Bilmem canim, ama ben seni görüyorum. kaydirigubbakcemile2aycan merhaba. sen niye görünmüyorsun?
Hayatim, ben P.tesi-Cuma calisiyorum. Devlet dairesindeyim + muhasebe, onun icin c.tesi ve pazar is yok
Senin pazarin nasil gecti ???
evdeeşim çalıştı bugün. genelde bizim Türkler fabrikalarda falan çalışırlar ya gece gündüz işte olurlar :) sen iyi girmişsin böyle bir işe. ne güzel.kaç yıldır oralardasın canım. okulu orada okudun sanırım. ya bir tatile bilem gidemedik fiyatları araştırıyorum her yer feci pahalı zaten ramazanda yaklaşıyor sanırım gidemeyecem bu gidişle. sen tatil yapacakmısın?
Canim ben Karasunun kumunu cok severim, Tabi ya günlük gitti. Karasunun gece eylenceleride güzel Ama esim sevmedi karasuyu. O cesme diyor, ben karasu, Gecen sene Mudanyadaydik ay ne bileyim, Belki alisik oldugumdan, Karasu deli deniz seviyorum ben.hımm yoklar kızlar. nerdeler acaba gezentiler :))
karasu liman yapuldıktan sonra kötü oldu. pekte uygun değil fiyatları. olmazsa günü birlilk gideriz hafta sonları. bakacaz artık. sen gidiyorsun galiba karasuya havası çok güzel dimi. denizi acık tehlikeli ama geceleri çok serin yeşilliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?