inşaallah canım ...ama o kadar çok duyuyorum ki beni bile etkilio duyduklarım, düşün yani.
acaba olcak mı, uzun zaman mı alcak, ya olmazsa gibi...
çok iğrenç geliyor kulağa ama ben çok enterasan bişe duymuştum babaaanemden, eskiden köyde bi kadın varmış çocuğu olmuyomş, sülük tutturmuşlar rahme ve o ay hamile kalmış :)
arkadaşım kaç yıllık evlisin çocukla yüksek lisans olur bence hemen yap kaç yaşındasın
O olucak bisey degil. Pek ütopik geldi bana, Senin insaallah olur cocugun. Olmazsa, uygularsin, bize netice bildirirsin.inşaallah canım ...ama o kadar çok duyuyorum ki beni bile etkilio duyduklarım, düşün yani.
acaba olcak mı, uzun zaman mı alcak, ya olmazsa gibi...
çok iğrenç geliyor kulağa ama ben çok enterasan bişe duymuştum babaaanemden, eskiden köyde bi kadın varmış çocuğu olmuyomş, sülük tutturmuşlar rahme ve o ay hamile kalmış :)
nerde yapıyorsun yüksek lisansı madem sorunun yok neden alternatif tıp la ilgileniyorsun merak ettim
Evet gec gelirim demisti, gelemedi. Umutcum umutcum umutcum, senin nickini seviyorum, misafirperverliginideaycan geshenk gezmeye gidecekti oda yok
bu saatte açtım okudum sizi :))
umut bir yerde demişsinki hamile kalıp üçümüz o yıl buluşalım diye.. canım benden ümidi kestinmi tamamen :))))) yeni gelenler olmuş. bakıp kaçanlarda olmuş. neyse yarın görüşürüz. hoşçakalın.
bu saatte açtım okudum sizi :))
umut bir yerde demişsinki hamile kalıp üçümüz o yıl buluşalım diye.. canım benden ümidi kestinmi tamamen :))))) yeni gelenler olmuş. bakıp kaçanlarda olmuş. neyse yarın görüşürüz. hoşçakalın.
Efendimmmm, yeni nickin hayirli olsun. :lepi:Merhaba kizlar...Nickim degismis..umarim hepiniz iyisinizdir kuzucuklarim...sonra girerim yine yoksunuz ortalikta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?