Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut evet o..yumurta kalitesini artiriyormus..tr de bir doktor önermisti ban..bence kullan onu..bende kullanacagim..

farketmez umut..ama miligrami en fazla olani al bence..burda 500 te vardi 1000 likte..ben 1000 aldim...bak doktor bana ne yazmis..kopi yapiyorum
L argının ve taurınle bırlıkte E vıtamınıö C vıtamınıve folıkasıt ıcın. Orada da gunluk dozları aldıgınız preperatlarda bellıdır Sıze faydalı olacagını dusunuyorum.
Sevgi ve sağlıkla kalmanızı dilerim.
Emb. Dr. Sevinç Ege
JinePOL Kadın Sağlığı ve Tüpbebek Merkezi
sevinc.ege@gmail.com

ben burda gitti gidiyor gibi bir sayfa vat,adi ebay.ordan taurin de ismarladim...ilk sayfaya bak canim orda bilgi vermistim taurrin hakkinda...

aycanım bilemiyorum ki aklım dakiler umut.istanbul tüp bebek(aret Kamer). emre karatekeli florans kafam allak bullak bir kafa da adana da yaptır diyor eşim tamamen bana bıraktı nereye dersen oraya gideriz diyor bana hiç yardımcı olmuyor

Esin hakli, sonucta sen en cok yorulacak olansin ??? dolayisiyla da senin kararin en öönemlisi, ama adanada bi görüsme yapsan aklina yatmazsa yinede istanbula gidersin, ama konusmaktan bisey kaybetmezsin orda yaptirmak zorundada degilsinki ??? Bi konus bakalim doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…