Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

evet okudum..kiz daha cocuk düsünmeden,denemden,olmayacagina kannat getirip arastirmaya girmis..anlamadim valla

aycan dün gecede burda kiyamet kopto,resmen firtina yasadik,cok yagdi yagmur..

Umut birsey soracagim...senin tüplerin acikmi ve esinin sper sorunu varmi..

Ay kiz Feri, ben seni alindin hayirli olsun demedik diye sandim, aciklama yapiyorum salak gibi :hulya:
burada bugün kapaliydi canim, bu aksam basladi

kızlar ben geldim feri yeni nikin hayırlı olsun geshenk dün seni gözden kaçırmışım bugün seni de sayıyorum dördümüz diyorum

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ben iyiyim bugün önce eşimle birlikte evi temizledik sonra avatarı izledim sonra tembellik yaptım test te yaptım tabiiki negatif

sallaaaaa yazın tadını çıkart. :teytey:

evet feri geshenk dün gelen misafirimizin yazdıklarını okudunuzmu nasıl buldunuz

yorum yokk :1closedeyes:

Ay kiz Feri, ben seni alindin hayirli olsun demedik diye sandim, aciklama yapiyorum salak gibi :hulya:
burada bugün kapaliydi canim, bu aksam basladi

bende diyorum ki bu kiz acep ne diyor...tekrar okdun anlamdim yine..neyse canim olur böyle.delikafaduldendelikafadulden

eşimin sorunu yok benim tüplerim açıkmı bilmiyorum miyom ameliyatından önce açıktı şimdi bilmiyorum ve tekrar cesaret edip baktırmadım

eşimin sorunu yok benim tüplerim açıkmı bilmiyorum miyom ameliyatından önce açıktı şimdi bilmiyorum ve tekrar cesaret edip baktırmadım

bence sen rahim filmi cektir..tüpün aciksa.ki 1 tanesi bile acik olsa yeter...kendiliginden hamile kalirsis..yumurta gelistirici ilaclar bile yeter sana...olmadi asilama yaptirirsin...neden tüp bebegi 1.secenek olarak görüyorsunki...yumurtan kaitesiz bile olsa..caresi var...

Kiz Umut, Bencede Feriye katiliyorum. Sen niye asilama yaptirmiyon ???
Yumurtan incirlerle vede vitaminlerle kaliteli olucak insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…