Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

FERı biz zaten böyle hitap ediyorduk sana. yabancılık çekmeyiz bari hadi hayırlı olsun yeni nickin...

şu an bende görüyorum :)) naber? nasıl geçti pazar? çalışıyormusun hafta sonları?

Bugün pazar, yüzmeye gitme planim suya düstü, havalar sansima bozdu, suanda göktürültüsü var. Bugün biarkadaslara gittik, siradan bir pazar gecirdim, merak edenlere hälä reglim gelmedi, bence mikrobik bidurum, hamile oldugumu düsünemiyorum cünkü gögüslerimde filan hic bi belirti yok.

Hayatim, ben P.tesi-Cuma calisiyorum. Devlet dairesindeyim + muhasebe, onun icin c.tesi ve pazar is yok
Senin pazarin nasil gecti ???

Hayatim, ben P.tesi-Cuma calisiyorum. Devlet dairesindeyim + muhasebe, onun icin c.tesi ve pazar is yok
Senin pazarin nasil gecti ???

evde eşim çalıştı bugün. genelde bizim Türkler fabrikalarda falan çalışırlar ya gece gündüz işte olurlar :) sen iyi girmişsin böyle bir işe. ne güzel.kaç yıldır oralardasın canım. okulu orada okudun sanırım. ya bir tatile bilem gidemedik fiyatları araştırıyorum her yer feci pahalı zaten ramazanda yaklaşıyor sanırım gidemeyecem bu gidişle. sen tatil yapacakmısın?

Evet burda okudum, canim ya, Karasuda fiyatlar güzel, ben Karasuyu cok seviyorum. Neden orayi düsünmüyosun. ???
Olsun esinin bi isinin olmasi cok önemli, millet TR de krizden yakiniyo.

hımm yoklar kızlar. nerdeler acaba gezentiler :))
karasu liman yapuldıktan sonra kötü oldu. pekte uygun değil fiyatları. olmazsa günü birlilk gideriz hafta sonları. bakacaz artık. sen gidiyorsun galiba karasuya havası çok güzel dimi. denizi acık tehlikeli ama geceleri çok serin yeşilliği var.

Canim ben Karasunun kumunu cok severim, Tabi ya günlük gitti. Karasunun gece eylenceleride güzel Ama esim sevmedi karasuyu. O cesme diyor, ben karasu, Gecen sene Mudanyadaydik ay ne bileyim, Belki alisik oldugumdan, Karasu deli deniz seviyorum ben.

kızlar ben geldim feri yeni nikin hayırlı olsun geshenk dün seni gözden kaçırmışım bugün seni de sayıyorum dördümüz diyorum

ben iyiyim bugün önce eşimle birlikte evi temizledik sonra avatarı izledim sonra tembellik yaptım test te yaptım tabiiki negatif

bizim bahcemiz var,kisa bir oraya gittik,mangal yaptik,sonra esim oglunu birakti..öylece gecti iste pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…