ben iyiyim bugün önce eşimle birlikte evi temizledik sonra avatarı izledim sonra tembellik yaptım test te yaptım tabiiki negatif
geschenk,umut,aycan nick icinki dileklerinize cok mersii
kızlar ben geldim feri yeni nikin hayırlı olsun geshenk dün seni gözden kaçırmışım bugün seni de sayıyorum dördümüz diyorum
ben iyiyim bugün önce eşimle birlikte evi temizledik sonra avatarı izledim sonra tembellik yaptım test te yaptım tabiiki negatif
evet feri geshenk dün gelen misafirimizin yazdıklarını okudunuzmu nasıl buldunuz
Ay kiz Feri, ben seni alindin hayirli olsun demedik diye sandim, aciklama yapiyorum salak gibi :hulya:
burada bugün kapaliydi canim, bu aksam basladi
eşimin sorunu yok benim tüplerim açıkmı bilmiyorum miyom ameliyatından önce açıktı şimdi bilmiyorum ve tekrar cesaret edip baktırmadım
eşimin sorunu yok benim tüplerim açıkmı bilmiyorum miyom ameliyatından önce açıktı şimdi bilmiyorum ve tekrar cesaret edip baktırmadım
bence sen rahim filmi cektir..tüpün aciksa.ki 1 tanesi bile acik olsa yeter...kendiliginden hamile kalirsis..yumurta gelistirici ilaclar bile yeter sana...olmadi asilama yaptirirsin...neden tüp bebegi 1.secenek olarak görüyorsunki...yumurtan kaitesiz bile olsa..caresi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?