Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

aycanım eşine keçiboynuzu uyguluyormusun birde bir yerde okudum ilişkiden iki saat önce eşin türk kahvesi içsin spermleri hareketlendiriyor.çerez yesin,bide ramazan hurması iyi gliyormuş

aycanım eşine keçiboynuzu uyguluyormusun birde bir yerde okudum ilişkiden iki saat önce eşin türk kahvesi içsin spermleri hareketlendiriyor.çerez yesin,bide ramazan hurması iyi gliyormuş

Dogru bi ara keciboynuzu kürü yaptik, 18 Milyona cikti sayi %25 hareketlendi, ama artik adamda bikti, onun icin bisey yapmiyom ona, oda cörekotu yagi hapi ve zink, omega 3 kullaniyo, bide maca hapi kullaniyo.

ben geldiiiiimmm
kaydirigubbakcemile3 hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni topiğin aycanım.
güzel olmuş bu konular bakalım şifa olsun herkese. sebep oluruz inşallah bebişlere kavuşmaya. bir geçmişe bakayım gene geleyim..

Kiz noldunuz kimse yazmiyo, bak küsüyom zaten birazdan cikicam, Ama topigimizin adi cok güzel oldu yaaaaaa..................

Feri nin dün aksam yazdiklarini okudugumda cok dogru bi fikir geldi ya.........

ben geldiiiiimmm
kaydirigubbakcemile3 hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni topiğin aycanım.
güzel olmuş bu konular bakalım şifa olsun herkese. sebep oluruz inşallah bebişlere kavuşmaya. bir geçmişe bakayım gene geleyim..

Bu hepimizin topigi, Allahin izniyle bakalim kimi cortlaticaz zemuszemus

aycan çörekotuyağının rengine baktım aynen ayçiçek yağı bir çay kaşığı daha içtim ama aynen yağ içmiş gibiyim

ya nereye çıkıyosun orda saat daha 10 eee bugün yeni topiğimizi kutluyoruz erken kaçmak yok inşallah bu topik bize uğur getirir

ya nereye çıkıyosun orda saat daha 10 eee bugün yeni topiğimizi kutluyoruz erken kaçmak yok inşallah bu topik bize uğur getirir

kiz burada saat 22.15, ben sabahlari 05.50 de kalkiyom. Daha önemlisi kizlar aksamlari uyumaniz gerkli bak ciddiyim, vücudu yenileyen hormonlar bunu yazmaktan hic vazgecmicem, saat 22.30 sabah 05.30 arasi üretiliyo.

Gözü toktur benim kacamin..1 oglu var diye 2 bebegi bile istemeyenlerden...ahhh ahhhhhh

kizlar ya..10 gün güya diyet yaptim..sadece 200 gr vermisim..cok basarili diyet sonucum..

Back
X