullanicaksan bile ezmeden yutsanda mide eritemiyo..........

ama 35 güne kadar normal bekle daha belki belki hamilesindir inşalllah
mümkün degil ben menopozdan korkuyom.
Aycannnnnnnnn bellimi olur ...benim 3 hamileleigimded tek belirti 7. haftanin bitimine kadar gögüs uclarim kararmisti...sonrasinda yasadim diger hamilelik belirtilerini..
canim ya keske ama bizde coooookkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrr

KIzlar ben simdi cikmaliyim..Esim yemek diye mizildaniyor..arpasini,suyunu verimde sonra gelim.:) pc acik olacak..gelirim birazdan...

KIzlar ben simdi cikmaliyim..Esim yemek diye mizildaniyor..arpasini,suyunu verimde sonra gelim.:) pc acik olacak..gelirim birazdan...
Tamam canim
kızlar çörekotu yağını içtim bir çay kaşığı eyyyy aynen normal yağa benziyor ama tabiiki içeceğim
ya o cörekotu gibi agir kokuyo, birde rengi koyu demi? Kiz cay kasigi nolucak, yemek kasigi varken, hay allah iyiligini versin cimri.........:1:

aycanım nasıl çook zor dersin ben senden moral buluyordum sakın öyle düşünme sen nerelerden nerelere geldin hani bizde havlu atmak yoktu

aycanım nasıl çook zor dersin ben senden moral buluyordum sakın öyle düşünme sen nerelerden nerelere geldin hani bizde havlu atmak yoktu[/QUOTE
Canim benim, keske sizin gibi olsam, eslerinizde sorun yok, erkek interfilitesi zordur. %99 hareketsiz sperm, tabiiikiiiiiiiii ben hep Allah diyom]

aycanım bugün okulda herkes tatile gideceği yerlere bakıyorlar internetten nereye gideceklerini konuşuyorlar ben çok kötü oldum ben ise tatil deyince aklıma ilk gelen hangi hastane çok kötüyüm çooook offffff offffffff

aycanım bugün okulda herkes tatile gideceği yerlere bakıyorlar internetten nereye gideceklerini konuşuyorlar ben çok kötü oldum ben ise tatil deyince aklıma ilk gelen hangi hastane çok kötüyüm çooook offffff offffffff

napalim bacim, buda bizim kaderimiz, Allah sevmedigi kullarina diledigi herseyi verirmis, sevdiklerinin yakarisini duymak istediginden gec verirmis. aaaaaaaaa bak bosver ölmedik daha cok tatil yaparsin. üzülme

Back
X